... å forhindre fordøyelsesproblemer. I dag sies det at de brukes til å forebygge gastriske problemer, men også for å øke melkeproduksjonen hos ammende kvinner, lindre oppblåsthet, kolikk og forbedre appetitten.
Bruk: Karvefrø brukes hele eller malt i kaker, brød, krydret retter som curry og i tilberedning av gryteretter. Frøene brukes i fettrike og mer vanskelig fordøyelige matvarer som svinekjøtt, gåse- og andepaté. Karvefrø gir
Pakke: 250g, 500g og løsvekt...
LA CORREZIENNE er en nettbutikk og en butikk i Brive-la-Gaillarde som tilbyr ulike håndlagde produkter for å la deg oppdage terroiret i Corrèze, Frankrike, og dele det beste fra denne regionen med deg. Fra gastronomi til dekorasjonsartikler, kniver, lys, smykker eller kosmetikk, finner du alt i vår nettbutikk. Vi velger ut de beste håndlagde produktene laget i Corrèze:
- gastronomiske produkter
-...
I det lille, men himmelske Bulgaria, som ligger i den sørøstlige delen av Europa, mellom de høye fjellene og de jevne markene, i en by med rik historie, som forteller oss at hardt arbeid ikke er en myte, men en realitet - i flere tiår har familien min oppdrettet ender som blir fôret med ren mais for å gi et naturlig og sunt miljø.
Plikten og kjærligheten til familien min tvang meg til å ta mitt v...
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med
- En hachis Parmentier av storfekjøtt.
- Andepaté med grønn pepper.
- Marinerte rådyrstek.
- Røkt pølse med linser.
- Biff tartar av storfekjøtt.
- Andeterine med grønn pepper.
- Chili con carne.
Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.