...Euregio Business Center (EUB) er et forretningssenter etablert i sentrum av Liège i 2 restaurerte herskapshus fra 1888, utstyrt med den nyeste kommunikasjonsteknologien. EUB tilbyr kontorer som er utstyrt og modulære etter dine behov. Utstyrte kjøkken, møterom med multimedia og konferansesamtaletjenester. Sikkerhet 24/7. Muligheter for konferanser, opplæring, arrangementer, seminarer, avslapning...
Belgia, Floreffe
Siden 1888 har Materne invitert til bordet de gode tingene naturen gir oss gjennom årstidene. Med en rik historie på over hundre år, tilbyr vårt merke syltetøy for alle ønsker, alle aldre og alle tidspunkter på dagen. Er du sulten eller bare ute etter en liten glede? Det finnes alltid et Materne-produkt som passer for deg. Et Materne-syltetøy er et øyeblikk av glede og avslapning å nyte med familie eller nære og kjære. Alle våre syltetøy er garantert uten fargestoffer, konserveringsmidler, tilsetningsaromaer eller animalsk fett. Dykk inn her i de tusen og én oppskriftene fra Materne-serien.
Belgia, Charleroi
Claeys skinnarbeid er en familiebedrift som har spesialisert seg på lærarbeid og hestesport siden 1888. Vi tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter: saler og tilbehør, rytterutstyr (jakker, konkurranseskjorter, sporer, pisker, støvler osv.), hesteutstyr (dekken, grime, biter osv.), samt utstyr for arbeid og vedlikehold av lær.
BAILLEUL NV - Natursteinselskap siden 1888 Siden 1888 har vi vært etablert i Veurne, hvor 5 generasjoner har vokst opp blant naturstein, så man kan trygt si at familien vår har hjemme i stein og marmor. Denne rike tradisjonen kombinert med den ungdommelige entusiasmen til vår unge leder og et team av erfarne håndverkere garanterer utmerket service og kvalitet på utførelsen. Vår spesialitet er...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play