...Dette produktet er laget av en raffinert blanding av kakaobønner, kakaosmør og sukker. 50%, 70% eller 80% kakao. 70% bitter sjokolade inneholder antioksidanter og teobromin, som stimulerer blodsirkulasjonen vår.
PRODUKTAPPLIKASJONER
Hovedbruken er i konfekt (spesielt småkaker), bakeri, iskrem, sjokoladedrikker og som belegg for forskjellige matvarer.
MOQ: 20 kg...
... produktet og bruksområder
Panela er ikke raffinert. Det betyr at alle vitaminer og mineraler fortsatt er til stede. Panela sukker har en gyllen gul til karamellbrun farge. I Colombia brukes økologisk panelasukker spesielt i varme og kalde drikker. Avhengig av ønsket sødme blandes riktig mengde med kaldt eller varmt vann.
Kombinasjonen av håndverksmessig dyktighet og fagkunnskap innen produksjon og raffinering av planteoljer gjør selskapet til en viktig og pålitelig partner for næringsmiddel- og kosmetikkindustrien, samt farmasøytisk og fôrindustri.
Allerede i 1899 grunnla Carl Geiger oljeverket i Marbach am Neckar, som deretter ble solgt til den sveitsiske Hochdorf-gruppen i 2015. Marbacher oljeverk legger stor v...
...Nøye fremstilt solsikkeolje er et utmerket matolje på grunn av sitt høye innhold av umettede fettsyrer (linolsyre) og høyt vitamin E-innhold.
For steking er imidlertid kun high oleic solsikkeolje egnet, da den har et høyt innhold av oljesyre.
INCI: Helianthus Annuus Hybrid Oil
Ingredienser: C16:0 Palmitinsyre 2,0 - 5,0 % C18:0 Stearinsyre 2,0 - 7,0 % C18:1 Oljesyre 75,0 - 90,0 % C18:2 Linolsyre 2,0 - 17,0 %
Andre kvaliteter: kaldpresset, økologiskraffinert, økologisk high oleic RBDW
Emballasje: Fra 1 kg tilgjengelig...
...Gjennom raffineringen tåler den økologiske kokosoljen også høyere temperaturer og egner seg veldig godt til steking og fritering. Prøv det!
Vår økologiske kokosolje har en hvit farge og en mild, kokostypisk aroma. Den er fast ved temperaturer under 20°C, og ved 24-29°C blir den flytende.
Økologisk kokosolje utvinnes ved å presse det knuste og tørkede næringsvevet fra kokosnøtten, kopra. Den resulterende oljen blir til slutt eventuelt raffinert.
...Med LECKER’S økologiske Bourbon vaniljesukker kan du heve smaken på kaker, bakverk, cocktails, desserter, teer og mye mer – direkte fra naturen
•Råroersukkeret kommer fra søramerikansk sukkerrør og er verken raffinert eller kjemisk bleket
•Fineste vanillin fra ekte Bourbon vaniljestang gir den en fullkommen smak
•Vår økologiske Bourbon vaniljesukker inneholder hele 10% ekte økologisk Bourbon...
...Brunt sukker er en type sukker som kjennetegnes av sin brune farge og sin markante smak. Det lages ved å tilsette melasse til raffinert hvitt sukker, noe som gir det en rik, karamellaktig smak. Melassen tilfører også fuktighet til sukkeret, noe som gir en litt mykere tekstur sammenlignet med hvitt sukker.
Brunt sukker brukes ofte i baking og matlaging, da det gir oppskriftene dybde og...
...Satin Naturels Raffinerte Økologiske Sheasmør tilbyr deg bærekraftig og naturlig fuktighetspleie.
En viktig faktor for sunn hud og hår er tilførselen av tilstrekkelig fuktighet og næringsrike ingredienser som vitaminer og mineraler. Økologisk sheasmør tilbyr enda mer. Regelmessig bruk vil gjøre huden din myk og glatt. Dets bioaktive ingredienser hjelper til og med kroppen med å redusere...
...Sukker fra sukkerrør refererer til et raffinert hvitt sukker. Rå sukkerrør sukker er delvis raffinert og inneholder omtrent 0,3 til ett prosent melasse, som er blandet med sukkerkrystaller.
... høykvalitets kokosnøttoljen som oppnås på denne måten, blir bare filtrert og tappet.
Denne kaldpressede, naturbelagte kokosnøttoljen er ikke raffinert, bleket, deodorisert eller herdet, og er derfor av høyeste kvalitet.
Kokosnøttolje består av mellomkjedede fettsyrer. Disse er, i motsetning til langkjedede, umettede fettsyrer, lettere å fordøye og derfor bedre for magen. I tillegg brukes mellomkjedede fettsyrer av kroppen til energiproduksjon. I rimelige mengder kan kokosnøttolje støtte aktiv vektkontroll.
...Skånsomt kaldpresset kokosolje fra egen produksjon. Råvarer fra kontrollert økologisk dyrking.
Økologisk kokosolje blir hos Vitis skånsomt presset fra raspene av kokosnøttkjøttet. Produksjonen skjer i Tyskland etter sertifisert pressemetode. Råvarene kommer fra kontrollert økologisk dyrking, for det meste fra Sri Lanka. Kokosoljen er ikke herdet, ikke bleket, ikke desodorert og ikke raffinert...
...Når den lett bitre smaken av hasselnøtt møter sødmen av dadler, og det hele avrundes med fyldig sjokoladeaktig kakao – da må det være Koro sin unike dadle-hasselnøttkrem. KoRo har skapt det menneskeheten har ventet på: en sjokoladeaktig krem som kun består av rene ingredienser, uten raffinert sukker – og som smaker himmelsk godt! Med god forutsigelse kan du bestille den økologiske dadle-hasselnøttkremen i det praktiske 500 g fordelsglasset.
...Karamellisert med økologisk lønnesirup, uten tilsatt sukker. Dermed er pekannøttene bare lett søte, uten å være klissete.
Krydret med kanel og kardemomme samt et hint av stjerneanis og allehånde.
Passer perfekt f.eks. til espresso.
De smaker også fantastisk som ingrediens i eple-pekankake, her er oppskriften...
Vegan
Uten raffinert sukker
Uten konserveringsmidler
Uten tilsatte fettstoffer
Ingredienser: Pekannøtter, Lønnesirup (økologisk), Krydder (Ceylon-kanel, kardemomme, anis, allehånde)...
... til frøene. Lokalbefolkningen maler frøene til en brun masse og rører det med vann. Ved å kna separeres oljen fra vannet. Den resulterende presskaken brukes som dyrefôr.
Kvaliteter: ubehandlet kaldpresset, ubehandlet raffinert, ubehandlet raffinertøkologisk, lett ristet kaldpresset,
Utseende: gul til oransje-gul
CAS-nummer: 223747-87-3, 299184-75-1
Opprinnelse: Marokko
INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
EINECS: 223747-87-3
Holdbarhet: 16 måneder
Lagring: bør oppbevares på et kjølig, tørt og lysbeskyttet sted, i forseglede emballasje...
...Ved siden av vårt kaldpressede mandelolje tilbyr vi mange produktvarianter for bruk i matvarer:
- Mandelmel og mandelprotein
- Mandelmus eller mandelpasta
- Malte mandler
- Hakkede mandler,
- Mandelstenger, mandelflak
Vi gir gjerne personlig rådgivning og sender deg gratis prøver eller et uforpliktende tilbud på forespørsel.
Kvalitet: kaldpresset, kaldpresset økologisk, raffinert, raffinertøkologisk
INCI-navn: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Opprinnelse: Italia, California...
... blir kontinuerlig utdypet, raffinert og utvidet.
I flere år har vi også utvidet denne kunnskapen og ferdighetene
innenfor området av økologisk sertifiserte produkter.
-TRADISJON MØTER HER MODERNE-
Med moderne anleggsteknologi har vi spesialisert oss på edle destillater.
For å oppnå de høye standardene for produktene våre,
viser vi til den kunnskapen som har blitt overlevert i...