Spania, Dicastillo, Navarra
...uten å nå full modenhet, for å holde alle aromaer og smaker intakte, ved bruk av mekaniske metoder og kaldmaling. Ufiltrert, og med en nøye naturlig dekantasjonsprosess. Takket være Arróniz-varieteten oppnås en eksepsjonell smak. Olivenpolyfenoler, som hydroksytyrosol og oleuropein, bidrar til å redusere forekomsten av ulike degenerative sykdommer ved å beskytte blodlipider mot oksidativt stress. Olivenpolyfenoler: Hydroksytyrosol 159 mg/kg, Oleuropein 94,1 mg/kg, Tyrosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg. Konsumeres rå (alene eller tilsatt kalde retter).
Portefølje (132)
Italia, Marciano Della Chiana
...Ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet, oppnådd ved kaldpressing av grønne oliven som er plukket og umiddelbart knust: Coltofranto. Lagring under nitrogen i rustfrie ståltanker, preget av lav syreinnhold og høy polyfenolinnhold: denne oljen oppfyller kravet med en konsentrasjon over 250 mg/Kg av hydroksytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater. Med en intens fruktig smak og balansert...
Portefølje (10)
Estland, Tallinn
... (Rosavin, rosarin, Rosine) og Salidroside. Planten inneholder også fenoler (tyrosol), organiske syrer (suksinisk, sitronsyre, oksalsyre, eplesyre), karbohydrater (fruktose, glukose, sukrose), terpenoider (rosidol, rosiridin, osv.), flavonoider (rhodiolin, rhodionin, osv.), essensielle oljer (citral, fenyletylalkohol, geraniol, kanelaldehyd), tanniner, steroider og nyttige næringsstoffer.
Portefølje (10)