...Oppdag vårt utvalg av ferskeegg, fra høner som er oppdrettet fritt i optimale forhold. Våre egg blir nøye samlet inn for å sikre en eksepsjonell ferskhet og overlegen kvalitet. Rike på essensielle næringsstoffer, er de perfekte for alle dine oppskrifter, enten det er bakverk, varme retter eller deilige frokoster. Bestill nå for å nyte den autentiske smaken og kvaliteten av våre ferskeegg.
...Fransk selskap spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I over 50 år har dette familieeide selskapet fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene fødes, oppdrettes, slaktes og bearbeides i våre egne fasiliteter. Vi bruker lokale plantebaserte fôr. Vår kompetanse ligger både i ekspertisen innen dyreutvalg og i de utmerkede oppdrettsforholdene. Vi markedsfører alle våre ferske/frosne produkter i Frankrike, Europa og for eksport.
EUROVOLAILLES: grossist i fjærfe og vilt i Rungis. Vilt: hjort, elg, villsvin og rådyr. Lite vilt: and, hare, fasan. Spesialiteter: fjærfe i saus, grillet fjærfe, gårdsfjærfe og Label Rouge-utskjæringer, gårdskyllinger fra hele Frankrike, perlehøns, andebryst, andunger, duer, stek (grillet stek og kokt stek). EUROVOLAILLES tilbyr også smågriser og deres utskjæringer.
EUROVOLAILLES er grossist av ...
...Effortene som er lagt ned av produksjonen har ført til spesifikasjoner for omdanning til kokte og ferske kjøttprodukter: pølser, landpâté og skinke.
Flere anerkjente selskaper kjent for sitt håndverk er en del av Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) og Herta i Illkirch (67).
...En svart hvitløk-kjeks, smakfull og original, å dele med familie eller venner. En håndlaget oppskrift, laget i samarbeid med den håndverksmessige kjeksfabrikken Carrément Bon.
INGREDIENSER
Hvetemel*, fersk Isigny-smør*, hel mandelmel*, ferskeegg*, svart hvitløk*(6%), psyllium*, salt fra Noirmoutier.
KONSERVERING
Oppbevares ved romtemperatur og beskyttet mot lys.
Utløpsdato: 3 måneder.
FORPAKNING
Våre kjeks er pakket i en 70g cellulosepose laget av 100% biologisk materiale. Posene er komposterbare.
...Det hardkokte egget som allerede er skrelt, er et kvalitetsprodukt som sparer tid og energi. Dette produktet brukes i tilberedning av forretter, salater osv.
Ekstra ferskeegg
Høner oppdrettet fritt
Økologisk merke
Pakking: 45, 50, 75, 90, 140, 150, 180 egg...
...Automat for flere ferske og romtempererte produkter 24/24. Produktkoder: ROBOMAT24BTBRI8139908 (med kontaktløs leser Ingenico UC180) ROBOMAT24BTBRY8139908 (med kontaktløs leser YONEO) ROBOMAT24BTBRN8139908 (med kontaktløs leser NAYAX) ROBOMAT24BTBRV8149908 (med leser med og uten kontakt VALINA) Den automatiske butikken 24/24 - 7D/7 som du forestilte deg. De flerproduksjons automatene ROBOMAT24...
...Du vil elske cocktailene dine laget med pasjonsfrukt!
Pasjonsfrukt, også kjent som grenadille, er en liten tropisk bær på størrelse med et egg. Den aromatiske fruktkjøttet inneholder mange små svarte frø som er en veldig god kilde til kostfiber. Nyt den i salat med papaya, mango og ananas. Den passer også godt med marengs i en kjent dessert, pavlova. I en salt versjon passer den ideelt til grillet fisk.
...Den sjeldneste, den største og den dyreste.
Store perlegrå korn, veldig delikat tekstur, en stor balanse. Smaker av smør, nøtter og ferskeegg, veldig lang i munnen. Mytisk.
** Klikk for å lære mer **...
...Pepperkake med nøtter 250g,
Honning fra regionen Centre 50%, hvetemel og rugmel fra Sologne, vann, nøtter 5%, ferskeegg, ferskt smør, bakepulver natron, havsalt fra Guérande, stjerneanis, kardemomme, kanel, nellik.
Inneholder gluten, kan inneholde spor av egg og nøtter.
Oppbevares tørt og beskyttet mot varme.
Energiinformasjon per 100g produkt
Energi 1376 KJ / 329 Kcal
Fett 4.5 g
Hvorav mettet...
...
Ingredienser:
1 paideig
200 g fersk geitost
4 egg
200 ml flytende krem
1 spiseskje kuttede gressløkblader
Salt og pepper, etter smak
Forberedelse:
Forvarm ovnen til 180°C (350°F).
Legg paideigen i en paiform og prikk den med en gaffel.
Smuldre den ferske geitosten over bunnen av paien.
Referanse:AR805132
Ean13:3760306805132...
... effekter!
Hvordan konsumere Brownies Bloom&Cie?
Åpne esken og den ferske posen med CBD Brownies fra Bloom&Cie
Spis 1 eller 2 smeltende brownies om gangen
Ikke glem å lukke esken med fliken etter bruk
Oppbevar Brownies Bloom&Cie i maks 15 dager etter åpning
Ingredienser
Mørk sjokolade (kakaomasse 60%, rør sukker, kakaosmør), smør, hele egg, brunt sukker, kakaopulver, rør sukker, glukose, naturlig ekstrakt av Tonka-bønne, CBD (hempekstrakt cannabidiol), MCT kokosnøttolje, terpener.
Smak: Intens sjokolade og Tonka-bønne
CBD: 10mg per brownie...
...Ønsker du en saus som passer til hvitt kjøtt, sjømat eller egg? Denne Jalapeno-sausen er mild, men krydret, syrlig og litt søt, behagelig hevet av et stikk med rom som gir den den nødvendige karakteren.
En blanding av ferske Jalapeno-pepper og ferske paprika slik at du kan nyte smakene av dem best mulig. Sitronen er der for å tilføre den sitrusnoten som passer perfekt med Jalapeno, mens hvitløk...
...Disse pastaene er 100 % håndlagde! Faktisk er alle ingrediensene ferske. Eggene kommer fra høner som er oppdrettet fritt, og melet kommer direkte fra møllen i klosteret.
For å lage disse håndlagde pastaene, knuser munkene i det alsasiske klosteret mellom 800 og 1000 egg per dag, for hånd!
Etter mer enn et halvt århundre i tjeneste for ost og osteprodusenter, bekrefter Odéon år etter år sin posisjon som den største spesialisten på oster og meieriprodukter på Rungis-markedet.
Produktene: Odéons lidenskap!
Smør, egg, ost… alt annet enn Bof! Et unikt ostefat, et spekter av kremmer med mange nyanser, en uovertruffen smørserie og selvfølgelig ferskeegg!
Odéons sortiment består av...
...La Maison Baumont er en familiebedrift fra Sørvest-Frankrike, spesialisert på trøfler. Denne bedriften vil gi deg råd om hvordan du best kan bruke trøfler og tilby deg kulinariske kreasjoner rundt sin spesialitet, som "Kamskjell med honning og trøffel" eller "Egg cocotte med sopp". Gjennom sin nettbutikk finner du både ferske hvite og svarte trøfler, samt sommertrøfler, glass med hele trøfler...
... ingredienser (mel, smør, sukker, ferskeegg, vanilje, kakao, krydder...), og deretter tålmodig og forsiktig dekorert for hånd basert på originale modeller (laget med 3D-printer). EN FØRSTE GOURMETSERIE FOR PRIVATPERSONER OG BEDRIFTER Lekre bokser i vakre gaveesker som kan bevares for alle fester og livets øyeblikk (bursdag, bryllup, fødsel...), trendy temagaver og småkaker som kan gis som forretningsgaver for å sette preg på smaksløkene og tankene.
... VALFLEURI's Alsace-pasta er laget utelukkende av durumhvete og ferskeegg, noe som gjør dem unike og gir dem spesifikke egenskaper. Kvaliteten og den rike sammensetningen av ferskeegg gjør VALFLEURI's Alsace-pasta til et høykvalitetsprodukt som er høyt verdsatt av matelskere.
ORUS representerer en ny kategori av mat som møter de biologiske behovene til hunder og katter, nemlig et kosthold basert på varierte ferske kjøtttyper og rikt på proteiner. ORUS er rikt på uovertrufne innhold av frittgående fjærfe, hele egg fra rede, hele villfisk og kjøtt fra dyr som er oppdrettet utendørs - oppdrettet eller fanget i vårt område av pålitelige folk. Alle ingrediensene leveres...
Crêperie Keltia Nevez ble grunnlagt i 1982, i Huelgoat (senteret av Finistère), en turistby kjent for sin legendariske skog og sine kaos. Våre crêpes er laget på en håndverksmessig måte med gårdsmelk, ferskeegg og ferskt smør, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Vi tilbyr også et økologisk utvalg med hvete eller spelt. Håndverksproduksjon og lokale ingredienser. Vi legger stor...
... produkter, frosne, hermetiske, cateringprodukter, pølsemakeriprodukter), bakeri og konditori (industrielle enheter for produksjon av brød, bakverk og kaker både ferske og frosne), egg (pakker for egg, produksjonsenheter for eggprodukter), logistikk (logistikkplattformer, fryselager), silos og dyrefôr (forsyning, innsamling, lagring, tørking, fôr til husdyr), industriell arkitektur (butikker, kontorer, industribygg) ...