... konstant temperatur og fuktighet. Midt i modningsprosessen presses pølsen for å bli flat, og herfra får den navnet spianata, og oppnår den karakteristiske formen som alle kjenner.
Kategori: Salumi Calabresi
VEKT: 500/550g
Vekt: 0.550 kg
Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder
Sukker: Dextrose og sukrose
Antioksidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252...
...
- Kjøttprodukter generelt: speck, mortadella, bresaola fra hofte, salami Milano, søt og sterk Napoli salami, krydret spianata romana, pancetta
- Ostekremer: med sopp, med trøffel, med balsamico, med 4 oster, med Parmigiano Reggiano
Når det gjelder drikkevarer, markedsfører vi viner fra forskjellige italienske regioner:
- Veneto: Prosecco og Amarone
- Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto
- Marche: Passerina...