Frankrike, Fraisse Des Corbieres
...Vin Gallo-romain fra Narbonnaise RØD 75 cl Så 21,12 €/l Dette gallo-romerske drikkevaren er en gjengivelse av en honning- og kryddervin fra det 1. århundre, hvis navn Mulsum fortsatt er usikkert når det gjelder historisk opprinnelse. Denne honningvinen med essens av middelhavsplanter ble laget i provinsen Narbonnaise, og eksportert over hele imperiet fra havnen NARBO MARTIUS (Narbonne) til havnen i Roma (Ostia). Denne drikkevaren er laget av et utvalg av viner fra druetyper: Carignan, Grenache og Syrah, en karakteristisk kombinasjon fra vårt terroir i Corbières.
Portefølje (10)
Frankrike, BEZIERS
I Sør-Frankrike, i hjertet av Languedoc Roussillon, strekker Domaine de Bachellery seg langs den antikke Via Domitia, med utsikt mot Middelhavet. Områdene rundt Béziers har vært et sted for landlig sivilisasjon siden antikken, med dyrking av hvete, vin og oliven. Domaine de Bachellery er svært gammelt, og ble registrert allerede i middelalderen. Det var Jacques de Bachelier, president i domstolen...
Italia, Roccella Ionica
... videreført i tre generasjoner. Med sine 6 hektar vinmarker, hvor de viktigste innfødte calabrese druesortene vokser, produserer selskapet viner med stor dybde og personlighet (Calabrese nero, Gaglioppo, Greco nero, Magliocco) blant de røde, (Mantonico bianco, Greco bianco, Insolia, Malvasia) blant de hvite. I det nye og moderne vinanlegget bearbeides de økologiske druene med moderne teknikker, men med respekt for familiens tradisjon.
Polen, Sobolew
... leiligheter for 80 personer – er innredningen inspirert av de forskjellige druetypene, med antikke møbler og originale samleobjekter som er resultatet av mange års søk fra eieren Jarosław Cybulski. Restauranten på Dwór Chotynia er kjent for den utsøkte maten til sjefen Sławomir Kocunia, rik på unike retter fra det polske kjøkkenet med elementer fra det italienske og franske kjøkkenet. I tillegg er vårt sterke punkt høykvalitetsviner. Jarosław Cybulski, vinentusiast og -kjenner, har valgt ut et bredt utvalg av viner fra hele verden, inkludert gamle og unike årganger fra 1830.
Italia, Taormina
... vulkanen Etna til det antikke teateret, mens de malte salene gjenopplever elegansen fra Sicilia i Gattopardo. Ekspertisen og ferdighetene til kokken i tilberedningen av unike, kreative og ettertraktede retter, samt den store profesjonaliteten til servitørpersonalet, gjør restauranten til den mest ettertraktede blant kunder og turister. Første retter med fisk og kjøttspesialiteter fra den sicilianske tradisjonen er kombinert med de beste etikettene av nasjonale og internasjonale viner.
Frankrike, Marcolès
Den håndverksmessige hydromelprodusenten Fabien Kaczmarek lager honningviner av høy kvalitet. I dag er han til stede på bordet til store kokker i gourmetrestauranter, inkludert stjernesteder, og han har som mål å gjenopprette ryktet til denne antikke honningvinen og posisjonere den som en premiumvin. Målene er nådd, den store reservatet er en unik hydromel som passer til mange retter, men kan...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play