Italia, MILANO
...FILETTENE AV ANCHOVY I SOLSIKKEL OLJE 1650G Våre filetter er utbrettede og nedsenket i solsikkeolje, en mild og lite påtrengende olje i smaken, for å la gjesten fullt ut nyte den sterke smaken av ansjos. Alltid klare til å nytes alene eller for å hjelpe oss med å gjøre våre retter eksklusive, ved å gi en mer intens smak. PAKKE MED 6 1 STK = EURO 13,50 1 PALETT 45 PAKKER MED 6 UTLØP 10/11/2025...
Portefølje (229)
Italia, Salerno
...Vi bruker utelukkende de beste ansjovisene, som vi tilsetter utmerket ekstra jomfruolivenolje, den mest autentiske måten å nyte tradisjonens smak på.
Portefølje (8)
Frankrike, Malataverne
...De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt...
Portefølje (188)
Spania, Cox (alicante)
...Sardellene med smak av ansjos skiller seg ut med sin milde smak og sprø tekstur. Disse sylteagurkene har en liten størrelse, som varierer mellom 300 og 400. I tillegg finner vi mange fordeler for kroppen vår, som: - Det er et fordøyelsesfremmende, vanndrivende og avgiftende matvare. - Forebygger hjerte- og karsykdommer. - Innholdet av vitamin C gjør dem til et antioksidant, og stimulerer dermed immunsystemet.
Portefølje (45)
Tyrkia, Izmir
...Lakseprotein (20%), mais, ris, ansjosmel (5%), lakseolje, maisgluten, tørket myse, tørket sukkerroppulp, behandlet lignocellulose, ertefiber, eplefiber, johannesbrød, smak, bryggergjær, vitaminer og mineraler, prebiotika (kitosanoligosakkarid), taurin, antioksidanter...
Portefølje (9)
Spania, Sevilla
..."Sea Delight" gir gjennom sin merkevare "Manuel Claros" en håndverksmessig behandling av ansjos på en svært omhyggelig måte. Våre stykker er store, av høy kvalitet, håndtert for hånd, godt faste og med en smak som gjør dem eksepsjonelle for de mest kresne ganer. Smaken av ekstra jomfruolivenolje blandes med ansjosen i sin optimale behandling, alt for å oppnå maksimal kvalitet.
Portefølje (3)
Spania, Granada
...Farge: Svært lys gul med grønne refleksjoner, ren og lys Lukt: Nese med intens aroma av hvit og moden frukt, sitrus (grapefrukt). Noter av tropisk frukt (mango) fremheves med en mer seriøs bakgrunn av ferskenhud. Smak: Glede og eleganse ved første munnfull, fylt med friskhet, god struktur, behagelig, bred og vedvarende. Anbefalt serveringstemperatur: 8℃ Anbefalte matparinger: Passer til skalldyr...
Portefølje (5)
...Solsikkeolje, kombinert med eddik og salt, forbedrer smaken. En av de mest klassiske, men elskede smakene av sjømat er ansjos, som pryder bordene deres i marinert form med sin unike smak.
Portefølje (5)
Italia, Gessate - Milano
... reise i smak og autentisitet..." Fra gastronomiske delikatesser som ansjos fra Cantabrianhavet til mesterverk for kjøttelskere med utvalg av spanske og portugisiske innfødte kjøttprodukter, helt til de beste Patanegra-kjøttene. Våre samarbeid reflekterer vårt engasjement for å søke eksklusivitet og kvalitet. Hver bedrift er nøye utvalgt for å tilby våre mest krevende kunder kontinuitet, kvalitet og autentisitet.
Portefølje (1)
Spania, Murcia
...I september fisker vi og velger våre beste kvalitetssardiner. Dampet og håndpakket i rik olivenolje, plasserer denne prosessen sardinenes naturlige smak og tekstur i sentrum. Alternativ 1: 20/25 Alternativ 2: 30/40...
Portefølje (178)
Spania, Cijuelas (granada)
...GRØNN GORDAL OLIVEN STOR KALIBER FYLT MED:  - Ansjos  - Sardin  - Ost (Ulike typer ost) Vår produksjonsprosess gjør det mulig å fylle enhver oliven etter kundens smak og pakke den i det formatet de velger.
Portefølje (9)
Frankrike, Levallois Perret
...Basilikum brukes som en aromatisk urt for å tilføre mer smak og friskhet til rettene dine, og mulighetene for å bruke det er uendelige. Bruk av basilikum i matlaging: Dens sitrusaktige duft er deilig når den kombineres med pasta. Den passer godt sammen med fisk som rødspette, ansjos og skalldyr. Den komplementerer rødt og hvitt kjøtt som kylling og storfekjøtt … Basilikum gir smak til...
Portefølje (28)
Italia, Marciano Della Chiana
... spesielt: det inneholder ikke Allina. Dette gjør at det er helt fordøyelig og ikke etterlater den noen ganger ubehagelige lukten. Med andre ord, en hvitløk som er kyssesikker. For å lage denne sausen har vi brukt hele planten av aglione, fra blomst til løk. Resultatet er en frisk, søt og delikat smak. Derfor anbefaler vi å varme den opp i noen minutter før du heller den over pastaen. Perfekt for å smake til enhver type pasta, spesielt de tradisjonelle Pici, eventuelt med tilsetning av sopp og pølse eller kapers og ansjos, eller Guanciale Stagionato.
Portefølje (10)
Frankrike, Marseille
... deres smak og kvalitet i sitt opprinnelsesland. Vi tilbyr: - hermetisk fisk i boks eller glass: tunfisk, sardiner, ansjos, spratt ... - spesialiteter på glass eller i skål: salat mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - sauser, krydder, harissa - olivenoljer - oliven - bottarga fra Hellas - mandelmelk (flere varianter) - syltetøy, honning og pålegg - Halwa...
Italia, Sciacca
... anerkjent i markedet for sin eksepsjonelle evne til innovasjon. Selskapet Carlino s.r.l. produserer ansjosfileter i olje, sardinefileter i olje, ansjospasta, saltet ansjos, saltede sardiner, marinerte ansjosfileter og Colatura. Fisken som brukes er kjent for sin utmerkede smak, friskhet og lysstyrke, bearbeidet med kulde for å bevare de ernæringsmessige, kvalitative og organoleptiske verdiene i henhold til de strenge kontrollene i vårt kvalitetssystem.
Spania, Laredo
Mer enn 50 år med å lage våre ansjosfileter i olje på en helt og holdent håndverksmessig måte, har gitt oss den erfaringen vi trenger for å oppnå et uovertruffent produkt. Hvis vi i tillegg tar med at vi lager våre fileter med ansjos fra en kilde utelukkende fra Cantabrianhavet, kan vi tillate oss å garantere en tilstedeværelse, tekstur og smak som kun REZUMAR S.A. kan tilby.
Frankrike, St Jean
... emballasje og risting: en vakuumpakking for bedre holdbarhet og en stekeprosess som gjør at frøene kan stekes i en kontinuerlig ovn i stedet for å bli fritert, for en mer autentisk smak og for å bevare alle de ernæringsmessige kvalitetene til disse fruktene.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play