Italia, Carmagnola
...Vår EGG LASAGNE | N ° 191 er en del av det store utvalget av Pasta ARRIGHI, produsert kun og utelukkende med durumhvete semule og, i dette tilfellet, tilsetning av egg. De er en hyllest til den italienske kulinariske TRADISJONEN par excellence. Den flate og fyldige deigen gir struktur til retten siden tiden til de mest antikke og berømte greske filosofene. Vekt: 500g koketid: 40 minutter...
Portefølje (3)
Italia, Budoni Fraz. Maiorca
...Har du en gård og ønsker å selge dine agro-alimentære produkter 24/7? For eksempel: "Ferske egg, Frukt-Grønnsaker og/eller Ekstra jomfruolje". Utvikle din nye virksomhet og gjør aktiviteten din spesiell med Food Locker Multibox, helt modulære i henhold til dine behov, toppmoderne maskiner "Made in Italy - Industri 4.0" for å oppnå skattefordeler på opptil 85%. https://youtu.be/9k-ziJGawnI...
Portefølje (4)
...Ingredienser: durumhvete, ferske egg (33,4%), hvit trøffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, aroma. Ideell i kombinasjon med Delizia med hvit trøffel fra King of Truffles, med fersk trøffel og med smør med svart trøffel fra King of Truffles.
Portefølje (10)
Italia, Fisciano
...Vår ferske fylte pasta inneholder kjøtt, spekeskinke, ricotta og spinat, porcini-sopp, alt pakket inn i et tynt og lett lag laget av mel og egg fra frittgående høner.
Portefølje (3)
Italia, Santa Maria In Fabriago
... representerer en garanti for praktisk bruk og sikkerhet for profesjonelle, og tilbyr alle fordelene med pasteuriserte produkter med de samme egenskapene som ferske egg. Eggproduktene i pulverform oppnås fra det pasteuriserte flytende produktet. De har en holdbarhet på 2 år og kan lagres ved romtemperatur. Disse eggproduktene, tilgjengelige i varianter fra alle oppdrettssystemer, kan eksporteres over hele verden.
Portefølje (1)
Italia, Roma
... matprodukter, enten de er pakket, ferske, konserverte eller frosne, vin, alkoholholdige og alkoholfrie drikker, tre og byggematerialer, samt sivil- og industriell overflatebehandling. > Pålitelig og effektiv global import/eksport. > Bredt utvalg av tilgjengelige produkter. > Lang erfaring og opparbeidet troverdighet. > Skreddersydde løsninger for deg.
Detaljhandel med storfekjøtt. Familien Gatti har, siden slutten av 1800-tallet, dedikert seg med lidenskap til jordbruk og dyrehold. I 1979 ble den nåværende landbruksbedriften grunnlagt, som i 1998 førte til opprettelsen av PIO BOVE, et registrert kvalitetsmerke og pioner innen kortreist mat. Vi produserer svinekjøtt, lokale pølser, sesongens frukt, sesongens grønnsaker og ferske egg.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
... med søt-syrlig saus eller sennep, melon med culatello, rike fruktsalater, håndlaget iskrem og mye mer. I Roverbella, i vår bedriftsbutikk, kan du kjøpe produkter fra gården, som frukt og grønnsaker fra nærområdet, søt-syrlige sauser, syltetøy, sennep, egg og vin Merlot og Lambrusco. Vi finner deg også på de lokale bondemarkedene fra Consorzio Agrituristico Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena og Legnago).
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Italia, Jesi
... tradisjonen. I flere år har vi samarbeidet med AIC, Associazione Italiana Celiachia, for å betjene våre cøliaki-kunder på best mulig måte. For de som er intolerante mot melk, egg og nøtter, har vi soyaiskrem og risiskrem, og vi produserer også iskrem uten bruk av sukrose. Med 60 års drift og en konstant søken etter kvalitet, har vi valgt det beste av edle råvarer, som Nocciola Tonda Gentile Trilobata og...
Italia, Cesena
Ferske egg fra naturen...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play