...uten å nå full modenhet, for å holde alle aromaer og smaker intakte, ved bruk av mekaniske metoder og kaldmaling. Ufiltrert, og med en nøye naturlig dekantasjonsprosess.
Takket være Arróniz-varieteten oppnås en eksepsjonell smak.
Olivenpolyfenoler, som hydroksytyrosol og oleuropein, bidrar til å redusere forekomsten av ulike degenerative sykdommer ved å beskytte blodlipider mot oksidativt stress.
Olivenpolyfenoler: Hydroksytyrosol 159 mg/kg, Oleuropein 94,1 mg/kg, Tyrosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg.
Konsumeres rå (alene eller tilsatt kalde retter).
...Ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet, oppnådd ved kaldpressing av grønne oliven som er plukket og umiddelbart knust: Coltofranto.
Lagring under nitrogen i rustfrie ståltanker, preget av lav syreinnhold og høy polyfenolinnhold: denne oljen oppfyller kravet med en konsentrasjon over 250 mg/Kg av hydroksytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater.
Med en intens fruktig smak og balansert...