Tyskland, Bad Bentheim
... spilte kokosnøtten en rolle i livet til asiater. Kokosnøtter ble brakt til den vestlige verden av oppdagelsesreisende, noe som gjorde kokosnøtten allment kjent. Produksjon av kokosmel I kokosnøtten finnes det masse. Massen skrapes fra nøttene og presses deretter for å skille kokosoljen fra massen. Den gjenværende massen tørkes og deretter rives eller males til mel. Kokosmel er dermed den tørkede og malte rasp av kokosnøtten. Kokosmel er glutenfritt og et godt alternativ til hvete og andre kornmel. Kokosmel er en utmerket kilde til fiber og gir en lett søt smak …...
Portefølje (549)
Tyskland, Oyten
...Dette teffmelet er laget av hele korn av dverghirse (Eragrostis tef) og har sin opprinnelse i Etiopia. De små frøene fra dette søte gresset dyrkes i Europa. Det lyse teffmelet er naturlig rikt på fiber. Også idrettsutøvere har oppdaget teff takket være sine positive egenskaper. På grunn av de gode bakeegenskapene kan teffmel brukes uten tilsetning av glutenholdig kornmel. For et optimalt bake...
Portefølje (42)
Tyskland, Schoenebeck
...bakverk, pasta, shakes eller müsli blir det ekte delikatesser. Av natur er vårt økologiske paranøttmel glutenfritt og vegansk, og det overgår kornmel; det er lavere på karbohydrater og inneholder verdifulle, essensielle fettsyrer fra paranøttoljen på grunn av restoljeinnholdet. Vårt økologiske paranøttmel har en lett melert og en typisk nøtteaktig smak. For å kunne tilby deg vårt økologiske paranøttmel, bruker vi schon kaldpressing av de økologiske paranøttene. Som resultat får vi et høykvalitets...
Portefølje (143)
BackNatur Lepold har utviklet Backferment etter honning-salt-prinsippet. BackNatur-fermentet er et spesiallaget bakferment som gjør det mulig å bake alle typer brød uten gjærtilsetning. Men også rundstykker og fine bakverk uten bakegjær er mulig med dette. Honning-salt-brødet består kun av økologisk kornmel, vann, økologisk blomsterhonning, salt og litt økologisk olivenolje. BackNatur-fermentet...
Populære land for denne søkefrasen