Frankrike, Melle
Melle et une Pâte er en pastaprodusent basert i Melle, nær Marais Poitevin (79). Vi produserer tørre og ferske pasta av høy kvalitet med lokale råvarer. Våre pastaer er unike, og vi tilbyr originale smaker: bjørkeløk, alger, brennesle, safran, engelrot, kantarell, spirulina, hamp, peppermynte og Espelette-chili. Vi er stolte av å garantere ekte kvalitet på produktene våre. En del av vårt sortiment...
Portefølje (31)
Frankrike, Lalinde
...Kulinarsk tilberedning med Fleur de sel fra Île de Ré, høstet for hånd, aromatisert med sommertrøffel (biter) og naturlig trøffelaroma. Dette krydderet vil heve smaken på kjøtt, pasta og egg. En flott gave til deg selv eller å gi bort til festene. Nettovekt: 60g...
Portefølje (46)
Frankrike, Mandelieu
...Ekstra jomfru olivenolje fra François Roméo, aromatisert med chili, tilfører varme og smak som gir karakter til dine retter. Chiliolivenoljen fremhever alle aspekter av dine italienske retter: pizza, pasta, grillet kjøtt, men også supper... Gi dybde til oppskriftene dine! Nettovekt: 0,250 KG Kapasitet: 25 CL...
Portefølje (45)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
...Hvetemel 97% Saltflak fra Bassin d'Arcachon aromatisert med krydder 3% Håndlaget salt fra Bassin d'Arcachon, krydder dyrket økologisk i heiene (oregano i pulverform, hvitløk i pulverform..) Koking: 4 til 6 min maks Allergener: Gluten Pasta: 300g...
Portefølje (10)
Frankrike, Ham
... ved å drysse vårt aromatiserte grovsalt over rettene dine. Det vil heve både salater, pasta, grillede grønnsaker, sauser og marinader. Den friske og urteaktige smaken vil forbedre dine retter og gi et preg av autentisitet til matlagingen din. Vår Grovsalt fra Guérande aromatisert med basilikum er laget med ingredienser av førsteklasses kvalitet. Referanse: AR809611 Ingredienser: Guérande-salt, basilikum (10%)...
Portefølje (127)
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play