Kroatia, Prigorje Brdovecko
... for korn ekstrudering med tørking, og har vår egen produksjon av surdeig i flytende og tørr form. Ved etablering av gjensidig samarbeid, i tillegg til presentasjonen av våre produkter, tilbyr vi hjelp til å løse deres forespørsel, enten det er å lage nye produkter eller endringer i det eksisterende produktsortimentet. Med vennlig hilsen, Goran Kolaric...
Spania, Córdoba
...Cuatro Soles er et økologisk sertifisert bakeri som tilbyr 100% BIO-produkter for å forebygge, bekjempe og lindre sykdommer. Vi jobber med baking og konditori, laget med produkter av høyeste kvalitet. Alle våre brød er laget med "surdeig", og vi har et stort utvalg av produkter for personer med spesifikke intoleranser, som økologiske kaker, økologiske muffins, økologisk mel, økologiske frø... som...
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Spania, Miramar
... deigkulene som finnes på markedet vært bakerideigkuler, som har vekt og form for å lage pizza. Siden de ikke er designet for pizza, avviser profesjonelle dem. Thinkingfoods har laget den "Eneste Profesjonelle Pizzadeigkulen" 100% Naturlig med Surdeig, Manitoba-mel og jomfruolivenolje. Resultatet: - Autentisk og Håndlaget Smak - Tilpasset og Skreddersydd Produkt - Lønnsom, Konsistent og Profesjonell.
... ​ Vårt bakeri konditori Pietro Quercia, som ligger i Montecosaro, er basert på ideen om å produsere et brød som gir smak og fordøyelighet, takket være den lange hevetiden med surdeig, som vi frisker opp daglig. De gamle kornsortene fra Marche-regionen, som vi nøye velger ut, er resultatet av økologisk dyrking. Den eksklusive steinmaling sørger for at kornet bevarer all sin smak og næring. Vårt brød...
Tyskland, Kulmbach
IREKS GmbH tilbyr et bredt utvalg av bakeingredienser, bakeblandinger og bakervarer. Produktporteføljen inkluderer blant annet: -Aromastoffer (surdeiger og malt) -Bakeingredienser -Glutenfrie produkter -Økologiske bakeingredienser, økologiske bakeblandinger, økologisk surdeig, økologiske maltprodukter...
Italia, Velletri
Vi leverer daglig innen få timer over hele Italia, hjemmebakt brød av lys eller mørk type, stekt i vedfyrt ovn, i form av brød eller stenger. Dette brødet, produsert i Castelli Romani, kjennetegnes ved bruken av naturlig gjær, halvfullkorn hvetemel og steking i vedfyrt ovn. Hevingen oppnås med surdeig og litt ølgjær. Ingrediensene eltes i omtrent 40 minutter, hvoretter de får heve i en time...
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Vi er en bedrift fra 1989. Alle produktene våre stekes i ovn med vulkansk stein, som i en vedfyrt ovn. Kvalitet og rimelige priser er det som representerer oss. Vi tilbyr håndlagde kringler, kjeks, søte brød og alle typer brød med surdeig som modnes sakte. Vi er interessert i samarbeid med forhandlere og bakeributikker. Salg engros - detaljhandel.
Italia, San Donato Milanese
La Locanda del Gianpy er en restaurant og pizzeria i hjertet av San Donato Milanese. Hos oss kan du nyte pizzaer laget uten surdeig, retter fra det middelhavsbaserte kjøkkenet, med et bredt utvalg av kjøtt, fisk og sardiske spesialiteter. Vi har et stort utvalg av retter for enhver smak, servert av et høyt spesialisert personale og akkompagnert av et nøye utvalgt utvalg av øl og vin. Sardisk...
Salvatore Mugnano tilbyr sin tradisjonelle napolitanske pizza, lett og lettfordøyelig, laget med surdeig fra Gragnano som hever sakte, stekt i den innovative Moretti Neapolis-ovnen med null miljøpåvirkning. Velkommen til Salvatore Mugnanos kjøkken: hvor pizza og lidenskap blir ingrediensene for å oppleve et øyeblikk av ren glede. Vi befinner oss i Viale Cassiodoro 12 i Milano. Tlf: 02 97807685.
Populære land for denne søkefrasen