BAILLEUL NV - Natursteinselskap siden 1888 Siden 1888 har vi vært etablert i Veurne, hvor 5 generasjoner har vokst opp blant naturstein, så man kan trygt si at familien vår har hjemme i stein og marmor. Denne rike tradisjonen kombinert med den ungdommelige entusiasmen til vår unge leder og et team av erfarne håndverkere garanterer utmerket service og kvalitet på utførelsen. Vår spesialitet er...
Italia, Toscanella Di Dozza
...) -økologiske drueavledede produkter. De to hovedproduktene for vinindustrien er rød/hvit druejuicekonsentrat, brukt til å korrigere vinens farge, og RMC (rektifisert konsentrert most) brukt til å berike moster og nye viner under gjæring, men også brukt til å søte og bearbeide både stille og musserende kvalitetsviner. Vi betjener mat-, drikke- og til og med vinindustrien. Tradisjon og innovative matbehandlingsteknologier er perfekt kombinert for å garantere de beste produktene. Brusa 1888, bedriftsinspirerte tjenester med en familieorientert tilnærming.
Tyskland, Neuss
Siden 1888 har Meisinger vært en av verdens ledende utviklere og produsenter av høyteknologiske instrumenter innen tannlege- og medisinteknologi. Med mer enn 12 000 tilgjengelige produkter tilbyr MEISINGER et bredt spekter av varer for både praksis og laboratorium – fra roterende instrumenter til spesialinstrumenter for oral implantologi. Med sin produktlinje for Bone Management utvikler...
Hellas, Elef.kordelio
... BATTERIER I OVER 100 ÅR. EXIDE BLE GRUNNET I 1888 AV THOMAS EDISON, OG I DAG, 122 ÅR SENERE, HAR DET GJENNOM KONTINUERLIGE TEKNISKE INNOVASJONER OG FOKUS PÅ KVALITET ETABLERET SEG SOM DET FØRSTE VALGET FOR KUNDER OVER HELE VERDEN. EXIDE-PRODUKTER INDUSTRIPRODUKTER: EXIDE TECHNOLOGIES ER LEDENDE INNEN INNOVATIVE LØSNINGER FOR NETTVERKAPPLIKASJONER, INKLUDERT KOMMUNIKASJONS-/DATANETTVERK OG KONTROLLSYSTEMER FOR DATAMASKINER. DET ER DEN GLOBALE LEDEREN INNEN TREKKBATTERIER FOR ELEKTRISKE LØFTEMASKINER OG LASTEBILER, SAMT ANDRE MASKINER FOR HÅNDTERING AV VARER.
Polen, Borowianka
Vi utvikler og forbedrer kontinuerlig produktene våre for å sikre at det endelige resultatet er i tråd med de nyeste trendene i bransjen. Vi legger særlig vekt på sikkerhet. Barnevognene våre har to sertifikater fra anerkjente selskaper: TUV Nord og ZELTOM, og er også i samsvar med den europeiske standarden EN 1888-1: 2018.
Tyskland, Dresden
Siden 1888 har ALBERT WALTHER produsert ulike tekniske skilt, trykk og stempler for håndverk, industri og forhandlere.
Italia, Pinerolo
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play