... dekorert med et akvarell av San Fermín, skytshelgen for den verdensberømte San Fermín-festivalen som holdes fra 6. til 14. juli i vår by Pamplona. Det er en nøye designet boks som opprettholder linjene og volumene til boksene som ble brukt av bakerier og konditorier på begynnelsen av 1900-tallet. Perfekt som gave.
Tilgjengelige smaker: kanel, kakao og sitron.
Ingredienser: Hvete mel, sukker, svinefett og kanelaroma.
...Produkt av høy kvalitet laget med Espelette-chili og andre krydder.
I temaet for høykvalitetsaperitiffer tilbyr vi terrine av svinekjøtt med svart hvitløk. Oppskriften gjenspeiler stor håndverk og kombinerer subtilt aromaene av svart hvitløk, Espelette-chili og pepper.
Bestill online, levering innen 48 timer.
Ingredienser: magert svinekjøtt*, svinelever, svinefett*, fransk svart hvitløk*, havsalt, pepper*, Espelette-chili*, urter fra Provence*
* Ingredienser 100% fra økologisk landbruk
Mengde: 90g
Oppbevaring: Oppbevares i kjøleskap etter åpning...
...Kumin har en lett brennende smak og sterk krydret aroma.
Fra tidens morgen har kuminfrø krydret appetitten og fremmet fordøyelsen; derfor brukes kumin i fete kjøttretter (for eksempel svinekjøtt, lam eller svinefett), samt i belgfrukter som er vanskelige å fordøye.
Bruk til
Brød og bakverk, pålegg, supper, kjøttretter, potetretter.
Smak
Urte-krydret
Næringsverdi per 100 gr.
Proteiner (g / 100g)… 18
Fett (g / 100g)… 22
Karbohydrater (g / 100g)… 34
Energiverdi (kcal / 100g)… 410...
... umiddelbart etter steking.
Alle våre referanser starter med en base bestående av:
melk, egg, mel, salt, pepper, samt svinefett for å forbedre lagdelingen.
Fra våre baser av Crefole sfogliate, lager vi forskjellige referanser: integrale Crefole sfogliate, Crepole med polentadeig, integrale Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med emmer.
Fra disse kommer også våre smakfulle snacks: Crefolini og Crepolini.
...hagtorn, kløver, te og så videre. Det har anti-frie radikaler, anti-oksidasjon, anti-bakterielle, anti-virale og anti-allergiske effekter. Når det brukes i svinefett, osv., er ulike antioksidantindekser lik BHA eller PG.
Spesifikasjon: 98%
MOQ: 1 kg
Botanisk kilde: Quercetin 98%
Partikkelstørrelse: 100% passerer 80 mesh...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Den iberiske Bellota Cular Chorizo fra DOMPAL er laget av hakket kjøtt og svinefett, krydret med paprika og hvitløk, alt fylt i naturlig tarm. Omtrentlig vekt 1,3 kg...
ETABLISSEMENTS ABERA ligger i BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike og er en slakteri- og prosesseringsindustri for svinekjøtt. Lisensiert type aktivitet: Slakting av griser, kutting av svinekjøtt, lagring (kjøleskap). Vårt selskap tilbyr emballasje, frysing, frakttjenester og betjener kunder over hele verden med fleksible tjenester til distributører og kunder.
Vår fabrik...
...Vi tilbyr alt av frossen svinekjøtt, søyer og smågriser, svinekjøttskjær, bearbeidede svinekjøttprodukter og svinekjøttavskjær fra Europa og Sør-Amerika, og vi tar oss av import og eksport.
Frossen svinehals
Frossen svinekam
Frossen svinebog
Frossen svinelegg
Frossen svinebuk
Frossen svinehode
Frosne svineforben / klauver
Frosne bakben
Svinefett
Opprinnelse: Europa
Spesifikasjon: Frossen
Behandlingstype:
Fryseprosess: Individuelt Hurtigfrosset
Pakking: Varierer
Sertifisering: HACCP | Halal
Levering: Fra enkeltpall til full containerlast.
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet...
... konstant og kontinuerlig utvikling, både når det gjelder kvalitet og teknologi, som gjør at vi kan tilpasse oss behovene til hver enkelt av våre kunder. Produkter: svinefett, chicharrones, kjøttmel, iberiske ribber, iberisk bacon, iberisk pancetta, osv.
... typer svinefettprodukter.
Kundene har ulike krav, og våre produkter er utelukkende laget av svinefett av høyeste kvalitet.
Vi utvikler oss stadig og vokser. For tiden tilbyr vi tjenester til de europeiske, amerikanske og asiatiske kontinentene.
Greixos Olivella har ressurser tilgjengelig for transport fra slakterier og skjæreanlegg til våre fryselager eller direkte til kundene.
Vennligst kontakt oss for eventuelle ytterligere forespørsel du måtte ha gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden eller ved å klikke på send en melding i europages-katalogen.
...Piron & Gotta tilbyr et utvidet utvalg av ferskt og frosset kjøtt (Kjøtt fra ungokse, kvige, kalv med eller uten merke, Kjøtt fra svin og smågris med eller uten merke, Kjøtt fra lam, Kjøtt fra fjærfe, kanin, Viltkjøtt, Kjøttforberedelser, Håndverksprodukter: skinke, bacon, svinefett, osv.) i forskjellige former (Slakt, stykningsdeler, klar til å skjære, forbrukerportjoner) og emballasje under film, vakuum, under modifisert atmosfære.
AJV-gruppen har spesialisert seg på engros med følgende produkter og råmaterialer: Regenerert, gjenvunnet brukt matolje for den tekniske og oleokjemiske industrien; frie fettsyrer for den tekniske og fôrindustrien; margarin og bakefett; glyserin og glyserin for den tekniske, fôr- og næringsmiddelindustrien; smøremidler, svinefett, fjærfe-fett, fiskeolje, dyre- og benmel; rapsfrø-, solsikke-, palme-, kokosnøtt- og linolje; potet-, mais-, hvete-stivelse; mysepulver, magert og helmelkspulver, fettblandinger.
... Frelimo svinefettflak og svinefett Superior Taste Award. Frelimo garanterer sine partnere nøyaktighet i levering og tilstrekkelige mengder gjennom hele året. Vi er spesielt stolte av den høye kvaliteten og sikkerheten til produktene våre. Produksjonen er i samsvar med alle EU-rettslige standarder. Frelimo eksporterer til Østerrike, Tyskland, Sveits, Sverige og Storbritannia.
...Fapro behandler animalsk avfall kategori 3, utelukkende fra svin, til smeltet svinefett og svinekjøttbenmel i henhold til gjeldende europeisk forordning EG/1774/2002. Arno står på den ene siden for innsamlingen av animalsk avfall kategori 3 fra slakterier, skjæringsanlegg og slakterforretninger.
...nakke, øye rund, flank, skulder og indrefilet. Vi tilbyr også roast beef, vinger, bryst, trimming, scions, mager, lever og flank.
Når det gjelder svinekjøtt, tilbyr vi kutt som:
– svinefett,
– halve slakt,
– svor,
– mykt og hardt fett,
– 4D skinke,
– benfri svinenakke,
– benfri loin,
– 4D skulder.
Vi tilbyr også fint kjøtt, bacon i A- og B-kvalitet samt hjerter, lunger, tunger, lever, hjerner og...
Patisserilaboratoriet Fraenz, som startet som et referansepunkt for napolitansk restaurantdrift, har utviklet seg gjennom årene til å omfatte ulike grener av konditorfaget, som produksjon av taralli på nasjonalt nivå. I tillegg til salg av fersk bakst, tilpassede kaker og salte bakverk, har selskapet utviklet en produksjon av smørkjeks og taralli med svinefett og pepper, søtsaker som er en del av napolitansk tradisjon.