Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal forankring i Sør-Frankrike har Groupe Rivière, i tre generasjoner, utviklet og laget smakfulle og innovative ferdigretter basert på tradisjonelle franske oppskrifter. Laget av naturlige ingredienser, er oppskriftene uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten kunstige aromaer. Gjennom sine merker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten på produktene sine og sitt e...
Portefølje (56)
Frankrike, Castelnaudary
...KOMPOSISJON: Andefett fra Frankrike, salt. KJØKKENRÅD: Ideelt for gratinering av cassoulet eller steking av poteter.
Portefølje (37)
Frankrike, Krautergersheim
...Choucroute cuite CHOUDOR Lardons i pakker på 5 og 1 kg (andre formater er også tilgjengelige) (Choucroute tilberedt sous-vide, med andefett for å gi en rundere smak til produktet, og Lardons for å tilføre en lett røkt smak) Priser: 5,70€/kg for to kartonger med 6x1kg levert. 5€/kg for tre kartonger med 6x1kg levert.
Portefølje (11)
Frankrike, Saint-Omer
...Det essensielle innen fransk gastronomi, med all den håndverksmessige ekspertisen fra Maison Val de Luce. Netto vekt 50 Ingrediensliste Andefett (opprinnelse Frankrike eller EU) 98%, salt, hvit pepper, sukker. Best før 2027 Sammensetning Andefett (opprinnelse Frankrike eller EU) 98%, salt, hvit pepper, sukker. Netto vekt:50...
Portefølje (189)
Bulgaria, Rakovski
...Andemager konfit, 0.380 kg Ingredienser: Andemager (51%), andefett, salt. Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Lagringstemperatur: 0 ° til 4 ° C. Hvordan tilberede: Stek til gylden i ovnen. Konsumeres varm eller kald. Produkt av Bulgaria. Pris: 2,86 € Andemager konfit, 0.380 kg Ingredienser: Andemager (51%), andefett, salt. Tips for konsum: Oppbevares ved passende temperatur, beskytt mot...
Portefølje (10)
Frankrike, Objat
...Oppdag vårt utvalg av foie gras med pepper fra hele verden. Hel andefett med timut-pepper (opprinnelse Nepal, syrlige noter), andefett med madagaskar-pepper (en kraftig villpepper), gåselever med sarawak-pepper (pepper fra Malaysia)...
Portefølje (7)
Tyskland, Neutrebbin
...Oksefett Selolje Sau fett olje Svinefett Gåsefett Fiskolje Andefett Torskeleverolje Kyllingefett...
Portefølje (138)
Frankrike, Auxerre
... omfavner tettheten og spenningen fra de godt modne tanninene. Den friske og elegante finishen har en bemerkelsesverdig lengde. Accord metvin grillribbe av storfe, rådyrlår med steinsopp, andefett i gryte, lammelår med artisjokker, tagliatelle med sopp og andefett, tournedos med trøffelsmør. Vinification Modning i nye fat for 50% av volumet er lagret i et klimatisert kjeller. Œil: tett fiolett Vinråd...
Portefølje (190)
LUIS OLIVERAS S.A, er et familieeid selskap som har spesialisert seg på produksjon av tørket pølse siden 1933. Vi ligger i nordøst-Spania, svært nær den franske grensen, i nærheten av de viktigste havnene og flyplassene. Kombinasjonen av vår ekspertise og de beste råvarene gjør at vi kan produsere pølser av høyeste kvalitet av svin, samt Halal-pølser laget av kalkun og storfe, som vi produserer i ...
Portefølje (3)
Frankrike, Auros
...SAUCISSON PERCHE AU MAGRET DE CANARD Vår største salg. Fuglesalami, uten svinekjøtt, 60 % kalkun, 40 % and, et avhengighetsskapende produkt med andefett og aromaer som minner om smaken av foie gras kombinert med tørket andebryst (det er vår cola av tørr salami). Salami på 480g og 50 cm. Veldig attraktiv pris. Dette er vårt uunnværlige produkt. Ikke nøl med å be om vår produktkatalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er grossist av foie gras i Rungis. Andefett fra Sørvest. Allerede utbenet. HOS EUROVOLAILLES er det 3000 mulige referanser, så telefonen er uunngåelig. For mer informasjon, ring 01 46 86 21 54.
Portefølje (24)
Frankrike, Rungis
COURTIN HERVOUET: din spesialist på fjærfe og vilt, beliggende i Rungis. Selskapet COURTIN HERVOUET tilbyr et omfattende utvalg av fjærfe, foie gras og vilt. And, kylling, høne, hane, kalkun, kanin, smågris, lam, due, vi er eksperter på kvalitetsprodukter (merker, betegnelser, utvalgte oppdrett) og lokale produkter (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Vårt utvalg av fjærfe: Volaill...
Portefølje (62)
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vil...
Portefølje (2)
Frankrike, Pomarez
I tre generasjoner har familien DUMECQ, som ligger i hjertet av Chalosse, produsert foie gras. I tillegg til foie gras produserer DUMECQ konservert mat og ferske produkter fra gården. De tilbyr dermed et bredt utvalg av produkter: ferske produkter (andefilet, hel and, andefett, andebryst), hermetisert andefett på boks eller glass, andebryst, mager, confit, andelår og vinger på boks, lokale produkter på boks (andefett, anderillettes med foie gras...) og gavepakker.
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I over tretti år har vi vært håndverksprodusenter av gåse- og andefett samt kastanjer i Dordogne. Våre konserver er laget på stedet, i henhold til de tradisjonelle oppskriftene fra Périgord. Konserveriet er i menneskelig størrelse. Fete og ferdigretter (cassoulet, confit, civet…) blir forberedt med omhu og får den største oppmerksomhet gjennom hele produksjonskjeden. Vårt laboratorium er godkjent i henhold til europeiske standarder og HACCP. Verdiene vi står for er gjestfrihet, gastronomi, tradisjon og kvalitet.
Frankrike, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES er et selskap fra Landes som spesialiserer seg på produksjon og salg av andekjøtt. Den moderne produksjonsanlegget har sitt europeiske godkjenning og sertifisering for and med foie gras fra Sørvest-Frankrike. Dermed produserer LE GRENIER DES GASTRONOMES rå andefois gras, andebryst, tørket og røkt andebryst, andekonfit, andefett, halvkokt andefois gras og hermetisert andefois gras. LE GRENIER DES GASTRONOMES forplikter seg til å tilby deg produkter av høy kvalitet.
... røkt andebryst fra Sørvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra andefett til Bresse-kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, storfekjøtt fra Aubrac til svart svin fra Bigorre, fra rosa kjeks fra Reims til Four quarter breton, uten å glemme Bordeaux, Burgund eller Loire-viner, vil du finne alle dine favoritt franske produkter i vår dagligvarebutikk...
Frankrike, Lanzac
La Ferme de Grezelade ligger i en av regionene kjent for sitt fantastiske kjøkken, Quercy-Périgord. Familiebedriften spesialiserer seg på produksjon av konserverte produkter laget med foie gras. Bedriften produserer ferske produkter og hjemmelagde konserver. Den tilbyr foie gras (blokk med foie gras, hel andefett og halvkokt foie gras), andebryst, confit og ferdigretter. Den markedsfører også...
Frankrike, Hagetmau
Siden 1929 har selskapet BESSE FOIE GRAS vært spesialisert på produksjon og salg av foie gras. Dermed tilbyr selskapet halvkokte foie gras, andefett, gåsefett og spesialiteter med foie gras. De tilbyr også terriner, pâtéer, andekonserver, cassoulet fra Landes samt smakfulle gavepakker for bedriftskomiteer.
Frankrike, Pamiers
Gastronomiske spesialiteter fra sørvest: Caprices Ariegeois er en familiebedrift i Ariège, ved foten av Pyreneene, som tilbyr produkter fra lokalområdet, tradisjonelle retter fra Sørvest, inkludert den tradisjonelle hele andefettleveren, hermetiske retter laget med andefett, hjemmelagde pâtéer, andeterine med appelsin, konserver og gourmetpakker.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play