Produkter for bakeri (162)

Anis Shuttle

Anis Shuttle

Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, frittgående hønseegg, anisfrø (3,5%). Formater: 180 & 100g
Mikroperforert Form 43x31cm - Mikroperforert Silikonmatte for Kaker

Mikroperforert Form 43x31cm - Mikroperforert Silikonmatte for Kaker

Silikonformene Sweet Art Mikroperforerte lar deg lage søte eller salte retter som eclairs, paibunner og mye mer. Takket være hullene fordeles varmen jevnt over hele overflaten av mattene, noe som sikrer perfekt og jevn steking. De forhåndsformede inntrykkene gir deg enhetlighet i forberedelsene dine. Denne matten kan også brukes som fryse- og hurtigfryseunderlag. Referanse: DRSW1005 På lager: 93 produkter Brukstemperatur: -40°C til +280°C Rengjøring: Den rengjøres med varmt vann og en svamp Matte: 430 x 310 mm Form: ø 95 mm Tykkelse: h.15 x 95 mm
Smøremiddel for konditori og industriell baking - Finaturol D

Smøremiddel for konditori og industriell baking - Finaturol D

For industriell baking og konditori for deigdelere og brød På grunn av sin utmerkede motstand mot oksidasjon, er FINATUROL D i stand til å forhindre dannelse av lakk og avleiringer. Frekvensen av rengjøring reduseres dermed. FINATUROL D har utmerkede sprede- og dekkeegenskaper som letter smøringen og reduserer forbruket av olje. FINATUROL D gir en utmerket presisjon på vekten av deigkuler, selv ved høy hastighet. Takket være sin spesifikke formel endrer ikke FINATUROL D smaken eller lukten av det ferdige produktet.
MIMAC 400/600 Berøringslomme Skredder

MIMAC 400/600 Berøringslomme Skredder

Dresseren tilbys med sine regler og forskjellige dyser for dosering av flytende pasta. Ideell for mellomstore produksjoner Ny generasjon som er enda mer presis Maskin i hel rustfritt stål, mobil Veldig lite produktap i bunnen av trakten Enkel lagring av programmer takket være den intuitive berøringsskjermen År: 2016 Spenning: 220 V Effekt: 1,5 kW Trakt: 45 liter Vekt: 220 kg
Sitron-Makroner - Fransk Smør & Mel

Sitron-Makroner - Fransk Smør & Mel

Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, honning (4,17%), valmuefrø (3,3%), sitronskall (2,5%): sitron. Formater: 180g & 100g
Fikenpaletter - Fransk Smør & Mel

Fikenpaletter - Fransk Smør & Mel

Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, tørkede fiken (9%): fiken, egg fra frittgående høner. Formater: 180g & 100g
Kokeplate - laget av blått stål for matlaging og lagring av kulinariske forberedelser

Kokeplate - laget av blått stål for matlaging og lagring av kulinariske forberedelser

Blå stål bakeplate med krummede kanter. Mål: 600 x 400mm, egnet for konditorireoler. Også tilgjengelig i standard ovnsstørrelser på 400x300mm eller i gastronorm størrelser på 530x325mm.
Premiere 380

Premiere 380

Familien Première sine brød kjennetegnes av sin intense smak oppnådd gjennom surdeig og en lang fermenteringsprosess. I dette tilfellet er Première 380 et familieforslag baguette, ideell for å tilby et brød med en annen smak og god holdbarhet i vårt bakeri. REF:Q202A EAN-13:8436017118162 EAN-14:18436017118169 FORKOKT VEKT (G):380 g STEKT VEKT:320 g LENGDE (CM):55 cm BREDDE (CM):8 cm TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR STEKE:20 min. | 200ºC DIMENSJONER:600x398x263 ENHETER:18 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1118 / 267 PROTEINER (G):8.75 KARBONHYDRATER (G):54.43 SUKKER (G):1.59 FETT (G):1.14 KOSTFIBER (G):2.16 SALT (G):1.36
Nova Celta

Nova Celta

Familien Premièere sine brød kjennetegnes av sin intense smak oppnådd gjennom surdeig og heving og etterheving. Nova Celta er et familieformat baguette som er ideell for å tilby i vårt bakeri et brød med en annen smak og god holdbarhet. REF:C134D EAN-13:8436017106947 EAN-14:18436017106944 FORVENDT VEKT (G):295 g FERDIG VEKT:250 g LENGDE (CM):46 cm BREDDE (CM):9 cm TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR BAKING:17 min. | 200ºC DIMENSJONER:600x398x263 ENHETER:21 Enheter/Eske | 28 Eske/Pall ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1082 / 259 PROTEINER (G):7,27 KARBONHYDRATER (G):53,18 SUKKER (G):0,91 FETT (G):1,02 KOSTFIBER (G):3,75 SALT (G):1,25
Hamburgerform - 11 hulrom - 114x18 mm

Hamburgerform - 11 hulrom - 114x18 mm

Fibermaé er vår serie med former laget av et nett av glassfiber med perforering og silikonbelegg, samt en non-stick silikonbehandling. Nettet av glassfiber, med åpen maske, fremmer sirkulasjonen av varm luft og gir en jevn steking. Fibermaé er ideell for baking av boller, burgere, brioche, pølser, eller ciabatta... Du får en vakker, sprø og gyllen skorpe! Format: Individuell Størrelse: 400x600
Rosin Paletter - Fransk Smør & Mel

Rosin Paletter - Fransk Smør & Mel

Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, korinthrosiner (9%): drue, egg fra frittgående høner. Formater: 180g & 100g
Batela

Batela

Smakfull, lettfordøyelig, surdeigen gir bedre holdbarhet, finere skorpe og styrker krummen. Batela, eller batel på spansk, er en robåt med fire roere og en kaptein. Dette brødet, som er over 53 cm langt og veier 300 g, er en av de mest autentiske delene av OKIN, derav navnet. Stekt i steinovn, er Batela et brød med heving og etterheving, svært godt hydrert og med en karakteristisk og intens smak takket være surdeigen. Dette familieformatet brød er ideelt for å tilby et brød med en annen smak og god holdbarhet i vårt bakeri. REF:C115B EAN-13:8436017103854 EAN-14:18436017103851 VEKT FØR STEKING (G):300 g VEKT ETTER STEKING:250 g LENGDE (CM):53 cm BREDDE (CM):7 cm TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR STEKE:16 min. | 200ºC DIMENSJONER:600x398x263 ENHETER:28 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1099 / 263 PROTEINER (G):8,18 KARBONHYDRATER (G):52,84 SUKKER (G):1,02 FETT (G):1,14 KOSTFIBER (G):4,20 SALT (G):1,25