Produkter for bakeri (43)

DEIGDISTRIBUSJONSMASKIN FOR PASTA OG DESSERT

DEIGDISTRIBUSJONSMASKIN FOR PASTA OG DESSERT

Dosering av myke eller semi-myke deiger, automatisk, raskt og enkelt - BLANDINGEN KAN INNEHOLDE INKORPORERTE FASTE PARTIKLER som sjokoladebiter, tørket frukt, kandiserte frukter, osv. -For mellomstore og store produksjoner avhengig av graden av automatisering i bakeriet. -Den volumetriske doseringen av produktet er nøyaktig og garanterer samme dose i alle dysene. -Doseringens kontroll styres av et servomotor-system. -Takket være berøringsskjermen kan brukeren kontrollere mengden doser samt hastighetene for lasting og lossing av produktet. -Ulike elementer av doseringsmaskinen kan tilpasses: antall dyser, bredde på platen, oppvarmet tank, transportbånd, for å tilpasse seg egenskapene til produktet som skal doseres. FOR PRODUKSJON av muffins, kaker, småkaker, génoises, ponquets, brownies, plum-cake, sobaos, pannekake, marmor kake, kremer, yoghurt, paier, sauser, suppe, flan, brandade, mousse, croquette-deig...DITT PRODUKT.
Pakking av bakeri og konditori

Pakking av bakeri og konditori

Hos YM Packaging er vi eksperter på emballering av brødprodukter, som spesialbrød, toast, krutonger og brødsmuler. Våre maskiner sikrer optimal emballering med perfekte finish, og minimerer brudd takket være deres spesifikke design for skjøre produkter. Emballering av brød krever utstyr med spesielle egenskaper, som smulefiltre, injeksjon av inert gass og dempesystemer for å beskytte toasten. Vi kontrollerer trykket i våre kjever og bruker programvare utviklet internt for å oppnå en perfekt forsegling, som bevarer aromaen og egenskapene til nybakt brød. Vårt utvalg av maskiner inkluderer vertikale emballasjemaskiner, flerhodede vekter og annet spesialisert utstyr for emballering av bakeriprodukter.
TO-FARGET DEIGDISPENSER - MAS+ - Maskin for å lage muffins i to farger og smaker.

TO-FARGET DEIGDISPENSER - MAS+ - Maskin for å lage muffins i to farger og smaker.

•Doseringmaskin for å lage muffins, cupcakes og andre matprodukter med to farger av deig. •Maskin laget for dosering av to forskjellige deiger i en og samme kapsel eller form. •Beholderen er delt inn i to deler for å plassere hver blanding i en av dem. •Utslippsdosen har desentrerte dyser for å kunne justere punktet for avsetting av deigen. •Det er mulig å endre doseringsparametrene for hvert produkt uavhengig via berøringsskjermen. •Omtrentlig produksjon på 170-230 brett/timen.
SEMI-AUTOMATISK DEIGDOSER FOR MAGDALENAS - DS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

SEMI-AUTOMATISK DEIGDOSER FOR MAGDALENAS - DS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

•Dosering av flytende og semi-flytende blandinger. •Erstatte sprøyteposen med stor fordel: det er raskere, mer komfortabelt, mer presist, skader ikke deigen, maskinen drypper ikke, og brettene blir ikke skitne. •Nøyaktig volumetrisk dosering som enkelt kan justeres. •Forvandler en langsom prosess til en semi-automatisk prosess. •Ved bare å trykke foten på det elektriske pedalet, fyller vi en rad med muffins i brettet. •Fremdriften av brettet er manuell. •Renses på ett minutt og tar opp minimal plass. TIL Å LAGE: muffins, kaker, sobaos, kaker, mantecadas, cocas, panqués, majones, marmorkake, yoghurt, vaniljesaus, mousse, sauser, smoothies, kremer, produkter uten faste partikler.
KJEKSFORMER OG TØRKEDE KJEKSER - for å lage produkter av hard deig ved trådskjæring.

KJEKSFORMER OG TØRKEDE KJEKSER - for å lage produkter av hard deig ved trådskjæring.

MED DENNE MASKINEN KAN DU LAGE: Småkaker med smør, mandeldeig, kringlekaker, hjemmelagde småkaker, polvorones, perrunillas, mantecados, osv. -En jevn og rask produksjon, uten å straffe deigen eller endre dens naturlige egenskaper. -For mellomstore og store produksjoner, avhengig av produktet og modellen. -Enkel og rask bytte av former. -Intelligent produksjonsstyring via HMI-panelet, programmering av oppskrifter. KUTTING AV FILÉER OG FORMING MED ET STORT UTVALG AV FORMER OG DIMENSJONER: For tette eller harde deiger.
PRODUKSJONSLINJE FOR MUFFINS, CUPCAKES OG LIGNENDE PRODUKTER - For å produsere produktet ditt med minimal håndtering

PRODUKSJONSLINJE FOR MUFFINS, CUPCAKES OG LIGNENDE PRODUKTER - For å produsere produktet ditt med minimal håndtering

•Automatiske og modulære arbeidsstasjoner for produksjon av muffins, cupcakes og andre bakervarer. •De modulære linjene består av en serie maskiner som er klare til å oppfylle kravene deres på en fleksibel måte. Mono-produksjon eller multi-produksjon, av middels eller industriell størrelse, avhenger av deres behov. •Ved å studere produktet deres og ønsket produksjon kan vi lage en arbeidsstasjon som passer til deres behov. Konfigurasjonene er svært allsidige, noe som gjør det mulig å utvide produksjonslinjen for å øke produksjonen eller diversifisere produktet. •MODULER: Brettlader + Kapsler + Muffinsdosering/Cupcake-dosering/Dosering av deiger + Topping-dosering + Injeksjon av allerede bakt produkt. •De tekniske spesifikasjonene varierer avhengig av modulene og den endelige konfigurasjonen av linjen, vennligst kontakt for et tilpasset tilbud for å få detaljer om ønsket linje.
RISENGRYNSGRØT OG KREM DISPENSER I FORMER - MAS+

RISENGRYNSGRØT OG KREM DISPENSER I FORMER - MAS+

Doseringmaskin tilpasset for å lage natillas og risengrynsgrøt. - PRODUKT Å DOSERE • Risengrynsgrøt varm ved 70-80 ºC (væske med faste stoffer). • Natillas ved 70-80 ºC. • Ingen av de to produktene kan dryppe etter dosering for å unngå å skitne til kanten av emballasjen. • Former med forskjellige diametre plassert på et brett. MASKINENS EGENSKAPER • Doseringmaskin med transportør for brett med 4 utganger. • Mulighet for å deaktivere hver av utgangene etter behov. • Mulighet for å endre avstanden mellom sentrene for å tilpasse til formen. • Dyse med anti-dryppsystem. • Operatøren plasserer brettet med former i starten av transportøren og henter det fullt på slutten. • Større hastighet og ensartethet i produksjonen. • Enkel produktbytte. • Avtakbart hode som muliggjør full rengjøring og desinfisering. FORDELER • Forbedringer i doseringen og optimalisering av produksjonen. • Større hastighet og ensartethet i produktet. • Enkel produktbytte. • Bedre ergonomi for operatøren.
PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE MANDELSMULER - Avlang luftig deigsmul med mandelstrimler

PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE MANDELSMULER - Avlang luftig deigsmul med mandelstrimler

{"oDosificadora-Formadora de pastas y galletas GTF.":"oDosering- og formingsmaskin for deig og småkaker GTF.","CARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS:":"MASKINENS EGENSKAPER:","•La masa no se desgasifica.":"•Deigen mister ikke gass.","•Línea de producción compuesta por dos estaciones:":"•Produksjonslinje bestående av to stasjoner:","oUnidad de topping de cinta.":"oTopping-enhet med bånd.","•El operario coloca la bandeja con moldes al inicio del transportador y la recoge llena al final.":"•Operatøren plasserer brettet med former i starten av transportøren og henter det fullt ut på slutten.","PRODUCTO":"Produkt","Depositada en bandejas de 450x900mm con 7 piezas por bandeja.":"Plassert på brett som måler 450x900 mm med 7 stykker per brett.","•Se pueden cambiar los moldes para hacer productos con diferente número de boquillas fijas o giratorias; lisas o rizadas.":"•Formene kan byttes ut for å lage produkter med ulikt antall faste eller roterende dyser; glatte eller krusete.","•Cabezal extraíble que permite una limpieza y desinfección completa.":"•Fjernbart hode som muliggjør full rengjøring og desinfisering.","•El exceso de almendra que no se ha pegado en la galleta se recupera.":"•Overskuddet av mandler som ikke har festet seg til småkaken, blir samlet opp.","•Posteriormente la coloca en el carro de horneado.":"•Deretter plasserer han det i bakevognen.","La galleta se expande en el horno.":"Småkaken utvider seg i ovnen.","VENTAJAS":"FORDELER","•Mayor ergonomía para el operario.":"•Bedre ergonomi for operatøren.","Galleta alargada de masa esponjosa rebozada con tiras de almendra en la superficie.":"Avlang småkake laget av luftig deig, dekket med mandelbiter på overflaten.","•Mejoras en la dosificación, piezas uniformes, fabricación más rápida.":"•Forbedringer i doseringen, ensartede stykker, raskere produksjon.","•Opción de fabricar otro tipo de productos en masa semi-líquida o dura.":"•Mulighet for å produsere andre typer produkter i semi-flytende eller hard deig."}
BICOLORED DEIGDISTRIBUTØR - To-farget og to-smaks cupcake-maskin.

BICOLORED DEIGDISTRIBUTØR - To-farget og to-smaks cupcake-maskin.

-Distributør for tilberedning av muffins, mousseliner og andre matprodukter med to-farget deig. -Maskin designet for dosering av to forskjellige deiger i samme kapsel eller form. -Beholderen er delt inn i to deler for å plassere hver blanding i en av dem. -Doseringsutgangen er utstyrt med eksentriske dyser for å kunne justere avsetningspunktet for massen. -Parametrene for dosering av hvert produkt kan endres uavhengig via berøringsskjermen. -Omtrentlig produksjon på 170-230 brett/time.
PRODUKSJONSLINJE FOR MUFFINS, CUPCAKES OG RELATERTE PRODUKTER - For å produsere produktet ditt med minimal håndtering

PRODUKSJONSLINJE FOR MUFFINS, CUPCAKES OG RELATERTE PRODUKTER - For å produsere produktet ditt med minimal håndtering

•Automatiske og modulære arbeidsstasjoner for produksjon av muffins, cupcakes og andre bakeriprodukter. •Modulære linjer består av en serie maskiner som er forberedt for fleksibelt å møte dine krav. Mono-produksjon eller multi-produksjon, mellomklasse eller industriell, avhengig av dine behov. •Ved å studere produktet ditt og ønsket produksjon kan vi lage en arbeidsstasjon som passer dine behov. Konfigurasjonene er svært allsidige, og gjør det mulig å utvide arbeidslinjen for å øke produksjonen eller diversifisere produktet. •MODULER: Brettlaster + Kapselmaskin + Muffin-dispenser / Cupcake-dispenser / Bakverk-dispenser + Topping-dispenser + Injeksjonsmaskin for allerede bakte produkter. •De tekniske spesifikasjonene varierer avhengig av modulene og den endelige konfigurasjonen av linjen, vennligst be om et personlig tilbud for detaljene om din ønskede linje.
LINJE FOR PRODUKSJON AV MUFFINS, MAKARONS, CUPCAKES OG FIANCÉ - Multi-produkt arbeidsstasjon: muffins, makaroner, fiancé og muffins

LINJE FOR PRODUKSJON AV MUFFINS, MAKARONS, CUPCAKES OG FIANCÉ - Multi-produkt arbeidsstasjon: muffins, makaroner, fiancé og muffins

PRODUKT: -Diversitet og kompleksitet av produkter: -Livende element: variabelt volum og form. -Delikat og skjør: lett å skade under håndtering. Belagt med gelé, sjokolade, osv. -Ustabil: Lettvektig, lett å forflytte. KARAKTERISTIKKER VED MASKINENE: -Allsidig produksjonslinje som kan operere med forskjellige typer brett og papir. -En Omron-teknologi robotarm gjør at vi kan øke allsidigheten og effektiviteten til hele linjen, da den samme roboten kan jobbe med forskjellige brettformater. -En dispenser for muffins og fiancée-kapsler som plasserer kapslene på brettet. -En muffinsdispenser med syv dyser, med volumetrisk doseregulering. -To utskiftbare frødispenser. FORDELER -Enhetlighet i produktet. -Automatiseringen av hele prosessen gjør at vi kan oppnå en produksjon på omtrent 8,400 makroner/time eller mer enn 8,000 enheter/time i muffins, madeleines eller fiancée.
ARKKAKE DOSER - Produserer kontinuerlig arkake. Den er koblet til en produksjonslinje.

ARKKAKE DOSER - Produserer kontinuerlig arkake. Den er koblet til en produksjonslinje.

•Dosering kontinuerlig etter hvert som båndet beveger seg. •Manuell regulering av høyden på doseringshodet, som automatisk senkes for hver dose. •Båndhastigheter kan justeres via skjermen. •Kontrollen av doseringen styres gjennom et servomotorsystem som gir maskinen høyere hastighet, jevnhet og presisjon for å arbeide med et bredt spekter av tettheter. •Takket være servomotoren kan brukeren elektronisk kontrollere mengden doser samt hastigheter for lasting og/eller lossing. •Bevegelse uten drypp ved å suge opp produktet. •Alt dette med stor presisjon og med muligheten til å forhåndsinnspille disse parameterne i mer enn 100 oppskrifter.
DEIGDISPENSER FOR KAKER OG DESSERTER - Doserer automatisk myke eller semi-myke deiger raskt og enkelt.

DEIGDISPENSER FOR KAKER OG DESSERTER - Doserer automatisk myke eller semi-myke deiger raskt og enkelt.

LA MEZCLA PUEDE LLEVAR PARTÍCULAS SÓLIDAS INCORPORADAS como pepitas de chocolate, frutos secos, fruta confitada, etc. •Para medianas y grandes producciones según el grado de automatización del obrador. •La dosificación volumétrica del producto es exacta y garantiza la misma dosis en todas las boquillas. •El control de la dosificación se gestiona a través de un sistema de motor servo. •A través de la pantalla táctil el usuario puede controlar la cantidad de dosis así como las velocidades tanto de carga como de descarga de producto. •Se pueden configurar a medida diferentes elementos de la dosificadora: número de boquillas, ancho de bandeja, depósito calefactado, cinta transportadora, para adaptarse a las características del producto a dosificar. PARA HACER magdalenas, muffins, tortas, mantecadas, bizcochos, ponquesitos, queques, brownies, plum-cake, sobaos, panqué, bizcocho mármol, cremas, yogur, tartas, salsas, sopa, flanes, brandadas, mousse, pasta de croquetas...SU PRODUCTO.
ARBEIDSLINJE FOR Å FYLLE SJOKOLADE I CROISSANTS - Sjokoladefyll og sjokoladepynt

ARBEIDSLINJE FOR Å FYLLE SJOKOLADE I CROISSANTS - Sjokoladefyll og sjokoladepynt

MASKINENS EGENSKAPER: - Produksjonslinje bestående av tre stasjoner: o Injeksjonsstasjon med tre rader av dyser for å injisere 27 croissanter samtidig, og med tre nåler per dyse slik at produktet blir jevnt fordelt. o Gelatinestasjon som impregnerer croissantene med gelatin. o Toppingsenhet med bånd for at sjokoladebitene skal falle på produktet og feste seg i gelatinlaget. - Injeksjonsmengde og injeksjonshastighet er innstilt på skjermen, noe som gir en mer presis justering. - Mellom injeksjonsbåndet og gelatinbåndet, som består av snorer, er det et overføringsbånd slik at croissantene faller korrekt på plass uten å snu, og blir stablet for gelatinregnet. FORDELER - Automatisert produksjon for høyvolumsproduksjon. - Tre prosesser fullføres på et redusert areal.
DEIGDISTRIBUTØR - DA - For å lage muffins, kaker, flan, ferdigretter, desserter osv.

DEIGDISTRIBUTØR - DA - For å lage muffins, kaker, flan, ferdigretter, desserter osv.

•Dispenser for produksjon med flytende, myk eller halvmyk deig. •For mellomstore og store produksjoner, 170-230 brett/time, ca. •Helt automatisk: fremdrift av brettene, posisjonering for fylling og utgang av dem. •Den volumetriske doseringen av produktet er nøyaktig og garanterer samme dose i alle doseringsmunnstykker. •Ulike elementer av doseringssystemet kan tilpasses: antall munnstykker, bredde på brett, oppvarmet tank, transportbånd, osv., for å tilpasse seg egenskapene til produktet som skal doseres. FOR Å LAGE: muffins, kaker, sobaos, kaker, mantecadas, cocas, panqués, majones, marmorkake, yoghurt, vaniljesaus, mousse, sauser, milkshakes, kremer, produkter uten faste partikler.
LINJE FOR PRODUKSJON AV MUFFINS, MACARONS, MAGDALENAS OG FIANCÉ

LINJE FOR PRODUKSJON AV MUFFINS, MACARONS, MAGDALENAS OG FIANCÉ

Arbeidsstasjon for multiprodukt: muffins, makroner, financier - PRODUKT: •Mangfold og kompleksitet av produktene: –Livet element: Variabelt volum og form. –Delikat og skjør: Lett å skade under håndtering. Dyppet i geléer, sjokolade, osv. –Ustabil: Lite vekt, flytter seg lett. MASKINENS EGENSKAPER: •Allsidig produksjonslinje som kan operere med forskjellige typer brett og papir. •En robotarm med Omron-teknologi gjør oss i stand til å øke allsidigheten og effektiviteten i systemet, ettersom den samme roboten kan jobbe med forskjellige formater av brett. •En dispenser for muffins- og financier-kapsler som plasserer kapslene på brettet. •En muffinsdosering med syv dyser, med regulering av volumetrisk dose. •To utskiftbare frødosere. FORDRINGER •Enhetlighet i produktet. •Automatiseringen av systemet gjør at vi kan oppnå en produksjon på omtrent 8.400 makroner/time eller mer enn 8.000 enheter/time i muffins, cupcakes eller financier.
TO-SMAK CUPCAKE FYLLSTASJON

TO-SMAK CUPCAKE FYLLSTASJON

Muffins fylt med sjokolade og syltetøy, dekket med sjokolade og glasur - -Fyllingene injiseres varmt. MASKINENS EGENSKAPER: -En produksjonslinje bestående av fire stasjoner: o To automatiske injektorer. o En automatisk doseringsmaskin for sjokoladebelegg. o En enhet som sprer fyllet over belegget. En enkelt beholder holder injektorene og doseringsmaskinen på riktig temperatur, slik at produktet holdes på en stabil temperatur der doseringen skjer jevnt og uten problemer. -Linjen er ikke mer enn 5 meter lang og kan betjenes av én person ved starten av transportøren. -En dobbel båndtransportør flytter brettene med det ferdige produktet mot starten av linjen. FORDELER -Høy grad av automatisering på et begrenset område, 5 meter. -Betjent av en enkelt operatør. -Enhetlighet i produktet.
Muffin Fyllestasjon med To Smaker

Muffin Fyllestasjon med To Smaker

Boller fylt med sjokolade og syltetøy med sjokoladebelegg og topping - •Fyllingene injiseres varme. EGENSKAPER VED MASKINENE: •Produksjonslinje bestående av fire stasjoner: oTo automatiske injektorer. oEn automatisk doseringsmaskin for sjokoladebelegget. oEn enhet for å spre toppingen over belegget. •En enkelt beholder holder injektorene og doseringsmaskinen varme, slik at produktet opprettholder en stabil temperatur der doseringen er flytende og problemfri. •Linjen overstiger ikke 5 meter i lengde og kan betjenes av én person ved starten av båndet. •Et dobbelt transportbåndsystem flytter brettene med det ferdige produktet til starten av linjen. FORDELER •Høy grad av automatisering på et begrenset område, 5 meter. •Betjent av én operatør. •Enhetlighet i produktet.
DEIGFORMINGSMASKIN - For dosering og forming av tørre småkaker og produkter med tett, semi-tett deig

DEIGFORMINGSMASKIN - For dosering og forming av tørre småkaker og produkter med tett, semi-tett deig

MED DENNE MASKINEN KAN DU LAGE: Te-kaker, sukkerbrød, marengs, plommekaker, hjemmelagde bakverk, perrunillas, mantecados, polvorones, alfajores, kremkaker, småkaker, madeleines, sukkerbrød, makroner, cupcakes, mandelkaker, katte-tunger, osv. -En jevn og rask produksjon, uten å straffe deigen eller endre dens naturlige egenskaper. -For middels og store produksjoner, avhengig av produkt og modell. 50-200 Kg/t. -Lett og rask bytte av ulike tilbehør for å jobbe med flere produkter. -Intelligent produksjonsstyring ved hjelp av et IHM-panel, oppskriftprogrammering. KUTTING AV FILÉER OG FORMING MED ET STORT UTVALG AV FORMER OG STØRRELSER: For tette eller harde deiger. ROTERENDE OG FIXE DYSE: For semi-tette deiger. PUMPEHODE: For semi-tette eller flytende deiger.
DOSERINGSMASKIN FOR TO-FARGEDE DEIG - To-farget og to-smaks cupcake-maskin.

DOSERINGSMASKIN FOR TO-FARGEDE DEIG - To-farget og to-smaks cupcake-maskin.

•Doseringmaskin for å lage muffins, muffins og andre matprodukter med to-farget deig. •Maskinen er laget for dosering av to forskjellige deiger i samme kapsel eller form. •Tankene er delt inn i to deler for å plassere hver blanding i en av dem. •Doseringens utløp har off-senter dyser for å kunne justere avsetningspunktet for massen. •Doseringparametrene for hvert produkt kan endres uavhengig via berøringsskjermen. •Omtrentlig produksjon på 170-230 brett/time.
PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE FLAN - Karamellflan i plastbeholder med termisk forsegling.

PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE FLAN - Karamellflan i plastbeholder med termisk forsegling.

KARAKTERISTIKKENE TIL MASKINENE: •Produksjonslinje bestående av seks stasjoner: oBrettlader. oBeholderdispenser. oKarameldoserer. oKjøletunnel. oFlan-doserer. oTermosveiseenhet. •I starten av linjen plasserer vi brettene manuelt i laderen. •I neste modul plasserer dispenseren automatisk flan-beholderne i de forskjellige posisjonene på brettet. •Den neste enheten er en doserer som doserer karamell ved en temperatur på 170°C. •Brettene passerer gjennom en tunnel utstyrt med flere vifter for å kjøle ned karamellen. •Deretter doserer vi flanen. •Til slutt termosveiser vi beholderne. FORDELER: •Automatisert produksjon for store volumer. •Seks produksjoner fullføres på et begrenset område. •Sikkerhet i arbeidsprosessen.
SEMI-AUTOMATISK INJEKTOR FOR KAKERFYLLE - IS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

SEMI-AUTOMATISK INJEKTOR FOR KAKERFYLLE - IS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

• INJEKSJONSMASKIN FOR FYLLING av krem, sjokolade, syltetøy, dulce de leche, osv. i muffins, croissanter og andre bakervarer på samme stekebrett, noe som unngår unødvendig håndtering av produktet. • Nøyaktig og lett justerbar volumetrisk dosering. • Erstatte med stor fordel manuelle fyllingsprosesser: den er raskere, mer komfortabel, mer presis, skader ikke deigen, maskinen drypper ikke og brettene blir ikke skitne. • Forvandler en langsom prosess til en semi-automatisk prosess. • Med bare å trykke foten på det elektriske pedalet, fyller vi en rad med muffins på brettet. • Fremdriften av brettet er manuell. • Renses på ett minutt og tar opp minimal plass.
Skrivebordsinjektorer - For små produksjoner.

Skrivebordsinjektorer - For små produksjoner.

•Ideelle maskiner for dosering og injeksjon av forskjellige typer myke deiger som til magdalener, croissanter, plommekake, cannelloni, osv. •Injiserer sjokolade, kremer, syltetøy, dulce de leche og andre fyllinger. •Modellen med lobehode gjør det mulig å dosere deiger med biter av sjokolade, nøtter, frukt, osv.
DISPENSER FESTET TIL ET SKJÆREBORD

DISPENSER FESTET TIL ET SKJÆREBORD

•Maskin tilpasset for montering på transportbåndet til en allerede fungerende linje. •Doseringhodet henger i overheng, og på grunn av fraværet av eget transportbånd reduseres chassistrukturen. •På denne måten kan vi flytte maskinen, som har hjul, direkte til produksjonslinjen, slik at doseringhodet plasseres over transportbåndet. •Dette gir fordeler ikke bare når det gjelder funksjonalitet og rengjøring, men også modulær design, ettersom maskinen kan integreres eller fjernes fra produksjonslinjen når det er nødvendig, og trenger ikke å være fast.
GODTERI OG SJOKOLADE DOSER - MAB - Dispenser for små doser, egnet for produksjon av sjokolade.

GODTERI OG SJOKOLADE DOSER - MAB - Dispenser for små doser, egnet for produksjon av sjokolade.

•Kan dosere: konfekt, likørkonfekt og pralinkonfekt. •Sjokoladen kan inneholde faste partikler på opptil 3 mm tykkelse. •Modellen er laget i henhold til produksjonsbehov og tilpasset kundens former. •Doseringområdet, både tanken og doseringsmunnstykker, er oppvarmet for å lette varm dosering av sjokoladen ved en regulerbar temperatur, noe som sikrer optimale forhold for produktet. •Volumetrisk dosering. •Båndtransportøren har et vibrasjonssystem ved utgangen av produktet for å fjerne bobler som kan ha oppstått under doseringen. •Avtakbart hode for enkel rengjøring og mulighet for å bytte ut. •Det kan legges til en brettlader i starten av båndet eller en topping-enhet etter doseringen.
DOSERINGSMASKIN KOBLET TIL ET KUTTEBORD

DOSERINGSMASKIN KOBLET TIL ET KUTTEBORD

-Maskin tilpasset for å bli koblet til transportbåndet i en allerede operativ linje. -Doseringshodet er hengende i cantilever, og på grunn av fraværet av sitt eget transportbånd, er strukturen til chassiset redusert. -På denne måten kan vi flytte maskinen, som har hjul, direkte til produksjonslinjen, slik at doseringshodet forblir på transportbåndet. -Dette er en fordel ikke bare når det gjelder funksjonalitet og renhet, men også modularitet, da maskinen kan legges til eller fjernes fra produksjonslinjen etter behov og ikke trenger å stå stille.
SEMI-AUTOMATISK INJEKTOR FOR KONFEKSJONERINGSFYLL - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

SEMI-AUTOMATISK INJEKTOR FOR KONFEKSJONERINGSFYLL - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

- INJEKSJONSMASKIN FOR Å FYLLE med krem, sjokolade, syltetøy, marmelade, dulce de leche, osv., muffins, croissanter og andre bakevarer på samme stekeplate, og unngå unødvendig håndtering av produktet. - Presis og lett justerbar volumdosering. - Den erstatter manuelle fyllingsprosesser med en stor fordel: den er raskere, mer komfortabel, mer presis, den skader ikke deigen, maskinen lekker ikke, og brettene blir ikke skitne. - Den forvandler en langsom prosess til en semi-automatisk prosess. - Ved enkelt å plassere foten på den elektriske pedalen, fyller vi en rad med muffins i brettet. - Matningen av brettet er manuell. - Den kan rengjøres på ett minutt og tar minimalt med plass.
HORIZONTAL INJEKTOR FOR FYLLING AV SJOKOLADE I BOLLYCAO - Injiserer sjokolade og/eller syltetøy i avlange boller.

HORIZONTAL INJEKTOR FOR FYLLING AV SJOKOLADE I BOLLYCAO - Injiserer sjokolade og/eller syltetøy i avlange boller.

PRODUKT •Fyllet injiseres varmt. MASKINENS EGENSKAPER: •Maskin for å fylle sjokolade og/eller syltetøy i avlange boller. •Injeksjonshodet har 8 dyser. Nålene er plassert horisontalt, stikker inn i bollene, og mens de trekkes tilbake injiseres produktet, noe som gir en jevn injeksjon gjennom hele bollen. •Mengden og hastigheten på injeksjonen kan konfigureres via skjermen, noe som gir en mer presis justering. •Beholderen er oppvarmet for å holde produktet varmt og lette injeksjonen. •Transportøren har guider som gjør det lettere å plassere bollene manuelt for større komfort for operatørene. •På slutten av båndet er det en utstøter som gjør det mye enklere å fjerne produktet. FORDELER •Hurtighet og økt produksjon. •Enhetlighet i mengden injisert dose og i fordelingen av fyllet. •Enkel rengjøring.
Sprøytestasjon

Sprøytestasjon

•Modulær pneumatisk sprøytestasjon bestående av en eller flere sprøytere som vi kan integrere i forskjellige deler av produksjonslinjen avhengig av formålet. •For eksempel: oSprøyting av olje på tomme brett før dosering for å oppnå lettere avforming. oSprøyting av gelatin på croissanter, etter injeksjon og før dosering av topping. oSprøyting av alkohol på muffins før emballasje for bedre konservering. oSprøyting av sirup eller aromaer.
SEMI-AUTOMATISK DOSER - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg.

SEMI-AUTOMATISK DOSER - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg.

- Den distribuerer flytende og semi-flytende deiger. - Den er en fordelaktig erstatning for sprøyteposen: den er raskere, mer praktisk, mer presis, skader ikke deigen, maskinen lekker ikke, og brettene blir ikke skitne. - Den nøyaktige volumdoseringen er lett justerbar. Den forvandler en langsom prosess til en semi-automatisk prosess. - Ved å plassere foten på den elektriske pedalen fyller du en rad med muffins i brettet. - Påfyllingen av brettet er manuell. - Den kan rengjøres på ett minutt og tar minimalt med plass. FOR PRODUKSJON: muffins, sukkerbrød, sobaos, kaker, småkaker, pannekaker, majones, marmorert sukkerbrød, yoghurt, vaniljesaus, mousse, sauser, milkshakes, kremer, produkter uten faste partikler.