...Deilig coppa, skåret fint og pakket i et 100% resirkulerbart glasskrukke. Takket være sitt innovative konsept, kan XXL-versjonen av Popine, Chaudron med 600g Coppa, oppbevares i romtemperatur i 3 måneder før åpning. Laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron, respekterer Coppa det håndverksmessige kunnskapsgrunnlaget fra tidligere generasjoner ved kun å inkludere 3 ingredienser: svin, Guérande-salt...
...Le parti anteriori del maiale hanno muscolatura fine ed equilibrio felice tra magro e grasso. In particolare i muscoli dorsali del collo, che il maiale sviluppa nel nutrirsi e nel grufolare. Questo è il taglio della coppa che, dopo salagione, pepe, spezie, riposo, è insaccata in budello naturale, fatta asciugare all’aria di collina, stagionata almeno quattro mesi. La fetta sarà come un mosaico compatto, rosso intenso-bianco rosato, con profumo fragrante, sapore dolce, delicato, di grande finezza.
...Skivet spekemat i brett
Vekt av enkelt brett: 100 g
Produksjon: Kontinuerlig
Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.