Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Hele vinger
Hele vinger...
Next
Toppblad
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjøl...
Villsvin
Tradisjonell villsvin terrine i 90g Jean Brunet...
Next
Kjøtt foran
La Viande avant er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette kjøttet er nøye utv...
Håkjerringfilet
IQF...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Skinke - Svin
0,00 €
Skinke - Svin...
Skulderbiff
Skulderbiff...
Hele kalkun
Hele kalkun...
Pølsebeholder
Pølsebeholder...
Tørkede Pølser
Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten glute...
Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Next
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play