...Korianderfrø er en globalt verdsatt krydder, bare slått av pepper når det gjelder bruk. Disse frøene dyrkes og bearbeides over hele verden, med Egypt som en stor produsent. Korianderfrø gir en varm, kraftig og aromatisk smak som oftest brukes i malt form. De er en hjørnestein i indisk matlaging, og tilfører en touch av sødme og krydder til retter. I indonesisk matlaging brukes koriander i tempeh-oppskrifter og bønneretter. Frøene hever smaken av kål, mais, chutneys og relisher, og brukes også til grønnsaksyltetøy, noe som gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert kjøkken.
Portefølje (60)
Frankrike, Avignon
...Korianderfrø tilgjengelig i flere varianter. Også tilgjengelig i økologisk.
Portefølje (18)
... garanterer alltid fersk tilberedning av små mengder. Den fruktige og friske aromaen passer like godt til fjærfe-, fisk- og grønnsaksretter. ØKOLOGISKE ingredienser: Korianderfrø+, Bukkehornkløverfrø+, Ingefær+, Galanga+, Gurkemeie+, Spisskummen+, Sitron skall+, Løk+, svart bergpepper+, Chili+, Muskatblomst+. +fra kontrollert økologisk dyrking. Kan inneholde spor av sesam. 60 gram, malt, i en dekorativ frisk boks med aromabeskyttelse og lokk.
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play