Frankrike, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE er en nettbutikk og en butikk i Brive-la-Gaillarde som tilbyr ulike håndlagde produkter for å la deg oppdage terroiret i Corrèze, Frankrike, og dele det beste fra denne regionen med deg. Fra gastronomi til dekorasjonsartikler, kniver, lys, smykker eller kosmetikk, finner du alt i vår nettbutikk. Vi velger ut de beste håndlagde produktene laget i Corrèze: - gastronomiske produkter -...
Portefølje (71)
Bulgaria, Sofia
... å forhindre fordøyelsesproblemer. I dag sies det at de brukes til å forebygge gastriske problemer, men også for å øke melkeproduksjonen hos ammende kvinner, lindre oppblåsthet, kolikk og forbedre appetitten. Bruk: Karvefrø brukes hele eller malt i kaker, brød, krydret retter som curry og i tilberedning av gryteretter. Frøene brukes i fettrike og mer vanskelig fordøyelige matvarer som svinekjøtt, gåse- og andepaté. Karvefrø gir Pakke: 250g, 500g og løsvekt...
Portefølje (154)
Bulgaria, Rakovski
I det lille, men himmelske Bulgaria, som ligger i den sørøstlige delen av Europa, mellom de høye fjellene og de jevne markene, i en by med rik historie, som forteller oss at hardt arbeid ikke er en myte, men en realitet - i flere tiår har familien min oppdrettet ender som blir fôret med ren mais for å gi et naturlig og sunt miljø. Plikten og kjærligheten til familien min tvang meg til å ta mitt v...
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med - En hachis Parmentier av storfekjøtt. - Andepaté med grønn pepper. - Marinerte rådyrstek. - Røkt pølse med linser. - Biff tartar av storfekjøtt. - Andeterine med grønn pepper. - Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
Portefølje (188)
Frankrike, Montaut
Grunnlagt i 1920, har Maison LAFITTE i fire generasjoner spesialisert seg på gastronomi fra Landes. Maison er den ekte spesialisten på tradisjonell fettrik and. Den produserer ande- og gåselever, confit, bryst, vinger og lår av and. Den tilbyr også forretter og ferdigretter som andepaté, andemousse, rillons og rilletter, tradisjonelle pâtéer, terriner, halvkokte pâtéer, kaviar fra Aquitaine...
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grunnlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 produsenter. Ønsker å bevare sitt håndverk, lokale tradisjoner og verdsette kvaliteten på produktene sine, har oppdretterne forpliktet seg til Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyrene oppdrettes utendørs, fôret med kornmais i felles parker. De er minst 104 dager gamle når de kommer inn i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE produserer foie gras, gizzarder, konserver, brystfileter, manchons, rilletter, terriner og andepaté.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play