Quark / cottage cheese - Laget av sau- eller melk.
Quark / cottage cheese laget av sauemelk eller melk fra ku, pakket i plastpose.
VEGA SOTUELAMOS OST MED ROSEMARIN - Pasteurisert sauemelkost, 8 måneder lagret med et fett- og rosmarinlag.
Smak; Hard, med et hint av rosmarin Aroma: Rosmarin Farge: Elfenben Konsistens: Semihard Skallbehandling: Plastdispersjoner med E235 (natamycin), bel...
Myk ost med bifidus - Myk sauost
Myk sauost. Ideell for å spise som den er eller for smelting.
SAUEOST - MODNET, GAMMEL ELLER SEMI-MODNET SAUEMELKOST
Ost laget i den sørlige delen av provinsen León av sauemelk, tilgjengelig i MODEN, MODNET, SEMI-MODNET og MYK varianter. Tilgjengelig i enheter på 1 k...
Sauemelkoster Rocinante
Presset pastaost laget av pasteurisert sauemelk. Myk sauemelkost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet sauemelkost Rocinante - Modnet i 3 måneder.
Osteanaloge
Ostanalog, også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ, er en type ostprodukt der all eller deler av melkefettet er erstattet med vegetabilsk fet...
Nyt vår Ossau Iraty sauemelk ost.
Smak og gled deg med vår gårdsost av sau, Ossau Iraty, laget av gjetere fra Baskerland og fjellene i Béarn. Osten modnes i 4 til 8 måneder i vårt kjel...
ChevreArdennes Dansk Blå Ostefylte - Ostespesialiteter
ChèvrArdennes kommer i flere bemerkelsesverdige smaksvarianter: i blomsterdeig, i ferske urterull, med honning, rosiner, løk, bruschetta, med sitron, ...
SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta
Ricotta er et biprodukt som oppnås fra mysen som er igjen etter ostefremstillingen. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes mysen med tils...
Next
Oster Europa - osteksport
0,00 €
BUISSON er en ostgrossist i Rungis. Skjært ost Hele oster Korsikanske oster Oster fra Frankrike Oster fra Europa Eksport av franske oster Eksport av o...
Iberisk ost i porsjoner
Iberisk ost er en presset ost laget av en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til prop...
Røkt fletteost
Røkt osteflette...
Next
Milkyland Trappista mursteinost 45%
Trappista brick cheese 45% er en klassisk ostetype kjent for sin rike smak og glatte tekstur. Med et fettinnhold på 45% tilbyr denne osten en perfekt ...
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA
Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes det...
Siciliansk Ost
Eksellensen av ricotta, sau- og geitoster, håndlaget med melk som kun kommer fra sicilianske husdyr, og i henhold til de gamle regionale tradisjonene.
Meieriprodukter
Meieriprodukter...
korn - frokostblanding
müsli og frokostblandinger...
Bulgarsk Ost (Kashkaval) - Laget av sauemelk.
Bulgarsk Ost (Kashkaval) 1 kg, laget av sauemelk, pakket i vakuumpose.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel
Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tu...
Bulgarsk Ost (Kashkaval) - Laget av sauemelk.
Bulgarsk ost (Kashkaval) laget av sauemelk - 1 kg.
1 kg Sommerost
Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyde...
Geitost med Rosmarinskorpe
Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Rocinante Geitoster
Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Osteanaloge
Ostanalog (også kjent som etterligningost eller ostealternativ) er et ostprodukt der melkefett delvis eller helt er erstattet med vegetabilsk fett. Nå...
Osteanalog 45%
Analog ost (også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ) er et meieriprodukt der melkefettet er delvis eller helt erstattet med vegetabilsk fett.
Hulemodnet Pecorino
Ønsket til oss alle er utvilsomt å følge et sunt og næringsrikt kosthold. Faktisk er det i vår natur alltid en hensikt om å gjenoppdage, finne igjen ...
Gårdsost Ossau Iraty
Ostebutikken Balaka er spesialist på gårdsosten Ossau Iraty. Vi kjøper ferske oster og modner dem i 4 til 8 måneder i vårt kjeller i Baskerland. Disse...
Next
Lokale oster - Profesjonell ost Rungis
0,00 €
BUISSON er grossist av lokale oster, salg av osteprodukter med et utvalg av eksepsjonelle oster i Rungis. BUISSON: osten for profesjonelle. Vårt osteh...
ChevreArdennes Friske Løk P - De Friske
ChèvrArdennes kommer i flere bemerkelsesverdige smaksvarianter: i blomsterdeig, som fersk urterull, med honning, rosiner, løk, bruschetta, sitron, og ...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play