Produkter for bakeri (66)

QUINOA BREADY - Bland for Quinoa Bakeriprodukter

QUINOA BREADY - Bland for Quinoa Bakeriprodukter

Komplett halvfabrikata for produksjon av brød, rundstykker og salte quinoa-snacks. Utmerket naturlig kilde til mineraler og antioksidanter. Format: 10 kg Dosering: 100%
Kremgelato

Kremgelato

Gelato alla crema Cod:VSC017
BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier og pizzeriaer

BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier og pizzeriaer

BAKE OFF Italiana har produsert ovner i over 30 år. En lang erfaring opparbeidet over tid sammen med smakene og trendene i storhusholdningen og blant fagfolk i bransjen. Fra en håndverksbedrift har den utviklet seg til en industriell virkelighet, og har med utholdenhet og besluttsomhet gjennomgått alle trinnene i sin bedriftsbygging, i harmoni med behovene i det internasjonale markedet. Historien dens er en oppadgående kurve av initiativer som viser hvordan selskapet har klart å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende teknologien i stekeprosessene. I USA, hvor begrepet "bake-off" ble myntet, beskrev det en uformell konkurranse med bakverk mellom venner, kolleger og naboer; i dag har betydningen av "bake-off" utvidet seg til det generelle begrepet "konkurranse", "utfordring", som perfekt representerer vår måte å forstå innovasjonen vi bringer inn i produktene våre.
Croissant

Croissant

Delvis bakt frossen bakervare. Inneholder ikke laktose.
Bakery Touch - Automatisk panoramisk skjerm med romåpning via berøringssystem

Bakery Touch - Automatisk panoramisk skjerm med romåpning via berøringssystem

Bakery Touch er en elektronisk automatisert panoramautsikt med 16 romslige rom fordelt på 4 utstillingsnivåer, egnet for alle typer bakeri- og konditorprodukter. Bakery Touch selvbetjeningsutstillingen lar kunden åpne de ønskede rommene med et enkelt sveip med hånden over det angitte området uten å berøre noen knapper, noe som sikrer maksimal hygiene og reduserer risikoen for kontaminering. Når de ønskede produktene er tatt og kunden forlater utstillingen, lukkes glassdørene automatisk takket være nærhetssensorer. Bakery Touch er utstyrt med et belysningssystem av LED-taklamper koblet til transformatoren og et elektronisk kretskort spesielt designet for denne utstillingen. Bakery Touch er tilgjengelig i versjoner med rette eller skrå utstillingshyller.
LANG BRØDFORM BAGUETTE MAX 700 - MAX 700

LANG BRØDFORM BAGUETTE MAX 700 - MAX 700

lang brødformingsmaskin som er spesielt egnet for produksjon av "franske baguetter". Den er designet for å produsere 50g til 1000g og opptil 70 cm lengde. Den har 3 sylindere på 500 mm. Den er allsidig og kompakt med en svært stor kapasitet, den har en timeproduksjon på 1500 stykker.
Etter-ovn Tørkere "WAVEDRY+"

Etter-ovn Tørkere "WAVEDRY+"

Radiofrekvens tørkere, installert etter tradisjonelle stekeovner, har vist seg å være ekstraordinært effektive i å kontrollere fuktighetsinnholdet i produktet på en nøyaktig og jevn måte, samtidig som de gir fordeler når det gjelder produktivitet og kvalitet. Radiofrekvens energi fjerner overflødig fuktighet fra produktet raskt og effektivt, uten å forårsake overkoking og misfarging av overflaten.
Fermabiga

Fermabiga

Celler, skap og benker for modning av biga-deig.
Galaxy600 - Galaxy600 Beleggmaskin

Galaxy600 - Galaxy600 Beleggmaskin

Galaxy 600 er vår største modell. Det er en søylemaskin som i forskjellige konfigurasjoner oppnår varierte produksjoner for å tilfredsstille selv de mest krevende laboratoriene, og den er spesielt egnet for storproduksjon.
Industrielle Blandere

Industrielle Blandere

Bredt utvalg av miksere dedikert til industrisektoren, kraftige og pålitelige.
BAKEPAPIR

BAKEPAPIR

Høytemperaturbestandig papir, ideelt for innpakning av deiger som skal bakes i bakerier, konditorier og bakeributikker. Bakepapir, ovnssikkert papir og silikonert papir er egnet for emballering av non-stick matprodukter. Fettbestandige bakepapirer har varmebestandige egenskaper og er tilgjengelige i ulike vekter og størrelser.
Glutenfri pizza - Bunnen for glutenfri pizza

Glutenfri pizza - Bunnen for glutenfri pizza

Soluzioni Alimentari, et selskap spesialisert på glutenfrie produkter, distribuerer ferdigretter uten gluten til forhandlere, apotek, restauranter og pizzerier. Bunnen for glutenfri pizza er håndlaget og rullet ut for å oppnå en sprø pizza. Hver enkelt del er pakket individuelt i aluminium.
RAVIOLI - RAVIOLI MED RICOTTA

RAVIOLI - RAVIOLI MED RICOTTA

RICOTTA RAVIOLI MED GENUINE INGREDIENSER, HJEMMELAGET, UTEN TILSETNINGSSTOFFER
Forretningsaktivitet

Forretningsaktivitet

Vi gjør livet ditt enklere. Levering, konfigurasjon og støtte for kassaapparater, sedelvaliderere, strekkodeskannere og mye mer.
Gassbrennere - Gassbrennere for Industriovner

Gassbrennere - Gassbrennere for Industriovner

Gassbrennere for industrielle ovner i metallfiber designet av Siabs skiller seg ut med en struktur av høy-effekt infrarøde strålepaneler, spesielt utviklet for bakeri- og konditoribransjen, med fokus på baking, gyldning og karamellisering. Strålepanelet fra SIABS er egnet for å utføre varmebehandling direkte eller indirekte på konditorivarer. Takket være deres allsidighet kan de integreres i profesjonelle ovner, tunnelovner, båndovner og varmevekslere.
Cirri. Rosmarin Crostini - Crostini med olivenolje og rosmarin

Cirri. Rosmarin Crostini - Crostini med olivenolje og rosmarin

Rosmarincroûtons er langkokte og ristet brødterninger. Smakfullt med ekstra jomfruolivenolje og rosmarin, er de ideelle for å forbedre supper eller som snacks.
KK 700 Smart Pro Klimakammer - Klimakammer

KK 700 Smart Pro Klimakammer - Klimakammer

Klimakammer med ultrasonisk luftfukter Klimakammer med ultrasonisk luftfukter er profesjonelt og pålitelig utstyr for å sikre stabile og presise forhold. De kan brukes til spiring av frø, dyrking av sopp og planter, eller mattesting. De perfekte klimaforholdene gjør det mulig å utføre stabilitetstester av legemidler og kosmetikk, samt emballasje og elektronikk. Ultrasonisk luftfukter bruker piezoelektriske generatorer som omdanner elektrisk energi til mekaniske vibrasjoner. Generatorene er nedsenket i deionisert vann og fragmenterer det i veldig små dråper som sprøytes jevnt inn i kammeret. - Vekst av planter og sopp - Spiring av frø - Oppdrett av mikroorganismer og insekter - Fotostabilitetstester - Tester av matkonservering - Enhver type forskning som krever et stabilt temperatur- og fuktighetsmiljø - Materialtester
Vafler til Cannoli - Størrelse Liten - Middels - Stor

Vafler til Cannoli - Størrelse Liten - Middels - Stor

Vafler til forberedelse av sicilianske cannoli Sprø og smakfulle rørformede vafler. Tilberedninger: å fylle med kvarg, med hvit krem eller sjokoladekrem, som tradisjonen tilsier. Tilgjengelig både for bakerier og detaljhandel. Tilgjengelig i forskjellige størrelser og med eller uten indre sjokoladeglasur.
Ditherm RXT - Varmeresistente hjul og hjul i elastisk gummi, motstand -40°C +260°C

Ditherm RXT - Varmeresistente hjul og hjul i elastisk gummi, motstand -40°C +260°C

Kjernehjulet i RXT-serien er produsert i spesial Ditherm®-kompositt, kombinert med spesielle fibre og støpt under en innovativ DC-utviklet høytrykks- + ekstremtemperaturprosess, og dekkene er laget av en spesiell høykvalitets elastisk gummi for høye temperaturer. Det hvite gummidekket er mekanisk bundet til kjernehjulet, og koblingen styrkes ytterligere av en overflateadhesjon som oppnås uten bruk av lim eller vulkanisering, slik som for nesten alle konkurranseprodukter. Denne spesielle bindingen resulterer i det høyeste kvalitetsnivået for hjul i sitt bruksområde, med en drastisk reduksjon i risikoen for dekkavbinding under arbeid ved høye temperaturer. De er tilgjengelige med flere typer nav og lager, for å muliggjøre perfekt respons og det beste behov/pris-forholdet for enhver type høy- eller lavtemperaturkrav. RXT-hjulene kan monteres i en spesifikk serie av braketter for høy/lav temperatur.
Orecchiette - Apuliske orecchiette laget av durumhvete

Orecchiette - Apuliske orecchiette laget av durumhvete

I den pugliese pastastilen er orecchiette et gastronomisk symbol for regionen Puglia. De er også svært populære i utlandet, orecchiette er runde og konkave, med en tynnere midt enn kanten og en ru overflate. Orecchiette passer best med rapakål, men de anbefales også spesielt sammen med saus, brokkoli, asparges og mer.
Tørkede epler - Premium kvalitet sprø tørkede epler for dine industrielle applikasjoner

Tørkede epler - Premium kvalitet sprø tørkede epler for dine industrielle applikasjoner

Ekoterra tilbyr tørkede epler laget ved å tørke ferske epler i kontinuerlige tunneler til en endelig fuktighet på rundt 2 %. Blant de mange variantene vi kan tilby, er de mest etterspurte Golden, Granny Smith, Pink Lady og en spesifikk italiensk variant, Imperatore. Vår kapasitet ligger i vår evne til å skreddersy og velge eplevarianter fra kontrollerte landbruksinitiativer i Isparta-området. Det endelige resultatet er et dehydrert produkt med mer enn 60 % skallfarge og veldig hvit fruktkjøtt. Ekoterra tilbyr en portefølje av tørkede epler som spenner fra lav fuktighet (2 %) til middels fuktighet (20 %), med eller uten skall, og med eller uten tilsetningsstoffer (svoveldioksid). Vi tilbyr forskjellige former og varianter som er egnet for frokostblandinger, bakeri og snacksindustrier.
RAWE KASHEWNØTTER 1 KG

RAWE KASHEWNØTTER 1 KG

Rå cashew nøtter er en proteinrik matvare med en unik og uforlignelig smak, perfekt å nyte til frokost eller som en snack mellom måltidene. De kan brukes både i tilberedning av søtsaker og til brød, focaccia, men også i andre oppskrifter. Rå cashew nøtter oppbevares vakuumpakket for å bevare aromaen deres og er ekstraordinært rike på næringsstoffer: vitamin A, B1 og B2 samt mineraler (magnesium, kalium og jern), i tillegg til å være en svært energirik matvare. Naturlige cashew nøtter er perfekte for å berike ulike matoppskrifter, enten de tilsettes i forretter eller hovedretter, eller i salater. De brukes også mye av veganere som erstatning for ost eller krem. Cashew nøtter, som all tørket frukt, har et betydelig antall kalorier, så det er lurt å begrense inntaket hvis man følger en kaloriredusert diett. Den praktiske 1 kg pakken er perfekt for å ha et naturlig, ekte og alltid tilgjengelig produkt.
ANTIMUFFA - Antimugg for Bakeriprodukter

ANTIMUFFA - Antimugg for Bakeriprodukter

Forebygger og motvirker utviklingen av mikrobiologiske endringer. Egnet for alle bakevarer. Format: 10 kg Dosering: 1%
SOYA BRØD 50 - Blandingsprodukt for Soyabakeriprodukter

SOYA BRØD 50 - Blandingsprodukt for Soyabakeriprodukter

Blanding med mel og ristet soyagranulat for smakfulle snacks, store rundstykker og brød med gyllen skorpe. Format: 10 kg Dosering: 50%
MIX CANAPA - Blandinger for Bakevarer med Canapa

MIX CANAPA - Blandinger for Bakevarer med Canapa

Halvfabrikata for bakervarer, både søte og salte, laget med hamp. En raffinert blanding som respekterer et sunt og balansert kosthold. Format: 10 kg Dosering: 100%
PAN PATATA 50 - Bland for potetbakervarer

PAN PATATA 50 - Bland for potetbakervarer

Halvfabrikata konsentrat med naturlig gjær og dehydrerte poteter for brød med utmerket volum, ekstremt myk krumme og en tynn, gyllen og sprø skorpe. Format: 10 kg Dosering: 50%
BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BAKE OFF Italiana produce forni da oltre 30 anni. Una lunghissima esperienza maturata nel tempo insieme ai gusti e alle tendenze della grande distribuzione e dei professionisti del settore. Da attività artigianale si è trasformata in realtà industriale, percorrendo con tenacia e determinazione tutte le tappe della sua costruzione aziendale, in sintonia con le esigenze del mercato Internazionale. La sua storia, un crescendo di iniziative che dimostrano come l’azienda abbia saputo adeguarsi con forte capacità di innovazione a mutazioni del gusto, di abitudini, di mercato, all’incalzare di sempre nuove tecnologie nei processi di cottura. Negli Stati Uniti, dove fu coniato, il termine "bake-off" descriveva una competizione informale a colpi di dolci da forno tra amici, colleghi e vicini di casa; oggi il significato di "bake-off"si è esteso a quello generico di "gara", "sfida", che rappresenta perfettamente il nostro modo di intendere l'innovazione che portiamo nei nostri prodotti.
ROTORBAKE Ovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

ROTORBAKE Ovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BAKE OFF Italiana har produsert ovner i over 30 år. En lang erfaring opparbeidet over tid sammen med smakene og trendene i storhusholdningen og blant fagfolk i bransjen. Fra en håndverksbedrift har den utviklet seg til en industriell virkelighet, og har med utholdenhet og besluttsomhet gjennomgått alle trinnene i sin bedriftsbygging, i harmoni med behovene i det internasjonale markedet. Historien dens er en oppadgående kurve av initiativer som viser hvordan selskapet har vært i stand til å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende utviklingen av nye teknologier i stekeprosessene. I USA, hvor termen "bake-off" ble myntet, beskrev det en uformell konkurranse med bakverk mellom venner, kolleger og naboer; i dag har betydningen av "bake-off" utvidet seg til den generelle betydningen av "konkurranse", "utfordring", som perfekt representerer vår måte å forstå innovasjonen vi bringer inn i produktene våre.
GOURMET Linjeovner - Ovnene for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

GOURMET Linjeovner - Ovnene for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BAKE OFF Italiana har produsert ovner i over 30 år. En lang erfaring opparbeidet over tid sammen med smakene og trendene i storhusholdningen og blant fagfolk i bransjen. Fra en håndverksbedrift har den utviklet seg til en industriell realitet, og har med utholdenhet og besluttsomhet gjennomgått alle trinnene i sin bedriftsbygging, i harmoni med behovene i det internasjonale markedet. Historien dens er en oppadgående spiral av initiativer som viser hvordan selskapet har klart å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende teknologien i stekeprosessene. I USA, hvor begrepet ble myntet, beskrev