Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
TK Roast Beef Urug. 3,5kg + SB
Skåret fra ryggen, for saftige, kraftige biffer, spesielt aromatiske i smaken, blant annet på grunn av den så typiske fettkanten. Ideell også som kal...
BOLAR BLADE ROAST - BEEF
Biff bolar blade roast kommer fra skulderbladet på storfe. Det er et veldig smakfullt stykke kjøtt som er allsidig nok til å bli tilberedt hele som en...
Rosbiffstykke - Bak - Klar til å Skjære - Biter
0,00 €
Roastbeef Kutt - Bak - Klar til å Skjære - Eksplodert...
Biffsteke
Horemeat er et import- og eksportfirma for sertifisert kjøtt basert i Belgia, på det Internasjonale Mouscron-markedet. HOREMEAT tilbyr et stort utval...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Stående Ribbe
Stående ribbe er scotch fillet med ribbeina festet. Fordi det er hentet fra muskler som ikke er mye belastet, er kjøttet veldig mørt og saftig. Bevari...
Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Next
Indrefilet av storfe
Filet av storfekjøtt er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette filetet er nøy...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Spyd Spesial
Grov Hakket Doner av Kalv Spesielle Krydder Vann Salt Tilgjengelig i 8, 10 og 15 kg, i trinn på 5 kg opp til 120 kg...
Next
Svinekam
Monte Safira's svinekam er en premium svinekam som eksemplifiserer merkevarens dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Sourced fra de fineste nasjonale ...
Kokt Sløyfe
18,00 €
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...
Svinebuk
Berkshire Svinebuk Berkshire Svinebuk Tenk på svinebuken som fett med kjøtt fortsatt på. Kokkene elsker å bruke den baconsmaken for å krydre grønnsake...
Hele kalkun
Hele kalkun...
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Skulderbiff
Skulderbiff...
Scotch Fillet Stek
Scotch filé eller kuberull ligger mellom chuck og striploin (sirloin) musklene over ryggen på dyret, og er et veldig mørt, saftig og smakfullt stykke ...
Next
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play