...hvile i kjeller, skjæring medkniv og emballering.
Ingredienser: Jamón Bellota 50% Ibérico Rase
Nettovekt: 100 gr.
Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumforseglet, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC.
Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller
Ingredienser: Jamón Bellota 50% Ibérico Rase
Nettovekt: 100 gr.
... betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca.
Saltingprosessen
Hos Ibericos Brisa dekkes alle stykkene med havsalt for å fremme dehydrering og bevaring, og bidrar...