Retort- og sjaktovner
Elektrisk- og gassfyrte retort- og sjaktovner tilbys vanligvis med luft- eller gassirkulasjon og brukes til varmebehandling som herding, gløding, varm...
Retortpose - Retortpose består av flere laminert lag
Retortemballasje er en myk matemballasje, som er et utmerket alternativ til vanlige bokser under produksjonen av hermetisk mat. Den brukes til: produ...
Next
Retortpose Kjøttproduksjonsmaskin - TURNKEY LINJE
TURNKEY PRODUKSJONSLINJEN ER TILPASSA KUNDENS REELLE KRAV. VENNLIGST KONTAKT OSS FOR PROSJEKTDISKUSJON. TAKK. E-POST: good@cooker.com.tw...
Retortstativbase stor - 1000 g
stål*pulverlakkert*for stenger opptil 13 mm Ø...
Skrueretortsystmer
Våre snegle-retortanlegg, KHE- og KHG-serien, brukes hovedsakelig til fullt automatisert herding og temperering av rullende elementer.
Oppvarmingshetter, Retorter og Gryter
Oppvarmingsdeksler, retorter og gryter for bruk i sjaktovner, hetteovner og kammerovner. Vi leverer oppvarmingsdeksler, oppvarmingsretorter og oppvar...
Retortlokk
Retortlokk Materiale: 1.4841...
Oksehale
Oksehale er kjent for sitt rike, geléaktige kjøtt, perfekt for braisering og langsom matlaging. Den gir en dyp, smakfull smak til retter som oksehales...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Spyd Spesial
Grov Hakket Doner av Kalv Spesielle Krydder Vann Salt Tilgjengelig i 8, 10 og 15 kg, i trinn på 5 kg opp til 120 kg...
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Sols tørket Tomat
Laget med naturlige ingredienser fra lokale leverandører i Hellas. - Våre bagels har en netto vekt på 120g. - Mini bagels har en netto vekt på 60g. Al...
Tampas Xadrez de Poço Type Alçapão med og uten Respiro
Tampas Xadrez de Poço Tipo Alçapão c/ e s/ Respiro er ideelle for brønner eller cisternene i områder som utelukkende brukes av fotgjengere og sykliste...
Next
Sprø Svinefett
Våre sprø svinefett fortjener sitt navn - ferske og sprø. De er forsiktig smeltet fra det fineste ryggfett. Rent og naturlig. Oppskrifter: Hjemmelag...
Kokt Sløyfe
18,00 €
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...
Gourmet Fuet
Produksjon av fuet håndverk i forskjellige smaker: svart pepper, paprika, urter, naturlig...
Next
Gourmet Sandwich
Gourmet-sandwichen er det ideelle valget for å servere sandwicher. Med en gyllen, sprø og melaktig skorpe, er det et brød med en myk tekstur ved først...
Croissanter
Glaserte marmeladecroissant 48 g Et visuelt høydepunkt Artikkelnummer: 3582 Mål: 12 x 5 x 4 cm Kartong: 75 stk.
Rochefort Ost
0,00 €
350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g...
Ferdigretter i retortpose emballasje
Måltider i returtposer er ideelle for feltforhold og kontinuerlig lagring. Måltidet er sterilisert ved hjelp av profesjonell autoklav. Holdbarheten t...
Retortstativbase, rustfritt stål - ulike dimensjoner
tykkelse 8 mm * bakkenivå * M 10 gjenge * justerbar fot * gummiføtter...
Next
Retortpose Kjøttproduksjonsmaskin - TURNKEY LINJE
TURNKEY PRODUKSJONSLINJEN ER TILPASSAET ETTER KUNDENS REELLE KRAV. VENNLIGST KONTAKT OSS FOR PROSJEKTDISKUSJON. TAKK. E-POST: good@cooker.com.tw...
Next
Retortpose Curry Produksjonsmaskin - TURNKEY LINJE
TURNKEY PRODUKSJONSLINJEN ER TILPASSA KUNDENS REELLE KRAV. VENNLIGST KONTAKT OSS FOR PROSJEKTDISKUSJON. E-POST: good@cooker.com.tw TAKK.
Retortstativbase - ulike dimensjoner
stål*tykkelse 8 mm*pulverlakkert*M 10 gjenger*gummiføtter...
Retortstativbase liten - 600 g
stål*pulverlakkert*for stenger opptil 13 mm Ø...
Retortstativ Base Duo - ulike dimensjoner
stål, tykkelse 10 mm *pulverlakkert* for 2 stenger opptil 16 mm Ø *hengslede skruer M 6 *sklisikre justerbare føtter...
Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Retort, Smeltelokk, Smeltebase
I tillegg til våre kammerovner tilbyr vi optimalt isolerte og forseglede retortlokk og glødelokk, samt robuste glødebunner.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play