Italia, Moio Della Civitella
...bruker vi også skallet fra appelsinene for å gi marmeladen en deilig sitrusnote og en unik konsistens. I tillegg til våre førsteklasses appelsiner, bruker vi kun italiensk sukker og kaldpresset sitronsaft i vår marmelade, en naturlig ingrediens som hjelper til med konservering og tilfører et friskt preg. Ingredienser: Washiton-appelsiner, italiensk sukker, kaldpresset sitronsaft. SKU:ara/ara/212...
Portefølje (16)
Italia, Milano
...Confettura Extra di Mela Annurca med sin skall og edel honning fra Sulla. Uten tilsatt sukker og konserveringsmidler. Kun fersk sesongfrukt og håndlaget honning fra vår produksjon. 100% made in Italy. For å oppnå den beste konsistensen anbefales det å konsumere den ved en temperatur mellom 5-10 °C. Ingredienser: Eple 65%, honning fra Sulla 35%. ABBINAMENTI Ideell for å fylle kaker og paier, til frokost for å smøre på brød og kjeks. Må prøves med lagrede oster, for å pynte og akkompagnere hvitt kjøtt.
Portefølje (116)
Italia, Verona
...sukker og konserveringsmidler, bestemte de to gründerne seg for å imøtekomme behovene til mer bevisste kunder ved kun å tilby produkter utvalgt etter strenge kontrollregler, og velge sunne produkter som også smaker godt, uten kunstige tilsetningsstoffer, sukker, GMO og i stor grad avledet fra sertifiserte økologiske kilder. I tillegg til alt dette, har Honest Grocer også som mål å tilby et bredere utvalg av veganske, glutenfrie matvarer som passer for alle med spesifikke kostholdsbehov (paleo-dietter, keto, laktosefrie).
Portefølje (52)
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
...Vi har utviklet BeeElixir spesielt for optimal ernæring av bier for å dekke det brede spekteret av næringsstoffer som koloniene trenger for å overleve og trives, uansett forhold: tørt vær, vått vær, vår, høst, vinter, delt koloni eller stor. BESKRIVELSE: Bikoloniene produserer hovedsakelig honning for å opprettholde seg selv, supplert med sukker sirup. BeeElixir introduseres som et avansert...
Portefølje (200)
...Stevia er en medisinplante som hjelper metabolismen. Den reduserer sukker i kroppen vår, noe som gjør den ideell for diabetikere og personer med sukkerintoleranse.
Portefølje (9)
Italia, Milano
...Fettuccine er lik tagliatelle, flatere og kortere. Denne "grønne" versjonen med erte mel er en kilde til proteiner og vitaminer (spesielt A og E, men også B1, B2, B9, C, K og folsyre). Grønne erter inneholder forskjellige mineraler (kalium, jern, fosfor, kalsium, magnesium, svovel, natrium og sink) og er lave på fett. De er også rike på løselig fiber, stivelse og sukker, og er et ideelt matvalg for kroppen vår.
Portefølje (4)
...Ricottakaker er spesialiteter fra vår tradisjon. Forberedelsen Den ferske ricottaen tørkes godt og dreneres i kjøleskapene, deretter blandes den med riktig mengde sukker og plasseres i sterile bøtter. Etter emballeringen blir bøttene ført inn i tunnel for hurtig nedkjøling, ved denne prosessen blir den sukkerholdige ricottaen på kort tid nedkjølt til -18° C og oppbevart i spesiallagrede rom. Denne prosessen gjør det mulig å oppnå et produkt av høy kvalitet. Laget i formatene: Kg 1,2 (enkeltpakke) og en porsjonskake på 110 g (pakke med 12).
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
...Vår chili har en mild styrke og en frisk duft av paprika, som er behagelig å nyte selv med et spiseskje sukker lagt på brød eller på crostini. Den er også unik for å farge og parfymere hvite retter som pasta med kål og blomkål eller med grønnsaker, og den er herlig med oster... Netto vekt 190 gr.
Portefølje (10)
Italia, Monterosso Almo
Vi produserer og bearbeider frukten fra vårt område til ekstra syltetøy med et minimum av ren fruktpuré på 65 % til 85 %. Vi dyrker først og fremst kvitten og omdanner den til tørket siciliansk kvitten i glass. Produksjon av ekstra fruktsyltetøy kun av førsteklasses kvalitet. Vår produksjon skjer over direkte varme og uten tillegg av vann, kun frukt, sukker og sitronsaft.
Portefølje (1)
Italia, Vazzola
... - Kjøleenheter med skrapekropp fordampere - Plated varmevekslere - Portable svoveldioksid-dosere - Diskontinuerlige og kontinuerlige flotasjonssystemer for rensing av most med eller uten tilsetning av kjemiske produkter - Kontinuerlige tartrisk stabiliseringsanlegg - Harpiks stabiliseringssystem - Løsemiddelblandingsenheter for sukker, klarifikanter, tilsetningsstoffer - Druepulp kontinuerlige...
Portefølje (9)
... hvite bønner, bønnen dekkes med mørk eller hvit sjokolade. En sprø sjokoladebit på innsiden og myk på utsiden. Kaffeblandingen er historie og kunst. Ved å besøke vårt brenneri vil dere få muligheten til å smake på våre blandinger og kjøpe kaffe fra vår butikk.
Italia, Caltanissetta
... vi å tilfredsstille ganen til både de som ønsker å prøve nye smaker og de som ikke gjør det, med ingredienser og kombinasjoner som gir en perfekt balanse på smak. For å produsere vår iskrem bruker vi kun utvalgte naturlige ingredienser som: fersk melk fra Sicilia, fersk fløte, sukker, pistasjnøtter og mandler fra Sicilia, italienske hasselnøtter og frukt av førsteklasses kvalitet. I denne...
... myrte, en blanding av bær og blader, er svært duftende og aromatisk, med en lett bitter smak som gjør dette produktet unikt i sitt slag. I tillegg kan vi nevne vår nougatkrem, laget av en kombinasjon av aromaer og en base av fløte, melk og sukker som gjør dette produktet helt spesielt. Filu e ferru-kremen, derimot, er en kombinasjon av krem og sardisk grappa, som gjør dette produktet unikt og spesielt, et godt alternativ til den mer kjente whisky-kremen. Vi må også nevne våre håndlagde myrte- og ingefær-sitronkarameller, med en balsamisk kjerne inni.
Italia, Ferrara
... oppfyller alle standarder. Tørkede aprikoser: dyrket både i Italia og Egypt under vår tilsyn og oppfyller alle standarder. 100% naturlig, inneholder ikke tilsatt sukker og gjennomgår ikke kjemisk behandling. Tørket mango: dyrket i Egypt. Det brukes ikke løsemidler eller kjemiske materialer under prosessen.
Italia, Atena Lucana
... markedet, fra mel til halvfabrikata, sjokolade og mer. Hos oss finner du produktene fra Sipral Padana, utvalget av sukker fra Laped, de beste sjokoladene, gjæren Zeus, mel fra Progeo og Selezione Casillo, samt et utvalg av pakkerte produkter som kan tilbys i din butikk. Vi venter på deg hver dag fra mandag til lørdag fra kl. 09:00 til 19:00 i våre lokaler. For mer informasjon kan du besøke vår nettside www.futurabakery.it eller ringe oss på fasttelefon for å avtale et møte med en av våre selgere eller leverandører.
Italia, Eboli
Vår forpliktelse til å fremme typiske produkter går hånd i hånd med respekten for miljøet, ved bruk av et solvarmeanlegg for varmtvann og snart et solcelleanlegg for elektrisk energi, samt respekten for sivile rettigheter, med bruk av produkter som kaffe, te, sukker, kakao og aromaer fra rettferdig handel. Rundt agriturismoen foregår vår landbruksaktivitet, som strekker seg over 15 hektar med...
Italia, Rossano
...PEPERCHOC (sjokolade og chili). I tillegg presenterer vi et utvalg av grappa med smak av laurbær, fennikel og lakris. Som en nyhet har vi LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Vår produksjon skjer strengt håndverksmessig i alle faser av bearbeidingen. Lakrislikør 25% vol; Lakriskrem 18% vol. (ingredienser: melk; sukker; alkohol; ren lakris); Sjokoladelikør (ingredienser: vann, sukker, alkohol, ren lakris, kakao, naturlige aromaer). Fennikel (ingredienser: vann, sukker, alkohol, vill fennikel). Smaken er også veldig spesiell og harmonisk.
... ingredienser av høy kvalitet, bearbeidet som tradisjonen tilsier. I lang tid har scorzetta vært blant de tradisjonelle søtsakene i Bernalda, byen i provinsen Matera som er rik på historie, tradisjoner og et turistmål i Lucania. Oppskriften på scorzetta fra Bernalda er en av de beste og eldste, og består av få og enkle ingredienser som eggehvite, sukker og mandler. Kom innom eller besøk vår nettside www.la-scorzetta.it for å kjøpe scorzette, oppdage oppskriften til Vincenzo Zito eller se hele det høye konditoriet fra konditoriet L'Orchidea.
Italia, Riccione
...fett, fargestoffer og raffinert sukker er forbudt, et liv der smakfull, ekte og sunn mat gir deg færre kalorier og mer energi. DnaBio srls produkter distribueres i forskjellige linjer: restauranter, kafeer, hoteller - for hvilke vi har et spesialsett som skal vises i rommene - skjønnhetssalonger, apotek, dagligvarebutikker, kantiner, iskrembutikker og til og med på skoler for en sunn pause og...
Costenaro-familien kommer fra Valtellina og har vært konditorer i generasjoner. Den første som kom til Toscana var Geraldo tidlig på 1960-tallet, og snart ble hele familien med ham. Sammen med broren startet han et første konditori, hvor også svoger Bruno begynte å jobbe. Den lille Riccardo, sønn av Albano, begynte straks å elske denne verden av sukker og mel, og bestemte seg for å følge i farens...
... er utrolig FANTASTISKE. Denne fantastiske landsbyen, omgitt av grønt, S. Arcangelo, består av landsbyer som har gitt navn til småkakene Bebba har døpt. Vi lager småkaker med likørvin, med Boldrino-vin, med sjokoladebiter innhyllet i brunt sukker, fylt med karamellisert gresskar, epler og karamellisert sultanrussin, mørk sjokolade og chilikrem som er forsiktig blandet sammen, cantucci og vår favorittsmåkake, den klassiske Frollino med et sterkt, men enkelt skall, kalt nettopp IL SEMPLICIOTTO.