Frankrike, Saint-Omer
...Le Panettone Classique er den typiske tradisjonelle Panettone. Vår Panettone har en dobbel heving på over 48 timer, er laget utelukkende med levende surdeig og er fylt med Sultana-rosiner og kandiserte appelsinskall. Deigen er ekstremt luftig, smaken er elegant men kraftig. Vår klassiske panettone er en veldig rik panettone, men ekstremt lettfordøyelig takket være den lange heveprosessen og...
Portefølje (189)
Frankrike, Torcy Le Petit
... av spesialiteter med spirte maltet korn et ekte differensieringsverktøy for profesjonelle bakere. De kan enkelt tilsettes deigen på slutten av eltingen uten å endre den tradisjonelle oppskriften for å skape produkter med karakter. Intensitet av surdeig: Balansert Tekstur av spirte frø i munnen: Møre, Sprø under tennene Smaker tilført brødet: Vegetalske noter av hvete, rug, linse og hamp Farge på...
Portefølje (18)
Frankrike, Lomme
Sammen, ditt Signature-produkt. NOVEPAN er eksperten på frossen brød, snacks og pizza for å møte behovene til profesjonelle. Alle produktene våre kommer fra våre 5 franske anlegg, og vi velger mel fra møller nær våre produksjonssteder. Vårt engasjement: å tilby deg et produkt som LIGNER PÅ DEG. For dette gir vi deg muligheten til å påvirke produktegenskapene. •PRODUKT: Velg først og fremst prod...
Portefølje (9)
Frankrike, Bayonne
...Familien Premiére sine brød kjennetegnes av sin intense smak oppnådd gjennom surdeig og en lang fermenteringsprosess. I dette tilfellet er dimensjonene til Premiére 270 tilpasset ovnen i hotellvirksomheten, så de er perfekte hvis vi ønsker å supplere menyen vår med et brød av karakter som holder seg godt gjennom hele dagen. REF:Q201A EAN-13:8436017117455 EAN-14:18436017117452 FORKOKT VEKT (G...
Portefølje (44)
Frankrike, L'union
...Denne typen ingredienser kombinerer mange fordeler både på markedsførings- og teknisk nivå. Faktisk, i tillegg til å være et naturlig forbedringsmiddel, kombinerer flytende surdeig en rekke fordeler: - Mykhet og holdbarhet på produktet - Typisk smak - Lufting og farge på krummen - Sprøhet og farge på skorpen ... Vi tilbyr flere referanser av naturlig flytende surdeig.
Portefølje (12)
Frankrike, Crottet
Vi er spesialister på fermentering og tørking med tørkeruller. Vi behersker tørking av surdeig, frukt og grønnsaker, infusjoner og alle andre flytende eller halvfast matprodukter. I forbindelse med vår utvikling har vi ekstra tørkekapasitet. Vi er på utkikk etter underleverandører for tørking med denne typen utstyr. For spørsmål, vennligst kontakt oss.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Populære land for denne søkefrasen