Belgia, Alleur
Vi produserer bacon, røkt bryst, baconbiter samt spekeskinker, og alle disse produktene er av høyeste kvalitet! Her rimer speking med lidenskap. Lidenskapen for godt håndverk for å tilby spekemat av kvalitet i den reneste stilen til huset. De store tørkerommene setter moderne teknologi i tjeneste for den gamle tradisjonen. Sakte, som i gamle dager, får de nøye utvalgte produktene tid til å modnes for å gi spekemat av enestående kvalitet. Røyking skjer utelukkende med eikespon. Denne naturlige prosessen kombinert med vår ekspertise gir spekematen vår en smak av en uforlignelig finesse.
Belgia, Noirefontaine
... og en fantastisk dekorasjon. Den menneskelige størrelsen på selskapet gjør det mulig å reagere svært raskt på kundens krevende etterspørsel, samt leveringstiden. 65 forskjellige smaker av paté. Tematiske terriner, imponerende dekorasjoner. Alltid på jakt etter nye smaker og innovasjoner.
Belgia, Florenville
...gjort det luxembourgske firmaet kjent. Et bredt utvalg av patéer kompletterer produktpaletten: paté Délices de la Semois, tradisjonell paté, paté med Orval-øl og sesongmessig, alle viltpatéer. Disse er laget av ferske produkter, inneholder ingen konserveringsmidler og er bakt ved høy temperatur. Denne respekten for tradisjonen krever håndverk, kvalifisert arbeidskraft og mange trinn i produksjonen.
Frankrike, Carquefou
...Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek...
Norge, Sandefjord
Norge, Trondheim
Norge, Hønefoss
Norge, Trondheim
Norge, Trondheim
Norge, Narvik
Norge, Larvik
Belgia, Koekelare
...Koekelare i Vest-Flandern er utgangspunktet for 't Houtlandt, en produsent og leverandør av delikate kjøttprodukter. Fra dette grossistfirmaet forsynes slaktere i Øst- og Vest-Flandern med sitt pålegg, det meste som selges her er laget på huset.
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
Spania, Muñana-Ávila
Skinkefabrikk, slakteri og skjæringsrom, butikk.
Frankrike, Beaumont De Lomagne
... laget med respekt for tradisjonene og håndverket i fransk gastronomi fra Sørvest. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler, er alle våre produkter laget i vårt verksted på veien til Auch i Beaumont de Lomagne, mellom GERS og TARN & GARONNE.
Norge, Trøgstad
Norge, Fetsund
Norge, Rud
Norge, Oslo
Norge, Trondheim

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play