Frankrike, Sarrola-Carcopino
Selskapet Salaisons Joseph Pantaloni, produsent av håndverkskjøttprodukter nær Ajaccio, tilbyr salg i store mengder til profesjonelle, samt direkte salg til privatpersoner. Som produsent av korsikanske produkter fremhever Salaisons Joseph Pantaloni de håndverksmessige produktene fra regionen. Salaisons Joseph Pantaloni produserer kvalitetskjøttprodukter og korsikanske pølser, utelukkende laget av...
Portefølje (8)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Italia, Mesoraca
...Rullet pancetta er laget av den magre bukdelen av svinet, som blir nøye massert for hånd og krydret med våre karakteristiske calabrese krydder. Den får modne i mer enn 70 dager i et miljø med kontrollert temperatur og fuktighet. I motsetning til tynn pancetta, blir rullet pancetta vridd sammen og bundet for hånd. Ved ferdigstilling har den en sirkulær lagdeling i rød og rosa hvit farge, en myk...
Portefølje (19)
Italia, Mugnano Del Cardinale
I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
Portefølje (9)
Italia, Annone Di Brianza
...Maskin egnet for salting av kjøtt, slik som bresaola, coppa, pancetta, skinker, osv. Maskin egnet for salting av kjøtt, slik som bresaola, coppa, pancetta, skinker, osv. Bruker beholdere i rustfritt stål eller plast. Elektropneumatisk drift. Modeller med PLC-styring og sikkerhetsbarrierer. Elektronisk variasjon av omdreininger. Maskinen kan arbeide i normale temperaturforhold og gjør det mulig å redusere saltingstiden sammenlignet med tradisjonelle metoder.
Portefølje (23)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svinebein "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarmer aromatisert med fennikelfrø. PANCETTA av rent svinekjøtt, rullet eller flat, saltet og modnet på toskansk vis.
Portefølje (7)
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Italia, Villafranca Piemonte
... av italienske delikatesser til bordet hver dag. Selskapet håndterer slakting, bearbeiding og handel med svinekjøtt, og garanterer alltid et ferskt og ekte utvalg. Blant produktene: ferskt og frosset svinekjøtt, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Spania, Higuera La Real-Badajoz
... konstant og kontinuerlig utvikling, både når det gjelder kvalitet og teknologi, som gjør at vi kan tilpasse oss behovene til hver enkelt av våre kunder. Produkter: svinefett, chicharrones, kjøttmel, iberiske ribber, iberisk bacon, iberisk pancetta, osv.
...Alandaluzza.fr er en halal grossist som tilbyr et utvalg av premium håndverks halal pølser laget i Andalucía til profesjonelle aktører: hotell, restaurant, pizzeria, catering, halal pølsemakeri, halal delikatesse... Vårt utvalg av halal pølser i engros består blant annet av: - halal pølse av storfe og lam - halal chorizo av storfe og lam - halal fuet av storfe - halal bacon / halal pancetta av...
Portefølje (4)
Lardo di Colonnata IGP i skiver, forhåndsskåret og malt Vergazzata Pancetta Steccata...
Pivac-merket er et synonym for høykvalitets spekemat, hvor vårt hjemmelagde prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) og speket nakkekjøtt (Kraški vrat) med rette og stolt inntar førsteplassen. Vi vil snart feire 60 år med eksistens og vellykket drift. Derfor ønsker vi å dele vår historie, tradisjon, kvalitet og fremtid med den store familien av kunder og venner vi har fått i...
Spania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Ligger i La Vall de Bianya, i byen La Canya, kan du finne fabrikken for førsteklasses skinker fra Ramòn Ventulà. Produkter: skinker. Skinker med bein. Utbenede skinker. Skivet skinke. Fuet. Chorizo. Tykkskinn. Pancetta. Bacon. På midten av 1900-tallet, i et hus i den lille landsbyen La Canya, begynte familien Ventula med produksjon av pølser. I begynnelsen var pølsene ment for eget forbruk eller...
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... unik og uforvekslelig smak, i full respekt for den opprinnelige bondetradisjonen og for dem som utfører sitt arbeid med lidenskap og dedikasjon. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, pecorino- og melkoster er bare noen av de mange spesialitetene produsert av selskapet. Lær å ta vare på deg selv og gjenoppdag smakene fra fortiden i tråd med et sunt og naturlig liv, hvor de mest autentiske og følelsesmessige øyeblikkene blandes med duften av minner og tradisjon.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Belgia, Casteau
... uovertruffen friskhet; våre kjøttprodukter er utvalgt etter kvalitetskriterier. I tillegg er alle våre spekemat tørket på gammeldags vis, noe som betyr at vi bruker en langsom modningsprosess som garanterer den unike smaken og duften av produktene våre. Vår spekemat er svært variert: forskjellige typer salame, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... og dette for alle smaker, originale eller ikke!
Frankrike, Nogent Sur Oise
... gammel oppskrift, Coppa tørkesalt, Skivet coppa tørkesalt, Terning coppa tørkesalt, Stempel av coppa tørkesalt, Pancetta tørkesalt etter gammel oppskrift, Pancetta tørkesalt, Skivet pancetta tørkesalt, Merguez, Hel merguez porsjon, Merguez stykke 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 stang, Skivet pepperoni pizza.
Italia, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italia - Økologisk - Glutenfrie Salumi, Ost, Ekstra Jomfru Olivenolje, Økologiske Produkter, Glutenfrie Produkter på Olje, Konserver, Pasta av gamle kornsorter, Hasselnøtter fra Giffoni, Søtsaker, Likører, Håndverksøl, Panettone, Fragolino, Tunfisk i ekstra jomfruolje, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Belgia, Vilvoorde
...Luka, med base i Vilvoorde, er produsent og leverandør av kjøttprodukter, spesialisert på kokte skinker. Vårt sortiment inkluderer også emulsjonsprodukter (f.eks. kokte pølser, kjøttbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
... starten har slakteriet, norcineria Galvano, siden 1971 tilbudt førsteklasses håndverkskjøtt og pølser, resultatet av en konstant dialog med de relevante oppdretterne. Fra dette dype arbeidet og kjærligheten har det oppstått en helt spesiell produksjon av høykvalitets håndverkspølser, fra den typiske modnede pølsen til ulike varianter av salami, med deilige cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta og mye mer. En produksjon av delikatesser fra en annen tid, for å tilfredsstille smakene til sine kunder og deres gjester.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Bagnolo San Vito
... - Kjøttprodukter generelt: speck, mortadella, bresaola fra hofte, salami Milano, søt og sterk Napoli salami, krydret spianata romana, pancetta - Ostekremer: med sopp, med trøffel, med balsamico, med 4 oster, med Parmigiano Reggiano Når det gjelder drikkevarer, markedsfører vi viner fra forskjellige italienske regioner: - Veneto: Prosecco og Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto - Marche: Passerina...
Portefølje (2)
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har vært spesialisert siden 1923 på produksjon av typiske toskanske salami, spesielt fersk pølse, toskansk salami, toskansk finocchiona, krydret salami og toskansk pancetta; selskapet viser sin evne til å tilpasse seg nye markeder ved å markedsføre ulike typer salami i forskjellige formater for å imøtekomme alle nåværende og fremtidige krav fra aktørene i dagligvarehandelen...
Populære land for denne søkefrasen