...Ost laget av rå sauemelk. Smaken er fyldig og vedvarende, smøraktig med en anelse oljeaktig.
Sensoriske Egenskaper
Smaken er fyldig og vedvarende, smøraktig med en anelse oljeaktig, med et perfekt saltinnhold. Innvendig er den kompakt med små uregelmessige hull av mekanisk opprinnelse, i en halmgul farge og kort pasta, men ikke smuldrete.
Opprinnelse: Zamora
Type melk: Hel og rå sauemelk
Type produksjon: Enzymatisk koagulering
Løpe: Dyreløpe fra lam
Type familie: Modnet presset pasta, ikke kokt, muggvasket/vaske skorpe
Modning: Mellom tre og fem måneder.
...Med 1 måneds modning, rund form, myk pasta, formbar skorpe, gulaktig farge, mild aroma og unik smak, er Senras Ost resultatet av tradisjon og kunnskap fra to generasjoner.
Vekt: 0,25 kg
Vekt: 0,5 kg
Vekt: 1 kg
Vekt: 1,3 kg...
...med øyne fordelt jevnt.
Konsistensen er smøraktig, smelter i munnen, med en klar, mild og dyp smak, typisk for sauemelk.
Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og fri for lysozym, natamycin og sorbater.
Uten gluten.
... til måltidet sammen med fisk, fjærfe og ost. Gå for det, uten noen som helst tvil!
Innhold: 75cl
Type: Hvitvin
Druetyper: 80% Petit Courbu & 20% Petit Manseng
AOC: Pacherenc du Vic-Bilh
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2028
Serveringstemperatur: 11-13°C...
...Smøraktigost, modnet, med en veldig myk og hvit pasta, med en myk og gulaktig skorpe. Den har en intens og uttalt smak og aroma.
Salgsformater:
Fra 75g til 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg)
Sylinderform (tallerken type)...