...En stor andel av frukt eller bær (20%) gir en sjarmerende aroma, rik smak og tilstedeværelsen av et stort antall vitaminer og mineraler.
100% naturlig produkt.
Basert på pektin.
Attraktiv emballasje.
... pocheret frukt, på en eplepai...
Best før-dato*: 3 år
Nettovekt: 370g og to formater 750g for Abricot de Provence og Jordbær.
Sukkerinnhold: 62%
Distribusjonskanal: Selskapet Confit de Provence har valgt å differensiere enkelte serier basert på distribusjonsnettverket sitt. Dermed finner du merkene Vergers des Alpilles samt deres variant Vergers Bio i store og mellomstore butikker i ditt område.
... gjennomsnittlig appelsin veier 56 unser","Standard Open Top Cartons":"Standard åpne toppesker","Round, with a dimpled orange skin and characteristic “navel” mark on one end":"Runde, med en dimplet oransje hud og karakteristisk \"navle\" merke på den ene enden"}...
...Fanta Orange 24 x 330ml
Lys, boblende, umiddelbart forfriskende og smakfullt!
Fanta Orange er laget med 100% naturlige smaker, fruktjuice og er koffeinfri.
Server iskald for maksimal forfriskning.
Hold en kald i kjøleskapet.
Inneholder 24 individuelle 330ml bokser.
Fanta Orange er en kullsyreholdig appelsinfruktbrus.
Laget med frukt eller fruktjuice.
Med naturlige smaker.
Ingen kunstige farger.
Dette produktet er GMO-, gluten- og allergenfritt.
Dette produktet er egnet for vegetarianere/veganere.
...Økologiske fyllte barer med sjokolade eller frukt
fruktbarer: fylt: jordbær, blåbær, bringebær, fiken eller appelsin
sjokoladebarer: fylt med sjokolade eller dobbel sjokolade
inkludert 6 oppskrifter på veganske barer!
Vekt: 150g
Antall kjeks: 6 individuelle poser...
...Fra Amazonas til deg, acerola-kirsebær er en liten, saftig frukt med en delikat søt og sur smak, som best kan beskrives som en smakfull kombinasjon av lime og jordbær. I stor etterspørsel, denne lille kirsebæret med lys rød og tynn hud har høyt innhold av vitamin C (30 % mer enn appelsin) og inneholder også polyfenol (antocyanin) og bioflavonoider. Det er en kilde til kalium og er rik på fiber...
... veldig myk cognac.
Modne frukter
Destilleringen i små potstill-alambikere (25 hektoliter) gir noter av ferske druer, pære, sitron, appelsin og andre modne frukter, signifikante aromaer av vår kvalitet VS.
HVORDAN NYTE DEN
Tørr: Server Courvoisier VS ved romtemperatur, og etter å ha hellet den i glasset, la den hvile i ett minutt slik at den kan utløse sine unge og strålende aromaer. Vår...
...Vi produserer ekstra fruktsyltetøy laget av frukt vi dyrker selv (melocotogno) eller fra nærområdet, som (Feminello-sitron fra Siracusa - Navel-appelsin fra Siracusa - Jordbær fra Cassibile (SR) dyrket på friland - Plommer fra Monterosso Almo (RG) - Kiwi og epler fra Etna - Minimum 65% ren fruktpuré opp til 85%.
Spesielt uten tilsetning av vann og direkte koking.
...Sesongens Vannmelon, med Ricotta, Kirsebær fra Etna.
Alle våre produkter følger den gamle oppskriften med Vann, Sukker og Frukt, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. I den praktiske emballasjen på 3,30 liter kan de lagres i fryseren ved -18° og er klare til servering. Vi sender til hele Europa.
... ananas, mango, pasjonsfrukt og appelsin blander seg elegant med aromaer av tørket frukt (valnøtt, hasselnøtt) som har utviklet seg takket være de mer enn 10 årene denne flasken allerede har. En cuvée å nyte som den er, som aperitiff til foie gras eller som følge av en dessert med frukt!
Innhold: 50cl
Type: Søt vin
Rest sukker: 100g/L
Druetype: 100% Petit Manseng
AOC: Pacherenc du Vic-Bilh
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2042
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...Prime Hydration er et bedre alternativ for hydrering der funksjon og smak kommer først. Hver flaske inneholder 10 % kokosvann, null sukker, BCAA, antioksidanter, elektrolytter og sink for immunitet i fem deilige smaksalternativer: Blåbringebær, Druer, Appelsin, Sitron Lime og Frukt Punch. Prime kombinerer ingrediensene du ønsker med smakene du elsker for å hydrere deg med hver slurk.
10...
...Våre likører er laget av naturlige fruktsmaker og Cognac, lagret på fat i minimum 2 år, noe som gir et harmonisk ekteskap mellom frukt og alkohol. Vi har utviklet seks raffinerte smaker: Aprikos, Pære, Appelsin, Bringebær, Mandler og Kaffe.
...GUMMI Å DRIKKE? Ja, det finnes. Og hos Tropicaltea.de. Vår spesielle frukt-teblanding Bubble Gum overrasker med smak av appelsin, sitron, vanilje og lime.
...Deilig aromatisk, saftig og mør, mangoen er en kjøttfull frukt. Kjøttet, med en vakker gyllenoransje farge, har en delikat søt smak.
Som en cocktailfanatiker og glad person, vil du elske våre Kent-mangoer!
Mangoen er en kjøttfull frukt, og vekten varierer vanligvis fra 300 g til 2 kg. Skallet er ved første øyekast gult med en rødlig tone. Kjøttet er solfylt og saftig gult. Mangoen er dermed den sjette mest produserte frukten i verden (etter banan, drue, appelsin, eple og plantain-banan). Åtti land i verden produserer mango. Den produseres i Afrika i Burkina Faso, Togo, Kamerun og Elfenbenskysten.
...Valg: Frukt eller Crazy Sours
Smaker: Frukt: appelsin, lime, sitron, jordbær, solbær
Crazy Sours: sur ananas, sur mandarin, sur kirsebær, sur eple, sur bringebær
Reklamegodteri laget i Frankrike.
Tilpassbare godteriposer i 1 til 4 farger eller i firefarge.
Kvalitetsreklameobjekt tilgjengelig for Frankrike, Sveits, Belgia, Luxembourg, Monaco...
...forfriskende frukt- og kildevanndrikk, aromatisert, uten kullsyre, med en fruktinnhold på 13,4 %. Ingredienser kildevann, fruktjuice basert på konsentrater*10,6% (appelsin * 9,6%, ananas* 1%), sukker*, syre (sitronsyre), naturlig aroma, antioksidant (askorbinsyre), fargestoff (karamell*), stabilisator (karobgummi* og pektin), ekstrakt av saflor,* ingredienser fra økologisk landbruk.
...Oxxy+ er et innovativt kosttilskudd utviklet basert på middelhavsdietten, som når det tas daglig, tilfredsstiller anbefalingene for 5 porsjoner med frukt og grønnsaker.
Lagring:
Konsentrat av 11 frukter: (50-60%) røde og hvite druer, blåbær, grapefrukt, papaya, ananas, jordbær, eple, aprikos, kirsebær, appelsin, svart solbær.
Konsentrat av 11 grønnsaker: (30-40%) grønn te, gulrøtter, tomater, brokkoli, hvitkål, løk, hvitløk, hvetekim, asparges, oliven, agurk.
Høyt nivå av antioksidantaktivitet (ORAC) >5 000 mmole TE/g...