... granulat inneholder vitaminene A og C, samt mineraler som magnesium og kalsium. I tillegg inneholder sitronskallet også kalium og beta-karoten. Granulatet har en sur og frisk smak, men lukter ikke så sterkt som ferskt sitronskall. Når man skreller en sitron, er det viktig å bare skrelle den delen av skallet som er gult. Det hvite laget under inneholder mange stoffer som smaker bittert.
Det høye innholdet av vitamin C i kombinasjon med de tilstedeværende flavonoidene sikrer at dette produktet er et sunt tillegg til ethvert måltid. Dette sitronskall granulatet kan tilsettes mange forskjellige...
...Acerola-kirsebær (malpighia glabra), også kjent som "Kirsebær fra Antillene", kommer fra Mellom-Amerika og dyrkes i dag hovedsakelig i Brasil. Den 2 - 3 meter høye busken, som trenger en årlig gjennomsnittstemperatur på minst 26 °C for å trives optimalt, kan produsere opptil 30 kg frukt per år. De oransje-gule til mørkerøde fruktene er på størrelse med kirsebær og har en lett sur smak som minner...
...Kvalitet: for mat
Bearbeidet plante del: skall
Uttaksagent: etanol & vann
Bærer: maltodextrin
Vitenskapelig navn: Citrus limon (L.) Burm. F
Sitron er en sur sitrusfrukt som, på grunn av sin forfriskende smak og høye innhold av vitamin C.
Våre produkter selges i bulk. Det er en minimum bestillingsmengde på 25 kg for de fleste av våre produkter. Prøver kan tilbys.
Plants2Market er også BIO, HACCP...
Hvor åpne er dere for nett-supermarkeder? Matvarehandel på nett med et klikk
Å gå til en butikk for å kjøpe matvarer? Det gjør fremdeles de fleste mennesker. Det finnes stadig flere tilbydere hvor man kan bestille ferske varer på nett. Allerede 20 prosent av tyskerne har ifølge en aktuell undersøkelse handlet matvarer på nett, og ytterligere 20 prosent ønsker å gjøre det. I den rene matvarehandele...
...Xantangummi er en naturlig forekommende polysakkarid som er godkjent som et tilsetningsstoff i mat i EU under nummer E415. Gjennom grossister og handelsmenn importeres xantangummi ofte fra Kina, Tyskland og Sør-Korea.
I matproduksjon brukes det luktfrie, svakt gulaktige pulveret som et gelémiddel, tykningsmiddel og fyllstoff. Tilsetningsstoffet brukes i mange matvarer. Disse inkluderer desserter, iskrem, milkshakes, gelé, syltetøy, marmelade, sur grønnsaker, supper, sauser, ketchup, majones, hermetisk fisk, hermetisk kjøtt, bakervarer, hermetisk frukt og hermetiske grønnsaker.
... uunnværlig ved blanchering av mat, da den forhindrer en lite appetittvekkende brunfarge på frukt og grønnsaker. I tillegg støtter den antioksidanter, som for eksempel vitaminer og mineraler, i kampen mot frie radikaler som kan oppstå på grunn av stress eller røyking.
Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk
Matmerking: E296
Produksjon: Eplesyre utvinnes gjennom bioteknologiske prosesser som et metabolsk produkt fra bakterier.
...Snacks til å fylle din snackautomat. Vi tar gjerne imot dine ønsker og forslag for å tilpasse automaten etter din smak.
• Sur Pommes
Gummibjørner
• Gullbjørner
• Vin-gummi
• Happy-Cola
• osv.
Sjokolade
• Ritter Sport
• Mars, Snickers, Bounty
• M&M´s, Balisto
• osv.
Salt snacks
• Nic-Nac`s
• Saltstenger
• Chips
• Peanøtter
• osv.
Noe sunt
• Eplechips
• Studentenfutter
• Corny (ulike varianter)
• Bananchips
• osv.