Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Italia
Levering
Levering: Over hele verden
Grunnlagt
Grunnlagt: 1948
Ansatte
Ansatte: 50-99
Leverandørtype
Info
Produksjon
Om oss

10 produkter og tjenester

Search
Stracciatella di Burrata - Osteforberedelse laget av revet pasta filata og krem
Stracciatella er en ostespesialitet typisk for produksjonen i Puglia, bestående av myke, håndrevne strimler av filtet ost og krem; denne spesialiteten...
MOZZARELLA FIORDILATTE - FERSK TREKKET OST
Mozzarella er en fersk, elastisk ost med en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den ...
Caciocavallo - Modnet Ost
Caciocavallo er en semi-modnet ost laget av elastisk pasta, produsert utelukkende med melk fra melkekyr, tradisjonelt formet for hånd. Navnet "cacioca...
BURRATA - FERSK TREKKOST
Burrata, juvelen i den typiske ostetradisjonen fra Puglia, består av et håndlaget mozzarella-skall laget av våre ostemakere, som er fylt med et mykt h...
MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST
Mozzarella er en fersk ost med elastisk konsistens, preget av en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er fri...
BURRATA MED SVART TRØFFEL - FERSK TREKKOST MED ITALIENSK TRØFFEL
En rik og elegant variant av klassisk burrata, som frigjør en kraftig trøffelsmak som beriker den smakfulle og kremete fylningen av burrata, og gir de...
Provolone - Halvskarp lagret ost
Provolone stagionato er en lagret ost med elastisk konsistens, produsert utelukkende med melk fra melkekyr. Den er tradisjonelt bearbeidet og formet f...
RØKT BURRATA - NATURLIGT RØKT FERSK OST
En håndlaget fagottino av filodeig fylt med kremet mozzarella trukket for hånd og fløte, naturlig røkt. Den røkte burrata er den perfekte utviklingen ...
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA
Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes det...
Caciotta med Melkesyrebakterier - Stracchino Ost med Melkesyrebakterier
Caciotta fior di bontà er en fersk ost med tilsatte melkesyrebakterier, som gjennomgår en kort tørkeperiode. Til tross for at det er en halvhard ost, ...

Nøkkelord1 søkeord

Betalingsmetoder

PayPal
SWIFT overføring
Kredittkort

Betalingsbetingelser

SLOC - Reservasjonsskrift

Sted og kontakt

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play