Quark / cottage cheese - Laget av sau- eller melk.
Quark / cottage cheese laget av sauemelk eller melk fra ku, pakket i plastpose.
Nyt vår Ossau Iraty sauemelk ost.
Smak og gled deg med vår gårdsost av sau, Ossau Iraty, laget av gjetere fra Baskerland og fjellene i Béarn. Osten modnes i 4 til 8 måneder i vårt kjel...
VEGA SOTUELAMOS OST MED ROSEMARIN - Pasteurisert sauemelkost, 8 måneder lagret med et fett- og rosmarinlag.
Smak; Hard, med et hint av rosmarin Aroma: Rosmarin Farge: Elfenben Konsistens: Semihard Skallbehandling: Plastdispersjoner med E235 (natamycin), bel...
SAUEOST - MODNET, GAMMEL ELLER SEMI-MODNET SAUEMELKOST
Ost laget i den sørlige delen av provinsen León av sauemelk, tilgjengelig i MODEN, MODNET, SEMI-MODNET og MYK varianter. Tilgjengelig i enheter på 1 k...
Sauemelkoster Rocinante
Presset pastaost laget av pasteurisert sauemelk. Myk sauemelkost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet sauemelkost Rocinante - Modnet i 3 måneder.
Osteanaloge
Ostanalog, også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ, er en type ostprodukt der all eller deler av melkefettet er erstattet med vegetabilsk fet...
Siciliansk Ost
Eksellensen av ricotta, sau- og geitoster, håndlaget med melk som kun kommer fra sicilianske husdyr, og i henhold til de gamle regionale tradisjonene.
Iberisk ost i porsjoner
Iberisk ost er en presset ost laget av en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til prop...
Røkt fletteost
Røkt osteflette...
Økologisk Saue-Ricotta T/S - Ricotta
Ved avslutningen av ostefremstillingen, med det gjenværende økologiske mysen, produseres økologisk ricotta. Som med de andre ricottaene, berikes myse...
Milkyland Mozzarella original
Milkyland Mozzarella Original bringer en autentisk italiensk-inspirert smak til bordet ditt. Kjent for sin delikate, kremete smak og glatte, elastiske...
Next
Rustico - Canestrato di mucca
Il Rustico- Canestrato di mucca er en lagret ost, produsert med lokal melk fra kuer og lagret i 45 dager. Denne osten kjennetegnes av en bestemt, men ...
Next
Gruyère
Rå melk, melkesyrebakterier, løpe, salt Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i h...
Pecorino Romano DOP
En ost med karakter, produsert utelukkende med hel sauemelk, som garanterer en kraftig og lett krydret smak som skiller seg ut i hver bit. Dens halvk...
Next
Hvite Pølser
59,00 €
MEDITASJON OG SPIRITUALITET: Forsterker sansene og fjerner negative energier. Hjelper til med avslapning under en yogasesjon. ANTI-STRESS: Mirakuløse...
Next
Tørkeovner
Infrarøde tørkeovner overfører nyttig energi uten kontakt og på overflaten av matprodukter. Slik gjør de det mulig å oppnå skorper (oster, brød uten s...
Next
Paiola pølse
Paiola pølse er en tradisjonell portugisisk pølse som Monte Safira har perfeksjonert med sin dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Laget av de fineste...
Bulgarsk Ost (Kashkaval) - Laget av sauemelk.
Bulgarsk Ost (Kashkaval) 1 kg, laget av sauemelk, pakket i vakuumpose.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel
Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tu...
Bulgarsk Ost (Kashkaval) - Laget av sauemelk.
Bulgarsk ost (Kashkaval) laget av sauemelk - 1 kg.
1 kg Sommerost
Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyde...
Gårdsost Ossau Iraty
Ostebutikken Balaka er spesialist på gårdsosten Ossau Iraty. Vi kjøper ferske oster og modner dem i 4 til 8 måneder i vårt kjeller i Baskerland. Disse...
Osteanaloge
Ostanalog (også kjent som etterligningost eller ostealternativ) er et ostprodukt der melkefett delvis eller helt er erstattet med vegetabilsk fett. Nå...
Next
Caciocavallo Piccante
Caciocavallo Piccante er en lagret ost i ett år, preget av en livlig krydret smak og fylt med aromaer og dufter. Den er laget med helmelk, har en dråp...
Next
Caciocavallo della Massaia
Caciocavallo della Massaia er en lagret ost, produsert med en blanding av sauemelk, geitemelk og melk fra ku. Denne osten er preget av en rik og kompl...
Next
Caciocavallo Reale
Caciocavallo Reale er den største av ostene produsert av Caseificio Pioggia, med en startvekt på omtrent 6 kilo. Etter ett års modning veier osten omt...
Milkyland PIZZA Milky
Milkyland Pizza Milky er den perfekte osten for å oppnå et vakkert smeltet og deilig kremet lag på enhver pizza. Med sin glatte tekstur og balanserte ...
Next
Milkyland Trappista mursteinost 45%
Trappista brick cheese 45% er en klassisk ostetype kjent for sin rike smak og glatte tekstur. Med et fettinnhold på 45% tilbyr denne osten en perfekt ...
Hulemodnet Pecorino
Ønsket til oss alle er utvilsomt å følge et sunt og næringsrikt kosthold. Faktisk er det i vår natur alltid en hensikt om å gjenoppdage, finne igjen ...
SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta
Ricotta er et biprodukt som oppnås fra mysen som er igjen etter ostefremstillingen. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes mysen med tils...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play