Italia, Pontecagnano
... dag, styrket av mange samarbeid, er selskapet i stand til å skaffe seg store mengder varer til virkelig konkurransedyktige priser, noe som gjør at vi kan være til stede på markedet med styrke. Pancaldi Group har vunnet lageret til Ex ITTIERRE i Isernia, et selskap av verdensomspennende betydning og tidligere lisenshaver av merker som Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht og mange andre. I tillegg er Pancaldi Group eier av det historiske merket med samme navn, PANCALDI 1888.
Italia, Fara Filiorum Petri
Vi er en familiebedrift, destillatører siden 1888. Med styrke fra vår fortid og stolthet over vår nåtid, viderefører vi vår lidenskap i produksjonen av de beste likørene fra Abruzzo. Det er alt vi vet å gjøre. Men i hver flaske finnes en slurk av vår historie. Vår fremtid er allerede skrevet: å videreføre kvaliteten på produktene våre. Trofasthet til røttene og respekt for den unike smaken av...
Italia, Toscanella Di Dozza
...) -økologiske drueavledede produkter. De to hovedproduktene for vinindustrien er rød/hvit druejuicekonsentrat, brukt til å korrigere vinens farge, og RMC (rektifisert konsentrert most) brukt til å berike moster og nye viner under gjæring, men også brukt til å søte og bearbeide både stille og musserende kvalitetsviner. Vi betjener mat-, drikke- og til og med vinindustrien. Tradisjon og innovative matbehandlingsteknologier er perfekt kombinert for å garantere de beste produktene. Brusa 1888, bedriftsinspirerte tjenester med en familieorientert tilnærming.
Italia, Pinerolo
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play