Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat
4,55 €
Bonitoen fiskes i Cantabrianhavet. Etter tilberedning tilsettes den mest verdifulle delen av Bonitoen, med en honningaktig tekstur og fantastisk smak,...
Håndverksprodusent - Tunfiskmage / Økologisk Olivenolje
Gourmetbutikk: Albacore tunfiskbuk i økologisk extra virgin olivenolje, pakker på 111G - Bukene av Albacore tunfisk i en marinade av økologisk extra v...
Hvit Tunfisk
Hvit tunfisk...
Bonito Tunfisk
Tilgjengelig i frossen om bord og fersk. Fanget her i Mauritania & Dakhla. Fisheries.intl@gmail.com Fiske her i Mauritania og tilgjengelig i frossen o...
Villsvin
Tradisjonell villsvin terrine i 90g Jean Brunet...
Mage
Mage...
Svinebuk
Berkshire Svinebuk Berkshire Svinebuk Tenk på svinebuken som fett med kjøtt fortsatt på. Kokkene elsker å bruke den baconsmaken for å krydre grønnsake...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Kyllingfilet
kyllingfilet med eller uten skinn, fersk eller frossen.
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Next
Svinekam
Monte Safira's svinekam er en premium svinekam som eksemplifiserer merkevarens dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Sourced fra de fineste nasjonale ...
Next
Indrefilet av storfe
Filet av storfekjøtt er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette filetet er nøy...
Hvit musling
Almeja blanca fra Vietnam. 2-kilos frysepose, pakket med maksimal omsorg for å ikke bryte kuldekjeden.
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Next
Nordlig Bonito
El Bonito del Norte selges i ulike snitt og presentasjoner, skivet, i stykke og, spesielt, sin ventresca. Produksjonen er begrenset, i sesongen for fi...
Flat sardin
Tilgjengelig frossen...
Forberedt sardinfilet
Frosne bearbeidede sardinfileter oppnådd gjennom utvinningsfiske. Glaserte frosne produkter (15%-20%) pakket i pappesker, merket og palletert.
Benfri storfeknoke
Benfri Okseknoke...
Håkjerringfilet
IQF...
Kyllingbryst
Kyllingbryst...
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat
Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saft...
Belly Light Tunfisk i Olivenolje - Pepus - Fisk, Fisk og Sjømat
2,51 €
Pepus lett tunfiskmage er laget med den beste delen av fisken. Den er forsiktig hermetisert og badet i olivenolje.
Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Skivet filet
Skivet filet...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Eselfilet
Esel filet...
Okse hjerte
Okse hjerte...
Makrell
Fiske her i Mauritania og tilgjengelig som frossen om bord og fersk. Tilgjengelig som frossen om bord og fersk. Fanget her i Mauritania & Dakhla. Fis...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play