Frankrike, Carpentras
... angående vekt: Produkt utsatt for uttørking Ingredienser: Svinekjøtt opprinnelse Frankrike, svinefett opprinnelse Frankrike, urter fra Provence, salt, dextrose Næringsverdier KJ/Kcal:1129 KJ / 271 Kcal Fett:16,90 g Hvorav mettet fett (AGS):6,20 g Karbohydrater:2,90 g Hvorav sukker:1,20 g Proteiner:26,70 g Salt:6,04 g Allergener: melk: råvare berørt: krydder...
Portefølje (16)
Frankrike, Lyon
MVO Distribution, handelsmann for alle typer kjøtt siden 2002, tilbyr deg svært konkurransedyktige priser på KJØTT AV SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILT / LAM / SAU / AND / GÅS / VILTKJØTT / HJORT / HESTEKJØTT ... Vi forhandler direkte med våre partner-slakterier og skjærere som er til stede i Frankrike og EU, for å gi deg spesielt konkurransedyktige priser, slik at du får maksimal økonomisk lønnso...
Portefølje (51)
Frankrike, Lisieux
Frankrike, Grigny
...Ingredienser: Hvetemel -30%, grønnsaker (paprika, rødløk) -20%, storfekjøtt -19%, vann, svinefett -8%, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), solsikkeolje, salt, sukker, hvitvin, glutamat, sesamolje, pepper, ingefærpulver, tapiokastivelse, E412 guarkjernemel. Næringsverdier per 100g produkt: Energi 820kJ /196kcal, fett 8,0g (hvorav mettet fett 2,4g), karbohydrater 21,96g (hvorav sukker 1,4g...
Portefølje (10)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Omformet produkt i plater med tykkelse fra 2,5 til 5 mm • Lardécor: omformet svinefett, termostabilt • Volailledécor: omformet fjærfett, termostabilt APPLIKASJONER • På alle typer kjøtt: svin, fjærfe, storfekjøtt, lam… • For ulike applikasjoner: spyd, tournedos, steker, paupiettes, patéer… FORDELER • Stabil pris • Bakteriologisk sikkerhet • Lang holdbarhet • Stort utvalg av mulige formater • Jevn farge og tekstur FORPAKNING • Kartong på 15 til 20 kg • Plastkasse på 15 til 20 kg LAGRING • Kjølig: 13 til 16 dager ved 0 +4°C • Frossen: 12 måneder ved -18°C...
Portefølje (9)
Frankrike, Krautergersheim
...Kokt surkål med bacon i en 15 kg bøtte. Surkål tilberedt med svinefett og bacon for å gi en lett røkt smak.
Portefølje (11)
Frankrike, Castelnaudary
...Kjøtt og svinefett, svinelever 34%, EGG, salt, pepper, krydder. Kjøtt av fransk opprinnelse. KJØKKENRÅD: Serveres kald med brød, sylteagurk og litt god vin… Hos oss rimer festmåltid med grønnsaker og patéer! Den mest kjente er selvfølgelig den du skal smake: LE PÂTÉ DE FOIE! Liten anbefaling: oppbevar den kaldt! Den vil alltid være din mest trofaste følgesvenn til en uventet aperitiff, en piknik, en skive klokka fire, en TV-middag… Til slutt, ikke glem å servere den med sin beste venn, den sprø sylteagurken.
Portefølje (37)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser Lever, hals, svinefett, piquillos, svinehud (opprinnelse Frankrike), salt, Espelette-paprika (0,4%), eggehvite, surhetsregulator natriumacetat, antioksidanter natriumaskorbat. Dekning storfekjøttgelatin, dekstrose, salt, fortykningsmidler E407, E415, smakforsterkere E621, syretilsetninger E330, aromaer (melk) Den baskiske patéen, en tradisjon i Baskerland, har et rykte som er...
Portefølje (188)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivelse: Vi har laget disse mini pølsene av kjøtt fra franske griser, med tilsetning av piment d'Espelette AOP. Perfekt for aperitiff! Ingrediensliste: Svinekjøtt, svinefett, salt, LAKTOSE, krydder (deriblant piment d'Espelette 0,3%), dextrose, sukrose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, kulturer, spiselig kollagenpølse. Oppbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekjøtt: Frankrike. Inneholder ikke gluten. DDM: 45d...
Portefølje (2)
Frankrike, Sendets
...Produkt av høy kvalitet laget med Espelette-chili og andre krydder. I temaet for høykvalitetsaperitiffer tilbyr vi terrine av svinekjøtt med svart hvitløk. Oppskriften gjenspeiler stor håndverk og kombinerer subtilt aromaene av svart hvitløk, Espelette-chili og pepper. Bestill online, levering innen 48 timer. Ingredienser: magert svinekjøtt*, svinelever, svinefett*, fransk svart hvitløk*, havsalt, pepper*, Espelette-chili*, urter fra Provence* * Ingredienser 100% fra økologisk landbruk Mengde: 90g Oppbevaring: Oppbevares i kjøleskap etter åpning...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA ligger i BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike og er en slakteri- og prosesseringsindustri for svinekjøtt. Lisensiert type aktivitet: Slakting av griser, kutting av svinekjøtt, lagring (kjøleskap). Vårt selskap tilbyr emballasje, frysing, frakttjenester og betjener kunder over hele verden med fleksible tjenester til distributører og kunder. Vår fabrik...
Portefølje (5)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play