Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
...PROSCIUTTO CRUDO MEC 1° VALG
PRODUKT VEKT PRIS
Prosciutto crudo mecda 4,40 Kg til 5,00 Kg€ 4,10 per Kg
Prosciutto crudo mecda 5,00 Kg til 5,50 Kg€ 4,40 per Kg
Prosciutto crudo mecda 5,50 Kg til 6,00 Kg€ 4,70 per Kg
Prosciutto crudo mecda 6,00 Kg til 6,50 Kg€ 5,40 per Kg
Prosciutto crudo mecda 6,50 Kg og mer€ 5,70 per Kg
SALGSBETINGELSER
Emballasje: kartonger med 4 stk inntil 200 prosciutter, utover kartongboks
Vare klar: 4/5 arbeidsdager fra mottak av betaling
Betaling: forhåndsbetaling (før avsendelse av bestilling)...
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet.
Kategori: Calabrese spekemat
VEKT: 500/550g
Vekt: 0.550 kg
INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder
Sukker: dextrose og sukrose
Antioksidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252...
...Tilgjengelighet av rå skinke mec, modning 10/12 måneder, tilgjengelig i hele paller (100 skinker) eller med lastebil, minimum henting av 3 paller. I tillegg til skinkene har vi også et komplett utvalg av pålegg, med mulighet for en blandet pall.
...Skivet spekemat i brett
Vekt av enkelt brett: 100 g
Produksjon: Kontinuerlig
Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.