Spania, El Puntal (murcia)
...Aroma av Iberisk Skinke BEHOLDER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portefølje (202)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn og glinsende farge med striper av hvit-perlemorsfett, som er en visuell forsmak på en uttalt smak av bellota, en søt, markant og intens aroma som, sammen med en merkbar ettersmak, fremkaller landskapet i våre dehesas.
Portefølje (55)
Spania, Monroyo (teruel)
...Serranoskinke med en tørking på ikke mindre enn 18 måneder, modnet i kjellere, får hvile i den tiden som er nødvendig for å oppnå smelting av fett, som har en smøraktig utseende med en lys serrano-farge. Fargen ved skjæring av reservasjinken går fra purpur-rød med lett fettinnblanding i det magre kjøttet. Det er et produkt med mild smak, intens aroma og lavt saltinnhold, med en gjennomsnittsvekt...
Portefølje (43)
Tyskland, Dissen
... tilgjengelig i pulverform, inkludert stabilisering av laken. Basert på det allsidige grunnkrydderet, er TenderFox® også tilgjengelig i aroma variantene Ristet, Røkt og Kuret samt Kokt skinke, og i smakene fjærfe, svinekjøtt og storfekjøtt. I kombinasjon med TopFox® tørkekrydder kan TenderFox® brukes på mange andre måter, f.eks. i smakene lam, urter, chili eller røyk. TenderFox® gir deg optimal verdiskaping kombinert med en førsteklasses smak – en unik løsning. Fordeler i et nøtteskall: Fleksibel økning i verdiskaping Enkel å bruke...
Spania, Guijuelo
...Søthet, intens smak, tiltalende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens infiltrasjoner av fett gjør at hver eneste skive smelter i munnen, noe som lar minnene vare, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet ligger i utvalget av det beste råmaterialet: bare...
Portefølje (10)
Spania, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Uten bein fra Sierra Lindón - Prosciutto di Teruel D.O.P. har en rød farge, med marmorert fett, og ved skjæring avslører det et veldig glinsende utseende. Det kjennetegnes av en lite salt smak og samtidig en delikathet. Fettet har en behagelig smak, og den kremete konsistensen frigjør en unik aroma. Presentasjon: Uten bein prosciutto pakket vakuum. Modning: 20 - 24 måneder...
Portefølje (10)
Frankrike, Bidart
...Tapas: Jambon serrano i friterte biter (croquetas) i 500G pose - IFS - Jambon serrano i friterte biter fra Maison Caudalie kommer i en 500G pose (omtrent 15 biter / pose). Uten fargestoffer, uten aroma eller kunstige konserveringsmidler og sertifisert IFS, forener disse frosne tapasene jambon serrano med piment d'Espelette AOP i en sprø panering. Kan friteres uten forhåndsopptining. Alle våre pakker transporteres ved kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Portefølje (59)
Frankrike, Carquefou
... pakket inn i et klut og presset mellom to planker, noe som gir den sin parallelepipediske form. Denne skinken presenteres alltid uten bein. Skivene har en lys rød farge. Teksturen er myk og mør. Den fruktige lukten av alkohol og de krydrede notene gir den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée konsumeres hovedsakelig rå, i tynne skiver. Den kan imidlertid også nytes på tradisjonelt vis, kokt i tykkere skiver og servert med mogetter.
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret av en sertifisert mesterkutter og vakuumpakket for å bevare all sin aroma og smak. Omtrentlig vekt: 100 g.
Portefølje (9)
Østerrike, Klagenfurt Am Wörthersee
... produksjon. For aromatiske og smakfullt modne delikatesser. Klima-Modningsskap Produserer du håndlagde kjøtt- eller pølsevarer? Salami, bacon, skinke eller lignende delikatesser som må modnes lenger for å utvikle sin fulle smak? Da er modningsskapet fra KKT Lackner akkurat det rette for deg. Et modningsskap sørger for den ønskede og innstilte fuktigheten og temperaturen gjennom hele modningsprosessen. Produktene dine kan utvikle smak og aroma jevnt og er beskyttet mot temperatursvingninger og...
Portefølje (10)
Storbritannia, Slough
... overflaten og stikk hver del med en hel nellik. Det brukes i medisin som karminativ, aromatisk og stimulerende.","Ceylon Clove":"Ceylon-kryddernellik - Tørkede, uåpnede blomsterknopper av Syzygium aromaticum. Sri Lankiske nelliker er svært aromatiske og har et høyere oljeinnhold. Aroma og smak er unike kjennetegn.","Spicy Flavor":"Krydret smak - Smaksprofilen er skarp og astringerende, med et lett...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...ingredienser : - 97 % Økologisk Hvitvinseddik* - 3 % Naturlig Aroma - * Utvunnet fra Økologiske Druer - Forberedt i eikefat - Uten pasteurisering Bruksanvisning : Med en salat av endiver med valnøtter, roquefort eller en salat av mâche. Denne eddiken vil gi smak til jule-salatene dine med endiver, skinke, emmental og ferske valnøttkjerner. Dette produktet er uten allergener og konserveringsmidler. Dette produktet er også tilgjengelig i kuber på 3-5-10 liter, i fat på 220 liter og i container på 1000 liter på forespørsel. Også tilgjengelig i 25 cl.
Portefølje (132)
Cortadores de jamón López Garabaya består av et team av profesjonelle skinkeskjærere, og vårt hovedkontor ligger i Guijuelo. Vi har vokst opp med å spise skinke, nyte dens aroma, intensiteten av smaken og nyansene som skiller hver av disse bitene som vi så elsker. Vi har gjort vår glede av å skjære en god skinke til vårt yrke. Vi skjærer skinke på bryllup, messer og alle typer arrangementer, og...
Spania, Cordoba
... i hele Europa. Ekspertkjøttskjærere gir råd til Gourmet Ibérico om valg av produksjoner som, i samsvar med de strengeste helseforskriftene, har de beste egenskapene når det gjelder smak, aroma, tekstur, utseende og lukt. Fra det øyeblikket en kunde kommer til vår portal, til de mottar skinken hjemme, jobber vi hardt for at kjøpsprosessen skal være så enkel, rask og komfortabel som mulig.
Spania, Barcelona
Verdien av erfaring. 40 år dedikert til kunsten av iberisk skinke. Siden starten har Anibal Branco søkt den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris. Når luksus ligger i detaljene, komplementerer Branco-flak enhver rett for å tilføre verdi i form av farge og aroma. Når verden beveger seg i høy hastighet, tilfører Branco-flak romantikken til et tradisjonelt produkt, med tradisjonell manuell...
Spania, Guijuelo-Salamanca
Tekstur, aroma og smak uten sammenligning; naturlige produkter laget for hånd, tradisjon, intense, strålende farger, fulle av liv: dette er de uovertrufne kvalitetene til produktene fra Don Ibérico. Slik er produktene våre, sjelens næring og kroppens glede: Ibérico med en spesiell gave. DON IBÉRICO.
Populære land for denne søkefrasen