Spania, Guijuelo-Salamanca
...hvile i kjeller, skjæring med kniv og emballering. Ingredienser: Jamón Bellota 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumforseglet, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller Ingredienser: Jamón Bellota 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Saltingprosessen Hos Ibericos Brisa dekkes alle stykkene med havsalt for å fremme dehydrering og bevaring, og bidrar...