Sveits, Wollerau
...En unik, sensuell og deilig gourmand-parfyme som kler en kvinne i et uimotståelig ønske om å unne seg! Inspirert av den franske desserten til kokk René BERGÈS, tilbyr den kvinner inspirerte, dramatiske aromaer som appellerer til alle sanser. Den 13. Noten for kvinner er floral, fruktig, søt og helt avhengighetsskapende. Presentasjon La Treizième Note Femme GOURMAND 30 ml, for kvinner TOPPNOTER...
Portefølje (195)
...La Donna Kun for kvinner For women only Våre sjokoladeplater lages for hånd med mye kjærlighet og pakkes med største omhu. Verdens første sjokolade "Kun for kvinner". Med bringebær fra 3-stjerners kokk Ferran Adrià, håndkandiserte rosenblader og de beste piemontesiske hasselnøttene, overbeviser denne silkemyke melkesjokoladen som ingen annen. "La Donna" får hvert kvinnelig hjerte til å smelte og forfører på en unik måte. Overbevis deg selv.
Portefølje (9)
Sveits, Schneisingen
... kokebananer godt. Siden vi produserer for hånd og i små mengder, resulterer dette i et bærekraftig, sunt og delikat nytelsesmiddel og et unikt sveitsisk produkt. Hvor historien begynte Som utdannet kokk dro jeg til Karibia fordi jeg fikk sjansen til å hjelpe gode venner med hotellbygging og kombinere dette med et år i utlandet. Det ble 10 uforglemmelige år. Jeg ble fascinert av Karibia, livet og folket. Gjennom arbeidet med lokalbefolkningen på hotellet lærte jeg om kultur og mat.
Sveits, Schongau
I 1963 hadde Oskar Kunz, som oppfinner og gourmet med fire fullførte yrkesutdanninger - kokk, baker, konditor og slakter - en visjon: for sine krevende retter ønsket han å bearbeide hagefriske urter om sommeren uten tørkeprosesser, slik at de kunne utvikle sin uforfalskede aroma også om vinteren. I løpet av rundt 10 år utviklet han en metode. Han fikk den patentert og solgte den til slutt til...
Portefølje (10)
Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år på språkreise i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig læretid som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra ulike land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, samtidig som jeg er kokk for et eldresenter.
Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år med språkkurs i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig lærlingutdanning som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra forskjellige land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, samtidig som jeg er kokk for et eldresenter.