Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 måneder
7,50 €
Parmaskinke La Corte "Ca' Veccia" modnet i 14 måneder er et gastronomisk produkt av høy kvalitet, ideelt for de som søker autentiske italienske spekem...
Benfri Prosciutto Di Parma
Benfri Prosciutto Di Parma...
Iberisk Skinke
Spansk prosciutto, oppdrettet i vill tilstand og matet med eikenøtter.
Next
Prosciutto, Salami, Finocchiona, Pancetta - Toskansk Delikatesse
SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svine...
Asparges
Spargel i forskjellige snitt Spargel (Aspargus officinalis L.) er en flerårig kulturplante som har hvite eller grønne skudd (stenger) som brukes som ...
Landsbypølse
Saucisson paysan fra Île de Beauté er laget av svinekjøtt som modnes i minimum 1 måned. Hver enhet veier omtrent 300g, med en lengde på 27cm. Forpakn...
Skivet filet
Skivet filet...
Next
Svinekam
Monte Safira's svinekam er en premium svinekam som eksemplifiserer merkevarens dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Sourced fra de fineste nasjonale ...
Ravioloni Sardi
De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en f...
Next
Indrefilet av storfe
Filet av storfekjøtt er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette filetet er nøy...
Next
Middelhavsmiks
Aubergine, oliven, tomat og paprika utgjør denne blandingen for å gi typisk smak til sausene dine, kjøttfyllinger, kokt fisk, terriner og andre kulina...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Modnet Guanciale
Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det kryd...
Next
Saltet Pancetta med svart pepper
Saltet og tørket pancetta i en periode på 2 måneder fra 50% Duroc-rasen svinekjøtt, dekket med svart pepper.
Gourmet Fuet
Produksjon av fuet håndverk i forskjellige smaker: svart pepper, paprika, urter, naturlig...
Håndlagde Tarallini
TARALLI MED CHILI, OST OG PEPPER, OLJE OG VIN, MED FENNIKEL OG SORTE OLIVEN.
Sorte oliven
7,00 €
Sorte oliven...
Tørkede Pølser
Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten glute...
Calabrian Spianata
Spianata Calabra Volum: 150g (±10%)...
Next
Saltet bacon
Saltet bacon, eller saltet svinebuk, er en tradisjonell portugisisk delikatesse som Monte Safira har perfeksjonert. Laget av de fineste nasjonale kjøt...
Next
Salpicão pølse
Salpicão-pølse er en tradisjonell portugisisk pølse som Monte Safira har laget med presisjon og omsorg. Laget av de fineste nasjonale kjøttene, er den...
Finocchiona IGP
Finocchiona IGP Volum: 150g (±10%)...
Kokt Skinke
Kokt Skinke Volum: 200g (±10%)...
Next
Vakuumpakket modnet Pancetta
Vakuumpakket modnet Pancetta ref: 30001 Gjennomsnittlig vekt per enhet: ca. 1,7 kg Nettovekt per boks: ca. 8,5 kg Enhet x boks: 5...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play