Frankrike, Puyricard
... aromaene, duftene og teksturen til frukten som tradisjonen krever. Økologisk sertifisert appelsinsyltetøy Distribusjonskanal: Spesialbutikker (økologisk) Best før: 3 år Nettovekt: 370g og familystørrelse 650g for enkelte oppskrifter Sukkerinnhold: 60%...
Portefølje (48)
Spania, Vva Castellon
...Ingen delikatesse kan mangle som syltetøy for å kunne introdusere appelsin som hovedingrediens. Ekstrem enkelhet i fremstillingen; sukker fra sukkerrør og appelsin. Vårt syltetøy skiller seg ut med sin tekstur, da frukten utgjør en stor del av sammensetningen, og man kan oppleve hele frukten, kombinert med en enkel naturlig sødme fra sukkeret. Alle ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Fri for kjemikalier og pesticider, anbefales det hovedsakelig å spise alene, med brød på en enkel og hverdagslig måte, eller å kombinere med søtt eller salt.
Portefølje (8)
Frankrike, Saumur
... d’ANJOU, saumuroises supper, vinpeach-kremer, røde fruktkremer, grapefruktkremer, triple sec ORIGINAL COMBIER, ROYAL COMBIER. Produsent av røde fruktsirup, nøttesirup, krydder og urter, sitrussirup, eksotiske sirup, forfriskende sirup. Produsent av økologisk brennevin, økologiske sirup. Karamellpålegg, sjalottløkkompott, appelsinmarmelade. Besøk destilleriet fra april til oktober. Vær oppmerksom på at alkoholmisbruk er farlig for helsen.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play