Spania, Tafalla
... dekorert med et akvarell av San Fermín, skytshelgen for den verdensberømte San Fermín-festivalen som holdes fra 6. til 14. juli i vår by Pamplona. Det er en nøye designet boks som opprettholder linjene og volumene til boksene som ble brukt av bakerier og konditorier på begynnelsen av 1900-tallet. Perfekt som gave. Tilgjengelige smaker: kanel, kakao og sitron. Ingredienser: Hvete mel, sukker, svinefett og kanelaroma.
Portefølje (9)
Frankrike, Sendets
...Produkt av høy kvalitet laget med Espelette-chili og andre krydder. I temaet for høykvalitetsaperitiffer tilbyr vi terrine av svinekjøtt med svart hvitløk. Oppskriften gjenspeiler stor håndverk og kombinerer subtilt aromaene av svart hvitløk, Espelette-chili og pepper. Bestill online, levering innen 48 timer. Ingredienser: magert svinekjøtt*, svinelever, svinefett*, fransk svart hvitløk*, havsalt, pepper*, Espelette-chili*, urter fra Provence* * Ingredienser 100% fra økologisk landbruk Mengde: 90g Oppbevaring: Oppbevares i kjøleskap etter åpning...
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kumin har en lett brennende smak og sterk krydret aroma. Fra tidens morgen har kuminfrø krydret appetitten og fremmet fordøyelsen; derfor brukes kumin i fete kjøttretter (for eksempel svinekjøtt, lam eller svinefett), samt i belgfrukter som er vanskelige å fordøye. Bruk til Brød og bakverk, pålegg, supper, kjøttretter, potetretter. Smak Urte-krydret Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 18 Fett (g / 100g)… 22 Karbohydrater (g / 100g)… 34 Energiverdi (kcal / 100g)… 410...
Portefølje (178)
... umiddelbart etter steking. Alle våre referanser starter med en base bestående av: melk, egg, mel, salt, pepper, samt svinefett for å forbedre lagdelingen. Fra våre baser av Crefole sfogliate, lager vi forskjellige referanser: integrale Crefole sfogliate, Crepole med polentadeig, integrale Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med emmer. Fra disse kommer også våre smakfulle snacks: Crefolini og Crepolini.
Portefølje (10)
...hagtorn, kløver, te og så videre. Det har anti-frie radikaler, anti-oksidasjon, anti-bakterielle, anti-virale og anti-allergiske effekter. Når det brukes i svinefett, osv., er ulike antioksidantindekser lik BHA eller PG. Spesifikasjon: 98% MOQ: 1 kg Botanisk kilde: Quercetin 98% Partikkelstørrelse: 100% passerer 80 mesh...
Spania, Alcobendas
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA ligger i BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike og er en slakteri- og prosesseringsindustri for svinekjøtt. Lisensiert type aktivitet: Slakting av griser, kutting av svinekjøtt, lagring (kjøleskap). Vårt selskap tilbyr emballasje, frysing, frakttjenester og betjener kunder over hele verden med fleksible tjenester til distributører og kunder. Vår fabrik...
Portefølje (5)
...Vi tilbyr alt av frossen svinekjøtt, søyer og smågriser, svinekjøttskjær, bearbeidede svinekjøttprodukter og svinekjøttavskjær fra Europa og Sør-Amerika, og vi tar oss av import og eksport. Frossen svinehals Frossen svinekam Frossen svinebog Frossen svinelegg Frossen svinebuk Frossen svinehode Frosne svineforben / klauver Frosne bakben Svinefett Opprinnelse: Europa Spesifikasjon: Frossen Behandlingstype: Fryseprosess: Individuelt Hurtigfrosset Pakking: Varierer Sertifisering: HACCP | Halal Levering: Fra enkeltpall til full containerlast.
Portefølje (4)
...Mini Sicilianske Cannoli Vafler Ingredienser: Mykt hvetemel type "00", vin, sukker, raffinert svinefett, hele pasteuriserte egg, salt, usøtet kakaopulver, aromaer. Kan inneholde spor av nøtter, melk, soya, sesam.
Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet...
... svinekjøtt, ryggfett, loin ribs, spare ribs, mage. - Leverandør av naturlige tarmer. - Svineinnmat: foie, hjerte (rengjort og sentrifugert) – åpen (multi-snitt), hjerte (rengjort og sentrifugert) – lukket (enkelt snitt), nyrer, svinehamp (Trim 80/20 diafragma), tunge. - Iberisk kjøtt; rack, loin, svinekoteletter eller filet. Iberisk svinekjøtt: iberisk svinefett med svor +3 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett med svor +4 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett uten svor (Iberisk ryggfett uten svor), mage. - Leverandør av innmat.
Andre produkter
Sauhus
Sauhus
Portefølje (1)
Spania, Higuera La Real-Badajoz
... konstant og kontinuerlig utvikling, både når det gjelder kvalitet og teknologi, som gjør at vi kan tilpasse oss behovene til hver enkelt av våre kunder. Produkter: svinefett, chicharrones, kjøttmel, iberiske ribber, iberisk bacon, iberisk pancetta, osv.
Spania, Sant Marti Sarroca, Barcelona
... typer svinefettprodukter. Kundene har ulike krav, og våre produkter er utelukkende laget av svinefett av høyeste kvalitet. Vi utvikler oss stadig og vokser. For tiden tilbyr vi tjenester til de europeiske, amerikanske og asiatiske kontinentene. Greixos Olivella har ressurser tilgjengelig for transport fra slakterier og skjæreanlegg til våre fryselager eller direkte til kundene. Vennligst kontakt oss for eventuelle ytterligere forespørsel du måtte ha gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden eller ved å klikke på send en melding i europages-katalogen.
Belgia, Liege
...Piron & Gotta tilbyr et utvidet utvalg av ferskt og frosset kjøtt (Kjøtt fra ungokse, kvige, kalv med eller uten merke, Kjøtt fra svin og smågris med eller uten merke, Kjøtt fra lam, Kjøtt fra fjærfe, kanin, Viltkjøtt, Kjøttforberedelser, Håndverksprodukter: skinke, bacon, svinefett, osv.) i forskjellige former (Slakt, stykningsdeler, klar til å skjære, forbrukerportjoner) og emballasje under film, vakuum, under modifisert atmosfære.
Litauen, Vilnius
AJV-gruppen har spesialisert seg på engros med følgende produkter og råmaterialer: Regenerert, gjenvunnet brukt matolje for den tekniske og oleokjemiske industrien; frie fettsyrer for den tekniske og fôrindustrien; margarin og bakefett; glyserin og glyserin for den tekniske, fôr- og næringsmiddelindustrien; smøremidler, svinefett, fjærfe-fett, fiskeolje, dyre- og benmel; rapsfrø-, solsikke-, palme-, kokosnøtt- og linolje; potet-, mais-, hvete-stivelse; mysepulver, magert og helmelkspulver, fettblandinger.
Kroatia, Samobor
... Frelimo svinefettflak og svinefett Superior Taste Award. Frelimo garanterer sine partnere nøyaktighet i levering og tilstrekkelige mengder gjennom hele året. Vi er spesielt stolte av den høye kvaliteten og sikkerheten til produktene våre. Produksjonen er i samsvar med alle EU-rettslige standarder. Frelimo eksporterer til Østerrike, Tyskland, Sveits, Sverige og Storbritannia.
Belgia, Ichtegem
...Fapro behandler animalsk avfall kategori 3, utelukkende fra svin, til smeltet svinefett og svinekjøttbenmel i henhold til gjeldende europeisk forordning EG/1774/2002. Arno står på den ene siden for innsamlingen av animalsk avfall kategori 3 fra slakterier, skjæringsanlegg og slakterforretninger.
Nederland, Ottersum
... kyllingfilet - Broiler kyllingbryst - Frosne svinenakke bein - Frosne svineskinn - Frosne svinetunge - Frosne svinstrupe - Frosne svinsnute - Frosne svinsskuldre uten bein og skinn - Frosne svinhalser uten bein og skinn - Frosne svinfilet uten bein og skinn - Frosne svinekjøttbuk - Ribbe, med skinn - Frosne svineribber - Frosne svinefett - Frosne svineklippfett - Frosne svinfilet - Frosne svinbakføtter - Frosne svinøreflapp - Frosne svinekidneyer - Biff ytrefilet uten bein - Biff ytrefilet - Frosne svine ryggrad - Frosne svine ryggskinn - Frosne svinlår uten bein - Frosne svinhalv kropp...
Portefølje (8)
...Selskapet spesialiserer seg på produksjon av animalske fettstoffer som ikke er ment for konsum. Salg av storfekjøttfett / svinefett.
Produksjon av Smult - Svinefett...
Polen, Leszno
...nakke, øye rund, flank, skulder og indrefilet. Vi tilbyr også roast beef, vinger, bryst, trimming, scions, mager, lever og flank. Når det gjelder svinekjøtt, tilbyr vi kutt som: – svinefett, – halve slakt, – svor, – mykt og hardt fett, – 4D skinke, – benfri svinenakke, – benfri loin, – 4D skulder. Vi tilbyr også fint kjøtt, bacon i A- og B-kvalitet samt hjerter, lunger, tunger, lever, hjerner og...
Patisserilaboratoriet Fraenz, som startet som et referansepunkt for napolitansk restaurantdrift, har utviklet seg gjennom årene til å omfatte ulike grener av konditorfaget, som produksjon av taralli på nasjonalt nivå. I tillegg til salg av fersk bakst, tilpassede kaker og salte bakverk, har selskapet utviklet en produksjon av smørkjeks og taralli med svinefett og pepper, søtsaker som er en del av napolitansk tradisjon.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play