...Veldig rask å bruke, disse zucchinibollene møter perfekt forventningene til forbrukere som ønsker å spare tid.
Disse bollene er laget med ekte skiver av zucchini og en tynn, sprø deig.
Ideelle varme eller kalde som en forrett eller aperitiff, de vil passe veldig godt til kjøtt, fisk eller salater.
FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
... den mengden deig, krem eller skum du har valgt.
Røret har en temperaturmotstand på 100°C / 212°F.
REF:GATUBP75
Hovedmateriale: BPA-fri plast
Annet materiale: rustfritt stål
Kapasitet (l.): 0,75
Laget i: Frankrike
Lengde: 38,4 cm
Bredde: 10,5 cm
Høyde: 7,5 cm
Nettovekt: 440 g...
...Nye ankomster i småkakekategorien, for å øke utvalget for de som søker glutenfritt og vegansk. Glutenfrie småkaker som er sprø, lette og aromatiske, beriket med kakao og mandler, uten laktose og egg.
Håndlaget med en deig basert på rismel, maisstivelse og sukker, med tillegg av plantefibre.
Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 38g eller i pakker på 150g.
...PIZZA-kjøleskap tilbyr uendelige løsninger for behovene til enhver pizzeria. Velg mellom modeller med eller uten kjøledisk. Ingredienser og deig forblir kalde og ferske.
• Korpus høyde: 710 - 760 mm
• Teknisk område: Høyre eller venstre, klar til bruk eller sentralkjøling, uten bunn
• Arbeidsflate: Uten arbeidsflate, granittplate
• Innvendig: Hygiene H2 - H3
• Stikkontakt
• Kjøleskuffer: 1/2 - 1...
... temperatur i en reduserende atmosfære for å oppnå full smelting av glasur og deig, og den resulterende tettheten og null porøsitet.
Med disse egenskapene vil espressoen forbli varm enda lenger.
Volum 55 ml
Høyde 61 mm
Diameter 56 mm
STIL: HØY...
...Maskin for ulike typer deig, som pizza, brød, småkaker, brioche osv. Struktur belagt med ripebestandig maling, vispeskål og lokk i rustfritt stål.
Spesifikasjoner
Effekt 3,7 kW, 400/3V, kapasitet skål 80 liter
dim. 950x840x1500h...
... kjøkkenutstyret ditt pent så lenge som mulig.
Produksjonskapasitet:
Pizzadeig maks. 10,00 kg deig (5,00 kg mel)
Brøddeig maks. 8,00 kg deig (4,00 kg fullkornsmel)
Egenskaper:
3 hastigheter: 105 - 180 - 408 RPM
Kjeleheis med håndtak og sikkerhetsbryter
Rustfritt stål beskyttelsesgitter over bollen
Sikkerhetsbryter i beskyttelsesgitter
Nettovekt: 76 kg
Mål: H790 x B440 x D520 mm
230V/50Hz/1Fase 750 Watt...
...Brabender FarinoGraph bestemmer vannabsorpsjonen i mel og reologiske egenskaper ved deig. Den tar hensyn til viktige nasjonale og internasjonale standarder som ICC, AACCI og ISO. Den sikrer tillit til kvaliteten på korn, mel og deig gjennom hele verdikjeden med et universelt anerkjent språk: Brabender/Farinograph-enheter (BU/FU).
...Som Wellplast ambalaj plastikk san. og tic. ltd. şti. produserer vi ensrettede luftutløpsventiler for produkter som fortsatt fermenteres etter emballering, som matvarer, plantevernmidler (kaffe, ost, oliven, syltetøy, deig, medisiner osv.).
Kaffeventilen sørger for at kaffe som pakkes etter brenning, ikke utsettes for oksygen, fuktighet og lys for å bevare ferskheten. Den må også beskyttes mot...
...Egenskaper:
PRODUKSJON PER TIME¹: opptil 2.000 stk av 30g
opptil 480 stk av 120g
STØRRELSE PÅ PRODUKTENE: 7 til 180g
¹ Kan variere avhengig av type deig og fyll
Forbruk av Deig/Fyll (produksjon/time*)
Produkter 30g: 42 kg deig + 18 kg fyll = 60 kg (totalt)
*Basert på 70% deig og 30% fyll
Kapasitet på deigbollen: 2L
Kapasitet på fyllekjeglen: 2L
Dimensjoner (bredde x lengde x høyde): 450 x 685 x 620mm
Forbruk: 0,709kW (0,96 HK) – 220V Mono
Vekt ca.: 65kg
Inkludert: Churros-sett og pølseutstyr...
...Spesiell saus laget med en myk og luftig deig og Çanakkale-tomater + mozzarellaost + okse-pølse + de ferskeste, høyeste kvalitetsingrediensene = Pizza Mix! Å lage pizza med Pek Food er ikke lenger en skremmende opplevelse som det kan virke! Som Pek Food har vi tenkt på alt for deg ned til den minste detalj! Ikke bekymre deg! Vi har allerede tatt oss av det... Vi har forberedt Pizza Mix for deg...
...{"pasta":"Denne typisk sørlige pastatypen stammer fra et verktøy kalt \"spole\" som brukes som strikkepinne. Ved å vri en tråd av deig rundt en spole, oppnås den typiske formen.","lentils":"Røde linser har lite umettet fett (\"gode fettstoffer\"), mye protein og gir mange fordeler for kroppen vår: de inneholder gode mengder planteprotein, karbohydrater, fiber, B-vitaminer og mineraler. I motsetning til andre belgfrukter er de lettere å fordøye og hjelper med å holde glykemisk indeks under kontroll, og er derfor egnet for de som lider av diabetes."}...
...Coque av choux-deig fylt med en deilig varm krem aromatisert med kakao og glasert med ekte fondant påført for hånd
•Uten palmeolje
•Produktkode: 643
•Strekkode: 3660133006439
•Vekt per enhet: 90 g
•Enheter per kartong: 18
•Palletering av kartonger: 8 kartonger x 18 lag
•Antall per pall: 2 592
Bruksanvisning:
Når produktet tas ut av fryseren, fjern beskyttelsesfilmen og la produktet tine på en bakerist, i positiv kjølerom i omtrent 3 timer og 30 minutter.
...Kvernet allehånde er 100% premium pepper, uten tilsetningsstoffer. Tilsett allehånde pulver kun i deig til bakverk (pepperkaker, småkaker, muffins) som en av komponentene i krydderblandinger. Også tilsatt i drikker: kaffe, gløgg eller te. Praktisk lokk - dispenser.
Bruk til
Bruk til å lage pasta, supper, kjøtt- og fiskeretter, viltretter, basis for saus, baking.
Næringsverdi per 100 gr.
Karbohydrater (g / 100g)… 6,0
Fett (g / 100g)… 8,5
Proteiner (g / 100g)… 51
Energiverdi (kcal / 100g)… 300...
... redusert plassbehov og begrenset kostnad (massiv plate med vognpresse + arbeidsbordstopper).
Designet for å plasseres på et arbeidsbord eller på et par hestestøtter.
Skulptørbord/sadel: Massiv bøk
Ekstremt robust og stabil takket være sin utvidede fot.
For arbeid med tre og stein (skulpturering, forming ...)
Gartnerbord: Massiv furu
Plate dekket med sink.
Ideell for ompotting, såing, stiklinger osv. …
Kanter for å hindre søl.
Bakerbord: Massiv bøk
Ideell for arbeid med deig og manuell forming.
...Pignolata messinese er en typisk oppskrift fra den sicilianske tradisjonen som spesielt tilberedes i forbindelse med julefeiringer eller karneval. Det dreier seg om små biter av deig som blir fritert (eller i noen tilfeller bakt) og glasert, ved å dekke dem med to forskjellige glasurer, en hvit med sitronsmak og en svart med mørk sjokolade. Den doble fargekombinasjonen er en av de uunnværlige egenskapene for å gi liv til denne søtsaken.
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalt durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya.
Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien.
Formen er rund, håndlaget og av høy kvalitet for å oppfylle selskapets standarder for fortreffelighet. Produsert og pakket i henhold til lovgivningen.
BASE PIZZA RØD TOMAT
Ingredienser: Finmalt durumhvete, vann, potetstivelse, havsalt, ekstra jomfruolivenolje, gjær, soyalecitine. Tomatsaus. Inneholder gluten.
... produkter med høy viskositet (opptil 200 000 cPs). Dette selvrenkende filteret er designet og produsert i Frankrike, og det er enkelt, robust og effektivt.
Dette industrielle filteret bruker ingen forbruksvarer som filtreringsposer eller filtreringspatroner, og det kan fullt ut automatiseres. Det er spesielt godt egnet for industriell filtrering av vannbaserte eller løsemiddelbaserte malinger, prosesser innen næringsmiddelindustrien som deig, mos eller sjokolade, eller andre viskøse produkter.
...Dekkdeigmaskinen produseres slik at hviletiden kan justeres etter behov. Ramme, chassis, ytre deksler og wishbones er produsert i rustfritt stål etter forespørsel. Avtakbare plastnett brukes til rengjøring. Nettet kan bære 100-1500 gr deig. Det elektriske kontrollpanelet er plassert på siden for enkel kontroll av maskinen. Det er stikkontakter i det elektriske panelet for å betjene kutte-, runding- og formingsmaskinene. Utgangsbåndet er plassert med en glidemechanisme for høyre og venstre utganger.
...Vi kan skaffe de høyeste kvaliteten av frosne desserter, ikke begrenset til choux-deig, eclairs, profiteroles, gateaux, smeltende puddinger, donuts, makroner, marengs, pavlova, svamp-puddinger, skiver, innhyllede desserter, brownies.
...Bedriftsomfattende ERP-løsninger basert på Microsoft Dynamics® NAV og AX. Fullført med standardprogramvare spesifikt for matindustrien: SI Foodware®.
Brød- og bakeriløsning
Bedriftsomfattende programvare
Betal per bruker per måned
Lokalt eller i skyen
Produksjon og handel
FUNKSJONALITET FOR BRØD & BAKERI
EDI & RF-skanning
Produktspecifikasjoner
Produksjonsplanlegging
Kvalitetskontroll (Sporing & Sporing)
Lagerstyring
CRM, økonomi, innkjøp & salg
Oppskrift
Deig baking og pakkeliste...
...>>Høyverdig, non-stick bakeplater for enkel rengjøring
>>Skjulte hengsler forhindrer at deig og ingredienser renner ut
>>Drifts- og kontrollampe
>>Stabil låseklips
>>Inkl. trekantede sandwichplater, dype bakeplater for deilige vafler, grillplater og småkakeplater
>>Baker deilige småkaker i form av smilies, hjerter, skjell, hunder og katter
>>Småkaker kan pyntes etter ønske med strøssel, sjokolade m.m.
>>Sikker stand med sklisikre føtter
>>230V~, 750W...
...Ærlig talt: Det finnes vel ingen bedre duft enn vanilje! Med vårt høykvalitets vanillin kan du gi oppskriftene dine – fra yoghurt, hjemmelagde muffins og kaker til iskrem eller smoothies – en deilig vaniljearoma. Og du trenger bare veldig lite: en halv knivspiss er nok til å gi omtrent 500 gram deig en harmonisk vaniljesmak.
Og: Fordi vårt vanillin er en universell duftstoff, kan du til og med...
...Empanadas fra Da Cunha er et håndlaget produkt laget med naturlig løk, fersk paprika og ingredienser av høyeste kvalitet. Med de beste håndverkerne tilbyr vi opptil tre forskjellige typer deig med olivenolje, i henhold til den tradisjonelle oppskriften, noe som gir merverdi til alle våre produkter.
...Saray Lokmasinin en annen variant, Izmir lokma, har en form som ligner på en ring. På denne måten er den også kjent som Halka Tatlisi. Den blir servert ved anledninger som mevlit, omskjæring, bryllup og åpninger, kort sagt, overalt. Deig til denne søtsaken består av gjær, salt, sukker og mel.
"Det er en tradisjon" sies det, og Izmir lokma, som er en av de viktigste smakene på religiøse dager som...
...Deilig bakverk, en blanding av butterdeig med et hint av søt deig, toppet med brent sukker på overflaten. Det er en veldig fin og høy kvalitet søtsak.