...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med
- En hachis Parmentier av storfekjøtt.
- Andepaté med grønn pepper.
- Marinerte rådyrstek.
- Røkt pølse med linser.
- Biff tartar av storfekjøtt.
- Andeterine med grønn pepper.
- Chili con carne.
Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
...
Andeconfit (lår IGP Périgord) 750g
Andefett 330g
Kyllingleverdelikatesse med Monbazillac 200g
Helgepaté med andefett (20%) 175g
Rillettes av ren and (100%) 180g
Andefett 180g
Basque-paté med Espelette-paprika 180g
Landpaté med floc de Gascogne 180g
Andeterine med appelsin 180g
Kaninterine med timian 180g
Landterine med kastanjer 180g
Kvitepaté med steinsopp 180g...