... 50 % helling, som er helt eksponert mot sør. Alt arbeid i vinmarken utføres helt for hånd og på ryggen.
Plantetetthet: 8 500 planter/hektar.
Beskjæring: Guyot.
Alder: 45 år.
Høsting: Håndplukking.
Avkastning: Mellom 40 og 45 hektoliter per hektar, avhengig av året.
Druer overmodnet med vilje.
Vinifikasjon: Svært lang vinifikasjon, kald på bunnfallet. (mellom 15 °C og 20 °C)
Lagring: 100 % lagring på eikefat fra 1 til 3 viner. Lagringen på fat varer fra 9 til 12 måneder.
...Betegnelse: IGP Côtes Catalanes
Druetype: 100% Chardonnay
Jord: Druene kommer fra leirholdige kalksteinsbakker i bunnen av Boulzane-dalen. På enkelte steder tilfører den skiferholdige grunnen kompleksitet til vinen.
Alder på vinrankene: Vinrankene ble plantet tidlig på 80-tallet. Dette var de første Chardonnay-plantene i Roussillon!
Produksjon: Etter en kald avklaringsprosess i 48 timer, blir...
... takknemlige for vår far, Mr. İhsan Gür, som med egne hender plantet unge fikentrær i hagen vår og introduserte oss for fiken: En hellig og mytologisk frukt som har hatt sin plass i historiebøkene og vært vert for middagsbordene til troner.
I dag har vår eiendom nådd 300 dekar, og vi har alle de samme variantene av svarte fikentrær i forskjellige aldre. Noen av dem er i sin beste alder for å gi oss frukter, mens andre er for unge og venter på sin rette tid for å tilføre verdi til folks liv og helse.
Vi har viet oss til å betjene våre kunder med de best smakende svarte fiken.