Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Egg Benedict er uten hollandaise-saus umulig å få til – hollandaise-saus, også kjent som nederlandsk saus, er en emulsjon av eggeplommer, smeltet smør og litt sitronsaft. Hvis du har en kremdispenser og en krempatron til å lade opp med, kan du lage hollandaise-saus på et blunk. Først må du lage en blanding av smør, egg, hvitvin, eddik og sitronsaft, og legge den i kremdispenseren, som du må lade...
Portefølje (241)
Italia, Forlì
... bearbeide dem videre for å lage uvanlige retter, både søte og salte. Ved å blande og kombinere nøttene med litt vann og noen dråper sitronsaft, for eksempel, får man et utmerket alternativ til kremost. Cashewnøttene kan også males til smuler og brukes i tilberedningen av orientalske risretter sammen med generøse blandinger av stekte grønnsaker, krydder og urter. De er tilgjengelige i en 1 kg pakke for å ha nok til en fest eller en aperitiff med venner.
Portefølje (50)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...La Salers 16 % er lett gjenkjennelig med sin gule kork. Entusiaster av gentiane setter pris på dens bitterhet og karakteristiske duft som aperitiff. Den drikkes tradisjonelt ren, med is, utvannet med mineralvann, litt sitronsaft eller et stänk med svartbærlikør. 100 cl, 16 % vol.
Portefølje (71)