No results

Det er ingen resultater for
"iberian pork bacon"

Produkter for "pork bacon"
Bacon - Svin
Bacon - Svin...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Iberisk svinefett Lagarto
Iberisk svin over 10 måneder. Magre stykke plassert i den kostale delen av svinet, mellom Panceta og Barriguera, og skåret i strimler. Lagarto de Mant...
Svinekam
Monte Safira's svinekam er en premium svinekam som eksemplifiserer merkevarens dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Sourced fra de fineste nasjonale ...
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...
Iberico Svinefilet - Aljomar - Kjøtt
Vårt Iberico-kjøtt viser teksturer og smaker som vitner om vår nøye overvåkede produksjonssyklus. Enten for hotellbransjen eller for forbrukeren, hvor...
Fersk svinekjøtt
Fersk Svinestek Fersk Svinestek Krav Økologisk Oppdrettet Uten Antibiotika GMO-fri...
Tørr pølse
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Svinehode
SVINEHODE 1/2 Snitt 20 kg frosne Bokser 1 x 40 fcl hq rf cnt i 26 mt netto vekt...
Baconrester - baconrester, ferske og frosne, saltet eller usaltet, røkt eller ikke røkt.
baconrester, ferske og frosne, saltet eller usaltet, røkt eller ikke røkt.
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Modnet Guanciale
Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det kryd...
TORREZNO SORIA 8 ENHETER - SORIA TORREZNO
TORREZNO SORIA 8 ENHETER - SORIA TORREZNO Referanse: 3082 VEKT: Ca. 450 g.
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Kokt Sløyfe
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...
Kyllingbryst
Kyllingbryst...
Saltet bacon
Saltet bacon, eller saltet svinebuk, er en tradisjonell portugisisk delikatesse som Monte Safira har perfeksjonert. Laget av de fineste nasjonale kjøt...
Skinke - Svin
Skinke - Svin...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play