Logo
Verifisert

JAMONES PESÓN

Ctra. N-232 Km. 98,7, Monroyo (teruel) 44652
Spania
Levering
Levering: Over hele verden
Grunnlagt
Grunnlagt: 1898
Leverandørtype
Info
Produksjon

Bedriftsvideo

Play
Om oss
Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den mest avanserte teknologien.

43 produkter og tjenester

Search
Serrano-skinke Reserva Teruel 18-22 måneder benfri - Serrano-skinke Reserva med 18-22 måneders modning laget i Teruel
Serranoskinke med en tørking på ikke mindre enn 18 måneder, modnet i kjellere, får hvile i den tiden som er nødvendig for å oppnå smelting av fett, so...
Serrano-skinke Reserve 18-22 måneder skivet. - Serrano-skinke Reserve Serrano-skinke Reserve 18-22 måneder skivet. 500g.
Serrano skinke Reserva med en tørkeperiode på 18 / 22 måneder, og en middels høy vekt og fettprosent, med en mild smak og veldig lite salt. Dette er ...
Iberisk Cebo Skinke 26 måneder - Iberisk Cebo Skinke med 26 måneders modning laget i Los Pedroches
Jamón ibérico de cebo produsert i våre fasiliteter i dalen Pedroches, og kommer fra utvalgte dyr som vi selv har oppdrettet gjennom vårt integrerte pr...
Next
Duroc Kokt Hode
Krydret nakkekotelett laget med 50% Duroc svinekjøtt.
Duroc Cular Chorizo Ekstra Kvalitet - Ekstra Kvalitet Duroc Chorizo i Cular Skinn
I fremstillingen av denne hjemmelagde chorizoen brukes de edleste delene av griser med "Denominación Origen Teruel" Duroc, som skulder og bacon, utval...
Med hover og fasetert i V-form
Med hov og skråstilt i V-form ref:21001 Modning:8-9 måneder Gjennomsnittlig vekt per enhet:4,5-5,5 kg. ca. Nettovekt ca. per boks:18-22 kg. ca. Enhet...
Next
Duroc Svinelår
Lomo embuchado laget av 50% Duroc-kryssede griser, produsert med en minimum tørketid på 2 måneder.
Med hov avfased i V-form
Med hover. Fasetert i V-form Ref:13001 Modning:16 måneder Gjennomsnittlig vekt per enhet:7 - 8 kg. ca. Nettovekt ca. per boks:14 - 16 kg. ca. Enhet x...
Next
Benfri, skrelt og polert Reserva Skinke - Benfri, skrelt og polert Reserva Skinke, tørket i 18-22 måneder.
Serrano-skinke Reserva med en tørkeperiode på 18 / 22 måneder, og en vekt- og fettprosent i høyere sjikt. Denne skinken avbeines, pusses helt på fors...
Benfri og V-formet skråkant
Benfri og skrånet i V-form Ref:13002 Modning: 16 måneder Gjennomsnittlig vekt per enhet: ca. 5,5-6 kg Nettovekt per boks: ca. 11-12 kg Enheter per bo...
Serrano-skinke Reserva 18 / 22 måneder skivet - Serrano-skinke Reserva 18 / 22 måneder skivet 100g.
Serrano skinke Reserva med en tørketid på 18 / 22 måneder, og en middels høy vekt og fettprosent, med en mild smak og veldig lite salt. Dette er et s...
Next
Ekstra Aragon type Chorizo
"Extra" Aragon type Chorizo ref: 50013 Gjennomsnittlig vekt per enhet: ca. 0,250 gram Nettovekt per boks: ca. 3 kg Enhet x boks: 12...
Benfri, polert og bundet
Benfri, polert og bundet Ref:13003 Modning: 16 måneder Gjennomsnittlig vekt per enhet: ca. 5,5-6 kg Nettovekt per boks: ca. 11-12 kg Enheter per boks...
Uten hover og hel hud
Uten hover og hel hud Ref:12001 Modning:15-16 måneder Gjennomsnittlig vekt per enhet:7-8,5 kg. ca. Nettovekt ca. per boks:39-51 kg. ca. Enhet x boks:...
Next
Ekstra Rørfylt Lår
"Extra" Rørfylt Lende ref: 50040 Gjennomsnittlig vekt per enhet: ca. 1,8 kg Nettovekt ca. eske: ca. 9 kg Enhet x eske: 5...

Nøkkelord1 søkeord

Bedriftsbilder

Betalingsmetoder

SWIFT overføring

Betalingsbetingelser

D/C - Dokumentinkasso

Sted og kontakt

JAMONES PESÓN
AddressCtra. N-232 Km. 98,7, ES-44652 Monroyo (teruel)
Ledere
Salgsdirektør:
N/A
Salgsdirektør:
N/A

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play