No results

Det er ingen resultater for
"iberian sausage"

Produkter for "iberian"
Iberisk Cebo Skinke 26 måneder - Iberisk Cebo Skinke med 26 måneders modning laget i Los Pedroches
Jamón ibérico de cebo produsert i våre fasiliteter i dalen Pedroches, og kommer fra utvalgte dyr som vi selv har oppdrettet gjennom vårt integrerte pr...
50% Iberisk Cebo Skinke
50% Iberisk Cebo Skinke...
75% Iberisk Bellota Skinke - Med Bein / Uten Bein / Håndskåret
Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn...
Iberisk Cebo Skinke 50% – Iberisk Blomst - SKINKER OG PALETT
Forlengt og stilisert stykke, laget av fin rør. Det har en livlig farge, en mild smak, en ekstraordinær aroma og marmorert fett. Håndlagde stykker, l...
Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter
Produktet er laget med en blanding av hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlig svinekjøtt tarmer i en per...
Iberisk Rød Cular Chorizo Utvalg
Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet...
IBERICO BELLOTA SKINKE 75% IBERISK RASE HÅNDSKÅRET FIN GASTRONOMI
Søthet, intens smak, fortryllende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen.
IBERISK PRESA - Fersk, pakket, frosset eller i ATM-brett
Det er et stykke som har en god del intramuskulær fett, noe som bidrar til at det er et saftig og smakfullt kjøtt. Det er verdt å merke seg at selv o...
Iberisk eikenham skåret for hånd - Håndskåret iberisk skinke
Vakuumpakkede 80 g pakker med håndskåret eikefôret iberisk skinke. Vi produserer skiver av iberisk skinke, skulder og pølser.
Iberisk Svin i Brett - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i vakuumpakket brett
Grand Caractère tar deg med til det iberiske landskapet og bekrefter ektheten av dette innfødte svinet fra Sør-Spania. Oppdrettet i økosystemet av deh...
FELTOPPDRETTET IBERISK SKINKE - FELTOPPDRETTET IBERISK SKINKE 50% IBERISK RASE
Denne delen kommer fra en gris av 50% iberisk rase, oppdrettet i utendørs intensiv eller ekstensiv oppdrett og hovedsakelig fôret med kraftfôr. Denne ...
Iberisk Eiken Skinke D.O.
Paletas fra iberiske griser oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, som kun er matet med eikenøtter i løpet av montanera. Paleta med en modningstid på ...
Produkter for "sausage"
Naturlig Pølse Sjevdarm
Kaliber - Omtrentlig fyllingskapasitet før matlaging 16-18 mm - 15-16 kg 18-20 mm - 17-18 kg 20-22 mm - 21-23 kg 22-24 mm - 25-27 kg 24-26 mm - 27-29 ...
Sausager av sau
Forvandlet av en lokal slakter. Pakket og vakuumert. 13 € per kg...
400g vakuumpakket spekepølse med pepper eller chilipepper
400g vakuumpakket spekepølse med pepper eller chilipepper...
6 Hvite Pølser
{"MEDITASJON OG SPIRITUALITET":"Forsterker sansene og fjerner negative energier. Hjelper til med avslapning under en yogasession.","INKLUDERT":"6 smud...
Det handler om pølser Praktiske løsninger for praktisk bruk
Våre spesialkonsulenter er trente og erfarne teknikere fra slakterfaget som alltid vil ha et øye på prosessen din sammen med systemteknologien. På de...
Bulls tørket pølse - Pølser
Tørrpølse med oksekjøtt, ta den ved hornene! En smak som er både intens og velsmakende. Trenger du intensitet og samtidig noe deilig? Se ikke lenger, ...
Boyaux 24/26 A Halal 10x70 meter - Boyaux
Med et svært godt forhold mellom kvalitet og pris, vil disse saltede saueinnmaten med en diameter på 24/26 mm gjøre det mulig for deg å lage omtrent 2...
Svinekjøtt tarm 34/36 tyske slakterivarer
Tyske svineinnmat 34/36 fra vår egen produksjon. Maksimalt 12 ender. Lys Vi produserer utelukkende i Tyskland!
Landsbypølse
Saucisson paysan fra Île de Beauté er laget av svinekjøtt som modnes i minimum 1 måned. Hver enhet veier omtrent 300g, med en lengde på 27cm. Forpakn...
Tørr Pølse - Pølse uten nitritt
Vår misjon: å gi tilbake sin ære til pølsen, et symbol på fransk gastronomi! Denne håndlagde pølsen er laget i vårt slakteri i Laissac, i Aveyron.
Naturlige Tarmer
Naturlige tarmer i forskjellige kalibre, fra forskjellige opprinnelser og i forskjellige formater (klare til å fylle, i rør, saltet). Bunt på 91,4 met...
Toulouse-pølser med kokte linser - Regionale kokte linser
For å nyte denne spesialiteten, hell innholdet fra boksen i en beholder, dekk til og la det småkoke på lav varme. Husk å røre om av og til. Ca. 10 min...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play