Italia, Caraglio
Eventyret til bestemor Fiorina og bestefar Giuseppe begynte i 1947 med produksjon av fersk pasta for hånd, og først i 1962 ble den første anlegget for produksjon av ravioli og tortellini satt i drift. Siden den gang har den teknologiske utviklingen ikke stoppet opp, men vår filosofi har ikke endret seg: å dedikere seg til arbeidet med den samme hengivenheten og lidenskapen som besteforeldrene, ved...
Portefølje (8)
Italia, Orbassano
...Spaghetti alla chitarra, også kjent som maccheroni alla chitarra, er en spesiell type fersk eggpasta. En abruzzese versjon av de piemontesiske tagliolini, skiller den seg ut med sin forskjellige form. Den er tykkere og har en kvadratisk tverrsnitt, noe som gjør den til det perfekte valget for å akkompagnere kjøtt-, fisk- eller grønnsaksdeler.
Portefølje (21)
...søtsaker og konserver, samt spesialiteter som safran, trøfler og krydret olje. Selskapet velger nøye ut ingrediensene til hvert produkt, overvåker produksjonsprosessen og garanterer trofasthet til den regionale matkulturen. Fra Pasta alla Chitarra til Rintrocili, fra Ventricina til Salsicce al Montepulciano, fra Mostaccioli til Safran, er hvert produkt den rette kombinasjonen av smak og tradisjon, tilpasset den moderne og krevende forbrukeren.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play